9.3 /10

checkbox97% beveelt De Bestrijdingsbrigade aan!

Sjanie

Binnen een uur na mijn hulpvraag was Fabiola er, ze legt alles duidelijk uit en gaat aan het werk. 's Avonds was er al geen wesp meer te bekennen, heel erg blij mee.

Wespennest verwijderen.

Wouter Veltkamp

Gisteren einde van de middag gebeld. Vandaag is Fabiola langs gekomen en het wespennest bestreden. Ze legt het goed uit en handelt snel. Al met al top

Marlene Paquay

Snel en vakkundig geholpen. Ook een goede uitleg over het type wesp.

M.H.J.O. Verkammen

Zeer snel en netjes geholpen. Werd zoals beloofd snel terug gebeld en de dame stond binnen 1 uur voor de deur. Vriendelijk en nog advies gegeven ivm garantie als wespen toch niet weg zijn na 1 dag dan weer bellen.

wespennest verwijderen

Cor de Vos

Fabiola Vast van de bestrijdingsbrigade was nog dezelde ochtend van melding ter plaatse om de wespen onder mijn dakgoot te bestrijden. met gevolg dat de wespen snel waren verdwenen.

Verrichte dienst
Verwijderen van wespen onder de dakgoot.

WJVANHARDERWIJK.

En goed bedrijf werkt netjes en zierkuur. Na twee uur hadden we géén last van wespen.

Wespennest weg halen

Peter

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Afspraak gemaakt….sta onderhand wortels te schieten.

Wanneer komen jullie langs?duurt wel lang hoor

Claudia

Zeer snel en accuraat

Bestrijden nest Franse wesp

Anja

Fabiola kwam zelfde dag van melding wespennest te verwerken. Na 3 dagen zie ik nog geen wesp meer op de spouwmuur. Hopelijk blijft het zo. Dank voor je dienst 😀.

André van der Laan

Zeer positief. 24 uur na mijn telefoontje stond Fabiola voor de deur. Boven 10 minuten was het wespennest behandeld. Binnen een een uur was het probleem daarna opgelost in de schuur. Top, erg fijn.

Wespennest bestrijding

Ans van Eeken

Keurige, duidelijke communicatie en zeer snel verholpen. Hartelijk dank.

Wespennest bestreden.

MC hol

Last van een wespennest. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. En goed geholpen. Na ruim 2 uur geen wesp meer te zien. Nu meer dan 24 uur verder nog steeds niks. Mega happy.

Wespennest verwijderd.

Dita malici

Hele lieve behulpzame vrouw die ons alles goed heeft uitgelegd en heeft geholpen

De bestrijdingsbrigade

Heel snel, kundig en vriendelijk geholpen, binnen 2 uur.

Wespen bestrijden

Helen

Gebeld vanwege een wespennest in de tuin, en nog dezelfde middag werd dit heel vlot verholpen!

Wespennest bestrijden

De Bestrijdingsbrigade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Bestrijdingsbrigade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 26 maart 2019

De Bestrijdingsbrigade

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu. Elke bestrijder van De Bestrijdingsbrigade heeft een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Wij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, bedwantsen, mieren, zilvervisjes, wespen of van houtworm. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Kijk dan eens in dit overzicht.

Sjanie

Wespennest verwijderen.

Wouter Veltkamp

Marlene Paquay

Snel en vakkundig geholpen. Ook een goede uitleg over het type wesp.

M.H.J.O. Verkammen

wespennest verwijderen

Cor de Vos

Verrichte dienst
Verwijderen van wespen onder de dakgoot.

WJVANHARDERWIJK.

Wespennest weg halen

Peter

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Afspraak gemaakt….sta onderhand wortels te schieten.

Wanneer komen jullie langs?duurt wel lang hoor

Claudia

Zeer snel en accuraat

Bestrijden nest Franse wesp

Anja

André van der Laan

Wespennest bestrijding

Ans van Eeken

Keurige, duidelijke communicatie en zeer snel verholpen. Hartelijk dank.

Wespennest bestreden.

MC hol

Wespennest verwijderd.

Dita malici

De bestrijdingsbrigade

Heel snel, kundig en vriendelijk geholpen, binnen 2 uur.

Wespen bestrijden

Helen