T. Hoven
Je zou willen dat elke leverancier zo is als Molenaar. Uitstekende voorlichting en service.
- Product of service:
- Liebheer vrieskast
98% beveelt Dé Witgoed Specialist Molenaar Dordrecht aan!
98% beveelt Dé Witgoed Specialist Molenaar Dordrecht aan!
Kundige medewerkers zowel in de verkoop als reparatie
Erg goed, perfecte service èn installatie!
snel en goed geschoold personeel
Al sinds ons huwelijk ( 1972) kopen wij onze witgoed artikelen bij Molenaar en voordien deden onze (schoon) ouders dit. De vakbekwaamheid, de uitstekende service en het vriendelijke personeel gaven altijd de doorslag.
Al vaker apparatuur gekocht bij firma Molenaar. Deur vaatwasser liet los. Zo gerepareerd, dachten we. Top opgelost door monteur die meedacht en uiteindelijk halve keuken opnieuw moest stellen waardoor dat “even” flink wat tijd kostte. Top-firma Molenaar die ons een zeer coulante factuur stuurde.
al meer dan 32 jaar ervarig
diverse witgoed producten , vrieskast, wasmachine, wasdroger, centrifuge, stofzuiger bij Molenaar gekocht, goede prijs en uitstekende service
Verstopte filter wasmachine snel, vriendelijk en vakkundig gerepareerd tegen prima tarief.
Mijn wasmachine gaf een storing aan en werd nagekeken, er bleek een scherpe schroef in de zitten die in een broekzak had gezeten, waardoor de wasmachine kapot was gegaan en reparatie te kostbaar. Nog dezelfde dag een nieuwe machine uitgezocht en ook diezelfde dag aan het eind van de dag afgeleverd!! Dat is wel heel fijn ! Persoonlijk contact en meedenken krijgt van mij een 10.
Super vriendelijke, vakkundige en snelle service! Zowel in de winkel als bij de bezorging. Aanrader!
Snelle reactie en reparatie, dezelfde dag nog in deze drukke tijd, ik heb al jarenlang goede ervaringen met Molenaar
Oude bekende waar je op kunt bouwen.
vakkundig en goede service
Zeer betrokken
Dé Witgoed Specialist Molenaar Dordrecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dé Witgoed Specialist Molenaar Dordrecht heeft de volgende resultaten bereikt:
Dé Witgoed Specialist Molenaar Dordrecht
Vrieseweg 55
3311NT Dordrecht
Kundige medewerkers zowel in de verkoop als reparatie
Erg goed, perfecte service èn installatie!
snel en goed geschoold personeel
al meer dan 32 jaar ervarig
Oude bekende waar je op kunt bouwen.
vakkundig en goede service
Zeer betrokken