Kasper van der Heiden
- Sterke punten
- Meestal alles op voorraad
- Product of service:
- Fietsroute boekjes
99% beveelt De Fietsvakantiewinkel aan!
Ik ben zeer te vreden.
Heel goed, ze hebben wat je als fietser nodig hebt
Prima advies
Uitstekend
Bikeline boekje besteld, was op voorraad en snel geleverd
Mijn bestelling miste 3 bladzijden. Na mailcontact hierover kreeg ik de dag erna ern nieuw exemplaar toegestuurd. Prima service, ik ben zeer tevreden.
Duidelijke website, goede producten en prima communicatie over de bestelling.
Uitstekende en vriendelijke service
Zondag besteld en vrijdag nog niet bekend bij Post-nl. Kortom, de levering laat ,zwak uitgedrukt, te wensen over
veel variatie in diensten en producten
Fijne winkel. Maar als je iets terug wilt sturen is het niet gemakkelijk.
goede informatie over een produkt, dit keer een msr pocketrocket 2
Duidelijke communicatie
De Fietsvakantiewinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Fietsvakantiewinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed, ze hebben wat je als fietser nodig hebt
Prima advies
Uitstekend
Bikeline boekje besteld, was op voorraad en snel geleverd
Duidelijke website, goede producten en prima communicatie over de bestelling.
Uitstekende en vriendelijke service
veel variatie in diensten en producten
Fijne winkel. Maar als je iets terug wilt sturen is het niet gemakkelijk.
goede informatie over een produkt, dit keer een msr pocketrocket 2
Duidelijke communicatie