Prima service. Gereserveerde auto kon misschien niet geleverd worden, maar werd netjes nagebeld.
- Product of service:
- Evaluatie autoverhuur
98% beveelt De Waal Autoverhuur aan!
Goede service.
Ontzettend fijne verhuiswagen incl. laadlift gereserveerd bij De Waal Autoverhuur. Het was een prettig en vlot contact en de mensen in de winkel erg vriendelijk. Wij zijn goed geholpen en hebben een fijne ervaring gehad!
Alleen maar positief! Goeie service, keurige auto, vriendelijk personeel en vlotte afhandeling!
Zeer tevreden correct geholpen en afgehandeld. Tevens zeer nette huur auto.
Goede ervaring
super tevreden
Vlotte service bij ophalen. Fijne afhandeling bij retourneren. Nette auto.
Makkelijk reserveren ,vriendelijk personeel, goed overzicht qua factuur
Ben een tevreden klant, alles zoals altijd zeer goed geregeld
Perfecte service en erg meedenkend
De afspraak rond de verhuur was duidelijk. Kreeg een nette bus mee. Hele proces prima gegaan
Prima. Ik had maar 2 uurtjes een caddy nodig en normaal kan dit niet maar omdat het al middag was en er een caddy stond mocht ik toch lenen voor de helft van het dag tarief
Erg prettig
Super snel en goed geregeld had snel een auto nodig belde ze op na wat vragen en checks kon ik zo de auto ophalen.
De Waal Autoverhuur verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Waal Autoverhuur heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede service.
Zeer tevreden correct geholpen en afgehandeld. Tevens zeer nette huur auto.
Goede ervaring
super tevreden
Vlotte service bij ophalen. Fijne afhandeling bij retourneren. Nette auto.
Makkelijk reserveren ,vriendelijk personeel, goed overzicht qua factuur
Ben een tevreden klant, alles zoals altijd zeer goed geregeld