De prins
Top geholpen en geïnstalleerd
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland aan!
100% beveelt Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland aan!
Netjes geholpen, goed advies
Was gewoon goed
Duidelijke afspaken en snel gelevert !
Fijne nieuwe inbouw vaatwasser. Keurig geplaatst, ondanks gepuzzel in de bestaande keuken. Stik tevreden.
Heel fijn geholpen, aan de hand van mijn wensen keuze aanbod en uitleg gehad
Vlotte service en gezellige mensen
Prima geholpen bij verkoop en plaatsing van wasmachine en droger
Ben zeer tevreden over de hele goede service van jullie personeel
Duidelijke uitleg, goede service, geen zogenaamde kortingen maar een eerlijke prijs.
Goed geholpen. Onze wens besteld.
Vakbekwame monteur had de wasmachinetrommel in no-time weer draaiend en daarna schoon laten draaien.
Topwinkel, servicegericht en vriendelijk.
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland
Oost-Voorstraat 39
3262JE Oud-Beijerland
Netjes geholpen, goed advies
Was gewoon goed
Duidelijke afspaken en snel gelevert !
Heel fijn geholpen, aan de hand van mijn wensen keuze aanbod en uitleg gehad
Vlotte service en gezellige mensen
Prima geholpen bij verkoop en plaatsing van wasmachine en droger
Ben zeer tevreden over de hele goede service van jullie personeel
Goed geholpen. Onze wens besteld.
Topwinkel, servicegericht en vriendelijk.
Dé Witgoed Specialist Wijntje Oud-Beijerland
Oost-Voorstraat 39