Marianne
Prima geholpen
Geweldige service, netjes geholpen in de winkel en besloten om hier meteen alle meubels te bestellen. Kleine aanbetaling gedaan en wat fijn dat alles op tijd binnen was. Afspraak gemaakt en keurig in elkaar gezet bij ons in huis. Heel fijn!!
Helaas is de afhandeling na een klacht over een bank die beschadigd is geleverd ronduit teleurstellend. Geen enkele terugkoppeling en ze laten je gewoon zitten (op een beschadigde bank). Had van De Groot Wonen/ Pronto andere verwachtingen!
Alle aandacht en tijd voor de klant.
Goed geadviseerd
In de winkel keuze kunnen maken voor een TV meubel, uitvoering bij bestelling kunnen aanpassen en spoedig en netjes geleverd. Bovenblad heeft in de linker hoek wel kleine, lichte afwijking in de lak.
Keurige service.
Nu voor de derde keer onze meubels bij de Groot gekocht! Blijven jaren prachtig en we genieten er elke dag van!
Positief
goed
Goede, rustige begeleiding. Niet opdringerig
Geweldig geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe bank, heel goed advies van de verkoper 👍👍. Fijne overzichtelijke winkel, mooie accessoires!!
Uitstekend
De Groot Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Groot Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima geholpen
Alle aandacht en tijd voor de klant.
Goed geadviseerd
Keurige service.