Gerry Spuij
Gewoon geweldig en heel goede naservice
Er ging iets mis met mijn bestelling door mijn schuld. De gezondheidslijn reageerde snel op m'n mails en heeft haar best gedaan mij te helpen wat ook lukte. Echt super lief!
Op 6 jan '26 bestelde en betaalde ik 3 flessen Perfect Balance Omega olie. Dezelfde dag werd dat door het bedrijf per pakket post verstuurd. Via en "track en trace" kon ik zien dat het pakket door PostNL ontvangen was en onderweg naar mij. Of het nu door de sneeuw kwam , dat in die januari week NL "teisterde", of door wat anders: feit was dat het pakket onderweg "zoekgeraakt" was. En ook na 2 weken nog boven water was. Naspeuring door Gezondheidslijn bij PostNL leverde niks op. Via telefonisch contact is door Gezondheidslijn toen een sportief aanbod gedaan aan mij gedaan: óf geld terug óf opnieuw de 3 flessen opsturen? En zo is het daadwerkelijk afgehandeld. Gisteren kwam dat nieuw opgestuurde pakket wel bij mij aan. Zonder bijbetaling door mij. Daarmee nam Gezondheidslijn de schade op zich, terwijl zij niét verantwoordelijk waren voor het zoekraken. Een groot compliment voor dit bedrijf: heel betrouwbaar en een uitstekende klantenservice. Theo , Castricum
slecht.. bestel proteïne, krijg een andere toegestuurd omdat ze die ene niet meer hebben.. normaliter geef je dat eerst aan of haal je het item van de site zodat de klant niet voor niets zit te wachten op iets dat ie niet wil en daarna ook nog moet terugsturen
Eerlijk, transparant bedrijf
Goed en snel.
Tot nu toe altijd positieve ervaringen. Alleen de laatste keer waren de potjes verkleint van 180 naar 120 tabletten en de prijs was hetzelfde gebleven .Omdat het ook niet vermeld stond op de website was dat een tegenvaller. Nu moet ik op zoek naar een ander merk.
Fijn
Top: vlot en accuraat
👍
prima
Snel en efficiënt. Jammer dat je bestellingen niet kunt annuleren, maar alleen terugsturen.
De Gezondheidslijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Gezondheidslijn heeft de volgende resultaten bereikt:
De Gezondheidslijn