Niels
Vriedelijk en goeie uitleg
Top service
Goede service houden zich aan afspraken
Top bedrijf zeer professioneel personeel
Meubels correct afgeleverd. Telefonisch is ben ik om zacht te zeggen niet allervriendelijkst te woord gestaan. Heb ik als eenafknapper ervaren.
Fijn personeel, zeer behulpzaam en vriendelijk!
Positief
👍
Goed gelegen gezellige winkel. Geen bezorgkosten en goede service.
Goed en vriendelijk
Altijd goe d winkelen bij de Groot wonen. Wat ik wel attent had gevonden is een persoonlijk telefoontje van onze adviseur hoe de bank bevalt op dit moment en of wij er tevreden over zijn
De Groot Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Groot Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Erg goed met super service
Heel erg fijn
Zeer prettig en ook zorgvuldig en behulpzaam geholpen
Vriedelijk en goeie uitleg
Top service
Goede service houden zich aan afspraken
Top bedrijf zeer professioneel personeel
Fijn personeel, zeer behulpzaam en vriendelijk!
Positief
👍
Goed gelegen gezellige winkel. Geen bezorgkosten en goede service.
Goed en vriendelijk
De Groot Wonen heeft de volgende resultaten bereikt: