8.8 /10

checkbox94% beveelt De Verkeersacademie aan!

Kwaliteit van de docenten
Kwaliteit van de lesauto's

Anis

Geslaagd!! Ik ben nu rij-instructeur en ben al gestart met me eigen rijschool. Dnkzij de mensen van de verkeersacademie. 1 tip voor jullie allemaal: je moet er wel wat voor doen. Leren bedoel ik. Sommige denken echt dat het een makkie is. Dat is het ook maar alleen als je leert. Heb geleerd en geleerd en wel 1000 vragen geoefend. Het was top.

Profesionel, ervaren, eerlijke feedback.
De leraren moeten soms de zwakke broeders en zusters wakker schudden. Die moeten ook leren.
rijinstructeur opleiding

Rijschool Westerveld

Zeer prettige ervaring met deze rijinstructeursopleiding!

Goede online theorieopleiding!
?

Francisca

Aardig en vakkundig personeel. Staan altijd klaar om je zo snel en goed mogelijk te helpen.

Geen.
Zakelijk maar ook persoonlijk.
Rijinstructeur opleiding B & A

Ronald

Superfijne opleiding gehad. En geslaagd!!!

Ik werd snel en vriendelijk geholpen
Zal vast iets zijn, maar ik weet het zo niet op te noemen, maar moet dit veld invullen haha
Online rjinstructeursopleiding

Marcel Vinju

SterSterSterHalve sterLege ster

In het algemeen wel een postieve ervaring

Onze lerares Monique , wat een topper is dat . Met haar hebben jullie echt goud in handen ! Dat in tegenstelling tot jullie rijinstructeur Reinier. Erg dominant , vind zichzelf heel wat en heeft als volwassen vent niet het fatsoen om even te zeggen dat hij er naast zat . Jammer .
Informatie mbt de eerste les . Voorafgaand aan de eerste lesdag ( blended) moet je eigenlijk al flink studeren om niet gelijk achter de feiten aan te lopen . Dit wordt slecht / te laat aangegeven !
Blended opleiding rijinstructeur

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ben ten eerste erg teleurgesteld in dit bedrijf. Begon de opleiding maanden geleden met veel zin en motivatie, dat is er nu allemaal niet meer. Heb les gekregen van Patricia (een zeer aardige vrouw met een goede ambitie voor lesgeven!). Zij heeft ons in het begin erg gemotiveerd gehouden, kon zeer goed uitleggen en gaf ons veel hoop. Naarmate de opleiding volgde merkten wij buiten een paar fouten in de lesmateriaal weinig moeilijkheden. Totdat 80% van onze klas de eerste examen niet heeft gehaald. Ze leggen alles in een rap tempo uit en verwachten veel van jezelf. Natuurlijk kan dat ook aan jezelf liggen. Vervolgens in het 2e deel van de opleiding kreeg onze mentor ineens te horen dat zij op staande voet is ontslagen. Zij was daar erg boos over het dat liet ze zeker merken. Ook was ze erg verdrietig geworden en dat heeft zeker de lessen beïnvloed. Uiteindelijk moest ze vertrekken en kregen wij les van iemand anders, waar wij totaal niet gewend aan waren en ook dingen anders uitlegde dan eerst. al met al heeft maar 1 persoon de opleiding af kunnen maken en met zeer erge tegenzin. Voor de rij proef (1b) krijg je ook maar 3 à 4 lessen, wat volgens het IBKI veel ste weinig is (zelf gesproken met een examinator!) om aan elke regel te kunnen houden. Al met al was de rij-instructeur opleiding een enorme teleurstelling. Er zijn bepaalde dingen gebeurd in het bedrijf, waardoor ik nu zeer ontevreden deze review schrijf. Het bedrijf heeft geen goede indruk achtergelaten, en ik hoop op een (gedeeltelijke) restitutie. Mocht dit mogelijk zijn, dan ben ik bereid mijn review aan te passen. Het heeft potentie alleen mogen ze ook meer aan de leerlingen denken!

De leeromgeving kloppend maken en meer duidelijkheid in het algemeen.
Mooie lesauto, maar qua onderwijs echt veel op aan te merken
Een instructeur rijopleiding,

D

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bizar

Witte Mercedes GHH57K met reclame erop van dit bedrijf haalt 25 juni op de A27 bij Utecht met 3 passagiers rechts via de uitvoegstrook in om daarna weer in te voegen ver boven de maximum snelheid. Bij afslag Nieuwegein van de linkerbaan vol in de remmen al mede weggebruikers afsnijdend nog net de afslag op. Op twee rijbanen moeten meerdere auto’s vol in de remmen om een aanrijding te voorkomen. Denk niet dat dit een opleider is waar je iets kunt leren.
Niks

Antwoord De Verkeersacademie

Beste D, Dat is inderdaad niet handig en vooral ook schrikken voor u en uw medeweggebruikers. Wij zijn erin gedoken en er was in dit geval iets bijzonders aan de hand. Wij verzorgden voor medewerkers van hulpdiensten een opleiding over Rijangst. De deelnemers rijden dagelijks in het verkeer met toeters en bellen. Ze behoren daarmee tot de best opgeleide bestuurders. In deze praktijktraining kwam er een oefening aan bod, die tijdens het rijden met licht- en geluidssignalen regelmatig aan bod komt. In deze casus werd dat gecombineerd met rijangst. Met deze deelnemers moesten we de lat nog hoger leggen dan normaal. Maar genoeg over de situatie. Met de docent is besproken dat het uitvoeren van deze praktijkopdracht niet handig is zolang er niet in een voorrangsvoertuig wordt gereden. Die voertuigen zijn namelijk voor iedereen herkenbaar als voorrangsvoertuig en in dit geval is dat niet zo en dan moeten deze oefeningen niet op de openbare weg plaatshebben. Dus oprechte excuses voor het ongemak. Herhaling zal niet meer voorkomen. De deelnemers van deze opleiding hebben deze inmiddels succesvol afgerond en hebben lovende woorden geuit over de inhoud en het niveau van de training en de docenten. Nogmaals sorry voor de overlast. Ik weet uw naam niet, maar ik bied u bij deze graag een voortgezette rijtraining aan. Gratis. Met vriendelijke groeten, Gijs Kantelberg Directeur De VerkeersAcademie

Rijschool dz

Oplichterij in een net pak – blijf ver weg van De Verkeersacademie

Betalen, betalen, betalen!
In mijn ogen staat De Verkeersacademie gelijk aan oplichting. De algemene voorwaarden zijn vaag en onduidelijk, en de service is zonder twijfel de slechtste die ik ooit heb meegemaakt. Inhoudelijk is het werkelijk dramatisch. Je betaalt duizenden euro’s voor een online leeromgeving die bestaat uit wat tekst en oefenexamens – dat is het. Geen diepgang, geen ondersteuning, geen waarde. Het voelt alsof je betaalt voor een lege doos met een mooi label. Had ik geweten dat dit was wat ik zou krijgen, dan had ik er geen euro aan uitgegeven. Deze praktijken zijn misleidend en moreel verwerpelijk. En wanneer je dat inziet en logischerwijs je geld terug wil of de samenwerking wil annuleren? Vergeet het maar. Terugbetaling is onmogelijk, maar extra betalen lijkt geen probleem. Zelfs met begrip voor eventuele administratiekosten is de houding van dit bedrijf ronduit onredelijk. Ik vraag me oprecht af of wat hier gebeurt wel legaal is. Na jaren in de verkeersbranche heb ik nog nooit zoiets meegemaakt. Dit bedrijf is, in mijn optiek, een regelrechte schande voor de sector.
OnLine rijsinstructeur b studeren

Antwoord De Verkeersacademie

Beste Dyandre, Je reactie lijkt voort te komen uit onvrede over ons standpunt rondom de overstapkosten en ik wil graag het hele verhaal met je delen, zodat ook toekomstige studenten een volledig beeld krijgen. Je bent gestart met onze online opleiding tot rijinstructeur. Toen je aangaf moeite te hebben met het zelfstandig studeren omdat de zelfdiscipline en motivatie ontbrak, hebben wij samen met jou overlegd om te zoeken naar een passende oplossing. Wij hebben je toen geadviseerd over te stappen naar de klassikale opleiding. Dit is een andere opleiding met veel fysieke bijeenkomsten en een docent voor de klas. Je wilde de overstap inderdaad maken. Zoals bij ieder product met een andere inhoud en hogere kostprijs, brengen wij daarvoor een meerprijs in rekening. En toen ontstond de discussie. Je wilde deze meerkosten niet voldoen, waardoor wij niet konden overgaan tot volledige overstap. Jouw bewering, dat onze online leeromgeving slechts uit “wat tekst en oefenexamens” bestaat, klopt niet. De leeromgeving bevat onder meer: - Instructie- en uitlegvideo’s - Animaties en herhalingsmodules - Toetsen, verwerkingsopdrachten en proefexamens - Een app die dagelijks oefenvragen stuurt en adaptief werkt op basis van jouw goede en onjuiste antwoorden - Wekelijkse online spreekuren met docenten - Persoonlijke begeleiding van een vaste mentor - Daarnaast kun je rekenen op ondersteuning door een vaste collega van onze studentenservice. Wij hebben je meermaals telefonisch, per e-mail, per app en via voicemail benaderd om in gesprek te blijven om tot een oplossing te komen. Er is zelfs een gesprek geweest met meerdere collega’s waarbij wij het idee hadden dat de kwestie was opgelost en dat u de review zou verwijderen. Helaas is dat niet gebeurd. Wij zijn sinds 1971 actief in de opleiding van rijinstructeurs en sinds 1954 in de rijschoolbranche. Wij zijn een familiebedrijf, inmiddels geleid door de derde generatie, en werken al decennia samen met toonaangevende rijscholen door heel Nederland. Wij zijn trots op onze reputatie en doen er alles aan om studenten zo goed mogelijk te begeleiden. Wij blijven bereid om in gesprek te gaan en samen naar een passende oplossing te zoeken. Met vriendelijke groeten, Gijs Kantelberg Algemeen directeur van De VerkeersAcademie

Jorrit

Opleiding voor wrm bevoegdheid met veel plezier gevolgd. Veel geleerd door vakbekwaam personeel en professionele begeleiding.

Uiterst professioneel en vakbekwaam met enthousiaste onderwijzers.
Wrm bevoegdheid

Anton van Oort

Ik heb een zeer goede ervaring met de verkeersacademie gehad

Strak georganiseerd , kundige docenten
Instructeursopleiding B klassikaal

Daniel Hessler

Ik ben niet zo van in de schoolbanken zitten.. maar met de instructeurs opleiding van de verkeersacademie heb ik werkelijk genoten van elke les! Leuke gezellige mede studenten.. en 2 TOP docenten (Theorie) Monique Vos en (Praktijk) Margreet.. Heel duidelijk in de uitleg en op elke vraag krijg je een zeer uitgebreid en gedetailleerd antwoordt.. (MONIQUE VOS) Ik zal jou nooit vergeten! En Irene Kramer van kantoor is ook een toppertje! Zonder jou had ik dit nooit kunnen realiseren! Ook jou zal ik nooit vergeten!

Goed in de comunicatie en geweldige lesstof!
Instructeurs opleiding categorie B WRM

Issi

Zeer slechte, veel discriminatie

Ik heb de lees gevolg

Izzet Karaevli

Ik heb met me collega’s en Rinie veel geleerd en gelachen leuke tijd doorgebracht. Een ding is zeker Rinie zou me nooit meer vergeten. Verkeers Academie Rinie Tanja Betsie ik wil jullie bedanken voor al jullie hulp

Geen top geregeld
Rinie is een ervaren leraar waar hij al je vragen kan beantwoorden onderbouwend kan formuleren.

Kootstra Rijopleidingen

heel goed

Vakkundige docenten
Aangekocht product
Opleiding tot RIS instructeur gevolgd met goed resultaat. Vakkundige docent Rini. Een echte aanrader.

Michèle Vossebeld

Fijne begeleiding en bereid tot meedenken!

Alles is oké!
Goed georganiseerde opleiding met leerzame en humorvolle lessen. Ik heb alle examens (auto) in 1 keer gehaald. Mijn complimenten aan Tanja, Riny en Betsie! Zij staan altijd voor je klaar. Vooral het laatste moment, drie dagen voor het examen fase 3, konden zij mij gelukkig weer motiveren en gingen snel in de weer voor een oplossing: ze vonden alsnog een vervangende rijschool met leerling ;))
examen rijinstructeur auto

De Verkeersacademie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Verkeersacademie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 15 juli 2014

De Verkeersacademie

De VerkeersAcademie heeft zich sinds 1971 ontwikkeld tot hét opleidingsinstituut in het verkeer. Hierdoor staan onze cursisten zeer hoog aangeschreven en kunnen ze overal aan de slag. De VerkeersAcademie heeft vestigingen in Nieuwegein, Best, Amsterdam en Zwolle. De VerkeersAcademie biedt ook e-learning.

Newtonbaan 2

3439 NK Nieuwegein

Kwaliteit van de docenten
Kwaliteit van de lesauto's

Anis

Profesionel, ervaren, eerlijke feedback.
rijinstructeur opleiding

Rijschool Westerveld

Zeer prettige ervaring met deze rijinstructeursopleiding!

Goede online theorieopleiding!
?

Francisca

Geen.
Zakelijk maar ook persoonlijk.
Rijinstructeur opleiding B & A

Ronald

Superfijne opleiding gehad. En geslaagd!!!

Ik werd snel en vriendelijk geholpen
Online rjinstructeursopleiding

Marcel Vinju

SterSterSterHalve sterLege ster

In het algemeen wel een postieve ervaring

Blended opleiding rijinstructeur

SterSterLege sterLege sterLege ster

De leeromgeving kloppend maken en meer duidelijkheid in het algemeen.
Mooie lesauto, maar qua onderwijs echt veel op aan te merken

Oplichterij in een net pak – blijf ver weg van De Verkeersacademie

Betalen, betalen, betalen!
OnLine rijsinstructeur b studeren

Jorrit

Uiterst professioneel en vakbekwaam met enthousiaste onderwijzers.
Wrm bevoegdheid

Anton van Oort

Ik heb een zeer goede ervaring met de verkeersacademie gehad

Strak georganiseerd , kundige docenten
Instructeursopleiding B klassikaal

Daniel Hessler

Goed in de comunicatie en geweldige lesstof!
Instructeurs opleiding categorie B WRM

Kootstra Rijopleidingen

heel goed

Vakkundige docenten

Michèle Vossebeld

Fijne begeleiding en bereid tot meedenken!

Alles is oké!
examen rijinstructeur auto