Patrick Koopman
- Verbeterpunten of tips
- België fiets kaarten falk
- Product of service:
- Fietskaarten
99% beveelt De Fietsvakantiewinkel aan!
prima
Top!
Goede kwaliteit
Deze winkel heeft een heel specifiek gamma. Best oké qua prijzen en duidelijk omschreven zodat je zeker het juiste product aanschaft. Ook leuk om nog verder op te surfen voor alle mogelijke tips ivm fietsen. Ik zou hier zeker op terugvallen indien ik nog iets wens want hun productaanbod is van degelijke kwaliteit. Aanrader!
Overzichtelijke website, mooie producten
Beselling fietskaart zuid zweden
Boekje werd netjes op tijd afgeleverd. Mooi boekje. Ben er erg tevreden mee.
Goede informatie en snelle levering!
de one-stop-shop voor je fietsvakantie. Van fietskaarten tot slaapzakken, ze hebben het.
Vaude regenjas gekocht, scherpe prijs, snelle levering, maar helaas was de maat niet goed. Terug gestuurd en dit was boven verwachting snel afgehandeld en geld terug gestort.
Goed, doen wat ze zeggen.
Heel positief over afhandeling bestelling en de snelle reacties voor ondersteuning bij installatie van de GPS route in de route app, voor een senior erg prettig deze hulp!
De Fietsvakantiewinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Fietsvakantiewinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
Top!
Goede kwaliteit
Overzichtelijke website, mooie producten
Beselling fietskaart zuid zweden
Boekje werd netjes op tijd afgeleverd. Mooi boekje. Ben er erg tevreden mee.
Goede informatie en snelle levering!
Goed, doen wat ze zeggen.
De Fietsvakantiewinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
De Fietsvakantiewinkel