Snelle en goede service! We constateerden in de ochtend dat er een wespennest zat in onze tuin. Direct gebeld en een afspraak ingepland voor dezelfde dag. De bestrijdingstechnicus was erg...Snelle en goede service! We constateerden in de ochtend dat er een wespennest zat in onze tuin. Direct gebeld en een afspraak ingepland voor dezelfde dag. De bestrijdingstechnicus was erg vriendelijk en legde alles uit wat ze deed en waar we op moesten letten. Vrijwel direct na de bestrijding was er geen activiteit meer te zien rondom het nest. Erg tevreden met de snelle service. 4 sterren omdat het wel een vrij kostbare service is die in enkele minuten gepiept is (maar wel effectief en verder geen overlast).
Tanja
Twee weken geleden supersnel geholpen met een wespennest. Ik ben doodsbang van wespen en was erg blij, dat iemand ondanks de drukte (wespentijd!) binnen 24 kon helpen.
Desiree v Oostrum
Geweldig geholpen met erg actief wespennest, Fabiola heeft op professionele wijze ons achteraf ook nog goede raad gegeven! Meteen spouwsafe besteld zodat het niet nog eens kan gebeuren, bedankt!
Arman Kliest
Doeltreffend en vriendelijk, wel een beetje prijzig
Claushuis
Snelle reactie op verzoek om wespennest te verwijderen
Gea
Ik had gebeld voor 2 wespennesten uurtje later stond ze voor de deur. Binnen no time was ze klaar en we hebben nergens geen last meer van en ook nog garantie, dat is een fijn idee.
Peter Vermeulen
Gister aan het einde van de middag een wespennest ontdekt in de blokhut. Na wat gegoogeld te hebben contact gezocht met De Bestrijdingsbrigade en vanochtend stond Fabiola al voor de deur om het nest...Gister aan het einde van de middag een wespennest ontdekt in de blokhut. Na wat gegoogeld te hebben contact gezocht met De Bestrijdingsbrigade en vanochtend stond Fabiola al voor de deur om het nest vakkundig te verwijderen! Zeer vriendelijke dame, behulpzaam en heeft en goede uitleg gegeven. Ze vond het zelfs een mooi nest ;-). Hartelijk dank Fabiola!
Frans van Blitterswijk
Betrouwbaar, op tijd, professioneel, aardige meneer
Rob Schutte
De voordeurbel ging vanmorgen om circa 9.00 uur. Daar stond een vrolijke vrouw klaar voor het verwijderen van een wespennest. Fabiola was zeer kordaat met het verwijderen van de wespen, waarbij ze...De voordeurbel ging vanmorgen om circa 9.00 uur. Daar stond een vrolijke vrouw klaar voor het verwijderen van een wespennest. Fabiola was zeer kordaat met het verwijderen van de wespen, waarbij ze een uitstekende uiteenzetting deed hoe die beestjes tot zo'n grootte behuizing komen. Chapeau Fabiola, ze zijn weg! Erg bedankt voor de vlotte afhandeling. Groet Rob Schutte