G
Het bedrijf/medewerkers geven je een betrouwbaar gevoel. Daarnaast zijn ze vriendelijk, discreet en accuraat en wordt je fijn behandeld.
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Op welke vestiging bent u geweest?
- Breda
98% beveelt De Nederlandse Kluis aan!
Zeer vriendelijk en perfect geholpen door de medewerkster. Alles goed uitgelegd en niets was te veel. Dankjewel!
De medewerkers waren zeer behulpzaam en heel vriendelijk.
Andere gezichten, maar de service is gelijk - zoals altijd zeer deskundig, correct en aardig.
De mevrouw heeft ons heel vriendelijk ontvangen 😊 en ons Zeer goed te woord gestaan en heeft ons zeer goed geholpen en op allen vragen Netjes Antwoord gegeven 👍
Altijd vriendelijk en niets is te veel. Je kunt op je gemak je ding doen
Ik ben heel tevreden, altijd vriendelijk
Goede service en zeer vriendelijk.
İbrahim gündelik
Goede en snel service
altijd zeer correct behandeld
Wij zijn blij
Prima goed en vriendelijk advies
Zoals altijd prima!
De Nederlandse Kluis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Nederlandse Kluis heeft de volgende resultaten bereikt:
De Nederlandse Kluis
Brediusweg 25
1401 AB Bussum
De medewerkers waren zeer behulpzaam en heel vriendelijk.
Altijd vriendelijk en niets is te veel. Je kunt op je gemak je ding doen
Ik ben heel tevreden, altijd vriendelijk
Goede service en zeer vriendelijk.
İbrahim gündelik
Goede en snel service