9.1 /10

checkbox100% beveelt De Gezondheidslijn aan!

Karin Vos

Uitstekend. Prima prijs en de volgende dag meteen bezorgd.

Antwoord De Gezondheidslijn

Beste Mevrouw Vos, Dank voor uw reactie. Fijn te horen dat alles naar wens is verlopen. We zien u graag weer terug. Prettige dag, Team De Gezondheidslijn Charles

Bertholet

Ik ben blij met de uiterst snelle en adequate service van de Gezondheidslijn!

MARC DILLEN

Goede reactie op mijn verzoek om de kosten van transport weg te laten. sindsdien koop ik geregeld voor een groot bedrag voor meerdere mensen ook die ik raad geef.

Charlie

Dé natuurdrogist online met goed assortiment, snelle levering en als het nodig is een goed opgeleid en vriendelijk team van drogisterij medewerkers en een orthomoleculair therapeut voor complexere vragen.

Antwoord De Gezondheidslijn

Hoi Charlie, Dank voor de enthousiaste review. Zijn blij met je waardering. Met vriendelijke groet, Team De Gezondheidslijn

Sandra van Maanen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wat een slechte organisatie is dit! Ruim 2 weken gewacht op mijn bestelling. Na intrekking van de opdracht door Gezondheidslijn gevraagd om 2e kans. Die kans gegeven, maar door Gezondheidslijn niet aangepakt. Er wordt niet meer op mails gereageerd, telefoon wordt niet opgenomen en bedrag van mijn, wederom ingetrokken, bestelling is niet terugbetaald.

Antwoord De Gezondheidslijn

Beste mevrouw van Maanen, dank voor uw reactie. Het verloop van uw bestelling verdient inderdaad geen schoonheidsprijs. Wij hopen dat we deze ervaring ondanks de verlate levering en de geboden compensatie enigzins hebben kunnen compenseren. Met vriendelijke groet, Team De Gezondheidslijn

J. Heutmekers-Keulers

Een levering waarbij alles mis ging wat er mis kon gaan, is er van hun kant alles aan gedaan om dit met een goed resultaat op te lossen. Een grote pluim voor deze service. Ik kan uit mijn ervaring nu zeggen dat ik de Gezondheidslijn bij iedereen kan aan bevelen.

Antwoord De Gezondheidslijn

Beste mevrouw Heutmekers-Keulers, Dank voor uw terugkoppeling. Nogmaals onze excuus dat het in eerste instantie niet goed ging met uw bestelling. Gelukkig hebben we dit naar uw tevredenheid kunnen oplossen. Zien u graag terug op www.degezondheidslijn.nl. Dank voor het vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team De Gezondheidslijn

Gina

Bestelling was niet aangekomen. Na een mailtje erover belde iemand mij op zondag om dit meteen te corrigeren. De volgende dag had ik mijn bestelling in de bus. Ontzettend vriendelijk.

Antwoord De Gezondheidslijn

Beste Gina, dank voor je review. Wordt gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Team De Gezondheidslijn

Casper

Door geknoei van PostNL en/of het afhaalpunt pakketje (aantoonbaar) niet ontvangen. Prima contact met Theo en een even prima oplossing: pakketje werd opnieuw verzonden. Bij ontvangst van het 2e pakket was tegelijk ook het 1ste pakket terecht! Opnieuw perfect contact en prettig afgehandeld. Hier kunnen andere (online) bedrijven nog veel van leren!

Antwoord De Gezondheidslijn

Beste Casper, Doen er alles aan om eventuele fouten in het bezorgproces direct te herstellen. Blij te horen dat dit in dit geval ook is gebeurd. Dank voor de complimenten en we blijven ons best doen voor een perfecte koopervaring. Met vriendelijke groet, Team De Gezondheidslijn

Lilian Datthijn

Heel goede ervaring

Antwoord De Gezondheidslijn

Beste Lilian, Fijn te horen dat je een goed shop ervaring hebt genoten bij De Gezondheidslijn. Dank hiervoor. Met vriendelijke groet, Team De Gezondheidslijn

Mark

Na foutje in bestelling snelle terugbetaling. Stond de volgende dag weer op mijn rekening

Antwoord De Gezondheidslijn

Beste Mark, Dank voor de terugkoppeling. Een fout in het bestelproces kan voorkomen; hetzij door ons, dan wel door de besteller. Bij annulering zullen wij altijd per ommegaande de betaling retourneren waardoor het betaalde bedrag doorgaans binnen 24 uur weer op de rekening van de klant is bijgeschreven. Met vriendelijke groet, Team De Gezondheidslijn

van Hemert

Top service, snelle levering, veel voorraad

Tom Hiatt

Helemaal top!

Sanne

Hele goede ervaring. Beste aanbieder qua prijs van veel producten en snelle betrouwbare levering.

Geweldig

Lilian

Uitstekend, bestelling snel geleverd!

De Gezondheidslijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Gezondheidslijn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 19 augustus 2016

De Gezondheidslijn

Wij leveren vitaminen en voedingssupplementen op natuurlijke basis met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Vandaag besteld, morgen in huis!

Jachthoorn 2 Unit 1-2

3223 HA Hellevoetsluis

Karin Vos

Uitstekend. Prima prijs en de volgende dag meteen bezorgd.

Bertholet

Ik ben blij met de uiterst snelle en adequate service van de Gezondheidslijn!

MARC DILLEN

Helemaal top!

Sanne

Geweldig

Lilian

Uitstekend, bestelling snel geleverd!

De Gezondheidslijn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10