Sander
Heel prettig. Snelle levering nette prijzen en sympathieke producten (bijv zakje bij filter met daarop advies om zakje te gebruiken voor opvangen oliereservoir). Snelle reactie bij vragen.
- Product of service:
- Olie filters impeller
duidelijk en correct
Snel het juiste onderdeel gevonden.
Prettige behandeling. Snelle en kundige beantwoording van specifieke vragen. Doe-het-zelf beschrijvingen op website zijn zeer behulpzaam.
Zoals altijd perfect, kwaliteit goed, prijs goed, advies ook altijd super
MD7A parts, especially new ones are hard too come by, so I was delighted to get a new engine drain valve from this company.
Goede en snelle service
Best service
Heel goed, duidelijke communicatie
Prima service met een goed advies.
snel en correct
👍
quality. fast delivery
Keurig geholpen en snel verstuurd.
De Dieseldokter verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Dieseldokter heeft de volgende resultaten bereikt:
De Dieseldokter
Wijkermeerweg 40 P
1948NW Beverwijk
duidelijk en correct
Snel het juiste onderdeel gevonden.
Zoals altijd perfect, kwaliteit goed, prijs goed, advies ook altijd super
Goede en snelle service
Best service
Heel goed, duidelijke communicatie
Prima service met een goed advies.
snel en correct
👍
quality. fast delivery
Keurig geholpen en snel verstuurd.
De Dieseldokter heeft de volgende resultaten bereikt:
De Dieseldokter