9 /10

checkbox96% beveelt De Groot Wonen aan!

Marianne

Fijne service en goede kwaliteit

Cor

Prima geholpen

Sven

Geweldige service, netjes geholpen in de winkel en besloten om hier meteen alle meubels te bestellen. Kleine aanbetaling gedaan en wat fijn dat alles op tijd binnen was. Afspraak gemaakt en keurig in elkaar gezet bij ons in huis. Heel fijn!!

Claudia

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas is de afhandeling na een klacht over een bank die beschadigd is geleverd ronduit teleurstellend. Geen enkele terugkoppeling en ze laten je gewoon zitten (op een beschadigde bank). Had van De Groot Wonen/ Pronto andere verwachtingen!

Antwoord De Groot Wonen

Bedankt voor uw review. Wij vinden het uiteraard vervelend wanneer er schade is aan een nieuw meubel. Onze collega heeft de situatie betreffende de bank bij u aan huis beoordeeld. Het staat u altijd vrij om nogmaals contact met ons op te nemen middels service@degrootwonen.nl. Met vriendelijke groeten, de Groot Wonen.

Geantwoord op

Michel Graafland

Alle aandacht en tijd voor de klant.

Noppert

Goed geadviseerd

Anna seleky

Pronk

In de winkel keuze kunnen maken voor een TV meubel, uitvoering bij bestelling kunnen aanpassen en spoedig en netjes geleverd. Bovenblad heeft in de linker hoek wel kleine, lichte afwijking in de lak.

E. Westerbeek

Keurige service.

Majorie Vermeer

Nu voor de derde keer onze meubels bij de Groot gekocht! Blijven jaren prachtig en we genieten er elke dag van!

Annelies

Positief

Gerrit Metselaar

goed

De Roode

Goede, rustige begeleiding. Niet opdringerig

De groot Apeldoorn

Geweldig geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe bank, heel goed advies van de verkoper 👍👍. Fijne overzichtelijke winkel, mooie accessoires!!

Dijkhuis

Uitstekend

De Groot Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Groot Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 20 maart 2018

De Groot Wonen

Bij De Groot Wonen vind je alles om van een huis een thuis te maken. In onze ruim opgezette woonwinkel van 10.000 m² in Apeldoorn ontdek je een uitgebreide collectie meubels, verlichting, accessoires en keukens, zorgvuldig samengesteld voor uiteenlopende woonstijlen. Of je nu op zoek bent naar tijdloos, modern of eigentijds design: we denken graag met je mee om een interieur te creëren dat echt bij je past. Als familiebedrijf zijn we al meer dan 70 jaar een vertrouwd adres in de regio. Persoonlijke aandacht, eerlijk advies en kwaliteit staan daarbij centraal. Zo helpen we je stap voor stap bij het maken van keuzes waar je jarenlang met plezier van geniet.

Het Rietveld 20

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Antwoord De Groot Wonen

Geantwoord op

Michel Graafland

Alle aandacht en tijd voor de klant.

Noppert

Goed geadviseerd