L. Van Lonkhuijzen
- Sterke punten
- Communicatie, product, levering
- Product of service:
- Fi3ts atlas nederlanf
99% beveelt De Fietsvakantiewinkel aan!
Zeer goed, duidelijke website, kwalitatief
ruim assortiment, snelle verzending.
We hebben tot op heden niets ontvangen. Dus die fietstassen gaan wij met deze beoordeling zeker niet winnen!
Snel kunnen bestellen vanuit de nieuwsbrief. Helaas duurt dan de levering erg lang door problemen bij PostNL, jammer
Tot nu niet goed. Ik hoor niets over wanneer ik mijn bestelling ontvang.
Ik heb 4 mei een bestelling gedaan en sinds die tijd geeft postNL aan dat mijn pakket onderweg is. Vreemd
Slecht, heb na een week nog steeds niet ontvangen.
easy site
matig
Mooie producten, die fietsen stimuleren
De bestelling ging snel. Goede info
Goede ervaring met online bestellen
Prettig. Gemoedelijk. Down to earth.
Duidelijke website, info mbt bezorgen klopt niet. Gauw weghalen Advies: pakjes verzenden via DHL ipv Post.nl
De Fietsvakantiewinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Fietsvakantiewinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
De Fietsvakantiewinkel
Celsiusweg 12
6662PX Elst
Zeer goed, duidelijke website, kwalitatief
ruim assortiment, snelle verzending.
Tot nu niet goed. Ik hoor niets over wanneer ik mijn bestelling ontvang.
Slecht, heb na een week nog steeds niet ontvangen.
easy site
matig
Mooie producten, die fietsen stimuleren
De bestelling ging snel. Goede info
Goede ervaring met online bestellen
Prettig. Gemoedelijk. Down to earth.
De Fietsvakantiewinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
De Fietsvakantiewinkel