Karel Van Geertruyden
- Product of service:
- Wisselstukken voor Yanmar motor diesel toevoer en materiaal voor toekomend onderhoud.
Unkomplizierte speditive Erledigung
Alles Bestens, vergessene Ware wurde sofort nachgeliefert. So muss es sein. DANKE
Uitstekend
Zeee positief, meedenken en uitleggen was zeer vriendelijk
Excellent and fast service! I especially like the do-het-lekker-self section, as I also have a VP MD11C.
Die Bestellung hat sehr gut geklappt.
Besteld mooi op tijd binnen speciaal voor mijn nog pakketje weggebracht.
mooi assortiment. Snelle levering
Goed geholpen snelle levering
Ruim assortiment, overzichtelijke website, snelle levering en voldoet aan verwachting
Mooie site grote keuze
Koop ieder jaar wel wat onderdelen voor onze Volvo Penta 2002 motor bij de dieseldokter. Eventuele vragen worden snel en kundig beantwoord. Groot assortiment en snelle verzending. Top!
Vlot en accuraat
Goed contact en snelle service
De Dieseldokter verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Dieseldokter heeft de volgende resultaten bereikt:
De Dieseldokter
Wijkermeerweg 40 P
1948NW Beverwijk
Unkomplizierte speditive Erledigung
Uitstekend
Zeee positief, meedenken en uitleggen was zeer vriendelijk
Die Bestellung hat sehr gut geklappt.
Besteld mooi op tijd binnen speciaal voor mijn nog pakketje weggebracht.
mooi assortiment. Snelle levering
Goed geholpen snelle levering