9.4 /10

checkbox99% beveelt Dé Witgoed Specialist Bex aan!

Assortiment
Persoonlijk advies
Service op maat

Ilja Menting

Wij hadden een nieuwe wasmachine nodig. De dame die ons hielp luisterde heel goed naar onze wensen. We kregen meerdere opties in meerdere prijsklassen. Ze nam alle tijd om ons goed te adviseren. En omdat een wasmachine onmisbaar is werden wij in het drukke schema gepast om hem dezelfde dag nog te komen installeren. Vanwege de grote keus, goede adviezen en geweldige service kopen wij altijd al onze spullen bij Bex. In deze tijd vind je deze service niet snel meer. En de wasmachine draait als een zonnetje.

Annemiek Grosveld-Waeijen

SterSterSterSterLege ster

Het bezorgen en het plaatsen van de apparatuur was voortreffelijk! Het advies in de winkel kon beter.

Inductiefornuis en afzuigkap

Bianca Baats

SterSterSterSterLege ster

Het is een mooie lamp. Ze past prima.

Een hanglamp

Damen

zeer snel geleverd en goede uitleg over onze keuze

Miele warmtepomp droger

Letten geert

Vriendelijk èn behulpzaam,professionele uitleg gehad,directe levering gehad.

Koelkast

carin claessen

een heel goede bedrijf

wasmachine

Marlène

Goed meegedacht! Fijn advies!

Wasautomaat Miele

Dé Witgoed Specialist Bex verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Dé Witgoed Specialist Bex heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 26 februari 2019

Dé Witgoed Specialist Bex

Bex Elektro is Dé Witgoed Specialist in midden Limburg, al 58 jaar staan wij voor persoonlijke, snelle en vakkundige service bij aankoop of reparatie. In onze showroom met ruim 800m2 treft u een zeer uitgebreid assortiment aan. Inbouwapparaten, wasverzorging, kleinhuishoudelijke apparaten en verlichting. Ook kunt u terecht voor een nieuwe keuken, in samenwerking met Verkoelen Keukenmontage ontzorgen wij u volledig, van ontwerp tot oplevering. Bex Elektro beschikt over alle premium partnerships met bekende merken; Atag, Bosch, Siemens, AEG, Liebherr, Quooker, Smeg en Pelgrim. Daarnaast zijn we Miele premium partner voor vrijstaande en inbouw apparaten. We leveren apparatuur vanuit onze eigen magazijn hierdoor, kunnen we onze klanten razendsnel van een nieuw product voorzien. Onze eigen technische dienst repareert daarnaast vakkundig en snel. Wilt u graag zelf uw apparaat repareren? Dan helpen we u uiteraard aan de juiste onderdelen hiervoor.

Roggelseweg 9

Annemiek Grosveld-Waeijen

Inductiefornuis en afzuigkap

Bianca Baats

SterSterSterSterLege ster

Het is een mooie lamp. Ze past prima.

Een hanglamp

Damen

zeer snel geleverd en goede uitleg over onze keuze

Miele warmtepomp droger

Letten geert

Vriendelijk èn behulpzaam,professionele uitleg gehad,directe levering gehad.

Koelkast

carin claessen

een heel goede bedrijf

wasmachine

Marlène

Goed meegedacht! Fijn advies!

Wasautomaat Miele

Dé Witgoed Specialist Bex heeft de volgende resultaten bereikt: