9.3 /10

checkbox97% beveelt De Bestrijdingsbrigade aan!

M Boedhoe

Zeer goed en snel geholpen. Gebeld en ze kon dezelfde dag meteen langskomen. Uitleg gegeven over wat er ging gebeuren, ze weet wat ze doet, erg tevreden.

bestrijden van wespennest

Johan

Snelle service en perfect resultaat, geen wespen meer

Wespennestbestrijding

Pelin

Fabiola kwam een wespennest bij ons bestrijden. Hele aardige dame en gaf goed uitleg en we kregen garantie dat gaf mij geruststelling

Wespennest bestrijden

Krol

Goede ervaring

wespennest vewijderen

G. van Pampus

Afgelopen woensdag gebeld en de volgende dag was er al een medewerker. De wespen waren na zo'n 2-3 uur verdwenen. Klasse!

vernietigen van wespennest

Wiesenfeld

Wespennest was binnen een paar uur verdwenen. Fabiola, vriendelijke vrouw werkt professioneel.

Paulo

Ja top! Ik belde vrijdag en maandag stond mevrouw van de bestrijding, Fabiola Vast voor de deur. Ze adequaat te werk gegaan en heeft nog wat tips gegeven. En ze heeft ook garantie gegeven; mochten de wespen terugkomen op precies dezelfde plek, direct bellen! Echt een aanrader! Oja wat erg handig is, je kunt bij haar gewoon pinnen.

Wespennest onschadelijke gemaakt

Aman Arora

We had a wasp nest outside the dormer window in the attic. We connected with Fabiola from De Bestrijdingsbrigade. She was proactive in understanding our issue - asked for the photo, and then quickly she explained that she would be able to spray from the dormer window. This was very helpful for us, because we cannot step outside due to our solar panels. Appreciate that she scheduled it quickly just the next day and got it done.

wespennest-verwijderen

H.Agha Seyed Ali

Heel fijn en snel geholpen door Fabiola.

Wespennest bestrijding.

Bertine Kal

Afspraak maken was prettig. Afspraak werd netjes nagekomen en de vriendelijke dame die kwam deed prima haar werk.

Verhelpen wespennest

Resink

Keurig netjes te woord gestaan en was erg gauw ter plaatse om ons probleem op te lossen! Super fijn dat er nog zulke kundige mensen zijn die van aanpakken weten!

Wespennest bestreden

Kim

Snelle en goede service! Zijn goed te bereiken en ook na de afspraak kan je altijd bellen met vragen.

Muizen

Bruininks

Ik ben erg tevreden over de mevrouw die mijn wespennest heeft weggehaald.Dat heeft ze zeer snel en vakkundig gedaan.

Mike

Zeer vakkundig, snel en vriendelijk

Wespennest

Ed van der Linden

Goede ervaring. Ikm ben zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Binnen twee uur stond Fabiola voor de deur en heeft me snel en efficiënt van mijn wespenprobleem afgeholpen.

Bestrijding wespennest in garage

De Bestrijdingsbrigade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Bestrijdingsbrigade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 26 maart 2019

De Bestrijdingsbrigade

De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunt u eenvoudig de specialist bij u uit de buurt vinden om van uw ongedierte problemen af te komen. Wij bieden u een zeer snelle service en handelen daarnaast met respect voor mens en milieu. Elke bestrijder van De Bestrijdingsbrigade heeft een ruime ervaring in het verdelgen en bestrijden van allerlei soorten ongedierte. De bestrijders geven u altijd praktische tips en voeren graag een bestrijding voor u uit. Wij kunnen u van dienst zijn met o.a. het bestrijden van muizen, bedwantsen, mieren, zilvervisjes, wespen of van houtworm. Ook voor de bestrijding van ander ongedierte kunt u bij ons terecht. Uw ongedierte probleem nog niet gevonden? Kijk dan eens in dit overzicht.

M Boedhoe

Wespennest onschadelijke gemaakt

Aman Arora

wespennest-verwijderen

H.Agha Seyed Ali

Heel fijn en snel geholpen door Fabiola.

Wespennest bestrijding.

Bertine Kal