9.3 /10

checkbox98% beveelt De Nederlandse Kluis aan!

Deskundigheid
Medewerkers
Veiligheid

Nadia

Het personeel is ontzettend vriendelijk en neemt veiligheid en privacy zeer serieus.

Den Bosch

M. Lak

We feel very safe and relaxed after renting a safe deposit box with Netherlands Kluis. Working with them is very easy and smooth. The lady working there is extremely kind, friendly, and welcoming. Highly recommended!

Op welke vestiging bent u geweest?
No improvement points. Very satisfied with the service.

Ali Ulger

Goed geholpen door de medewerker

Breda

van Lienden Co

Prettige ontvangst

Spaarneplein

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste van Lienden Co, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent. Graag tot ziens op uw vestiging. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Joop Knijnenburg

Allervriendelijkst

Ruimte waar je partner/ begeleider even kan wachten.
Delft

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste Joop Knijnenburg, hartelijk dank voor uw positieve review score. Fijn dat u tevreden bent. In antwoord op uw verbeterpunt; het hele pand waar uw kluis zich bevindt heeft de hoogste level van beveiliging. Toegang tot het pand is dan ook alleen voor geregistreerde klanten. Wij begrijpen dat dit in sommige situaties lastig kan zijn. Om die reden is het wel mogelijk om meerdere personen op een contract te vermelden voor toegang tot uw kluis. Informeert u naar de mogelijkheden op uw vestiging of telefonisch via 088-7445555. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Antonius ten Broek

Vriendelijk, behulpzaam en professioneel

Alkmaar

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Antonius ten Broek, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u zo goed bent ontvangen door onze collega. Bij een volgend kluisbezoek zijn wij u graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

C.Volkers

Mijn bezoek was tot volle tevredenheid, medewerkers zeer attent en rustige plek om zaken door te nemen.

Op dit moment kan ik niets te berde brengen daaromtrent
Ede

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste heer Volkers, hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u graag bij een volgend kluisbezoek verder van dienst. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

Jawvdalen

Zeer klantvriendelijk

Parkeren

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste meneer Jawvdalen, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met onze service. Bij een volgend kluisbezoek zijn wij u graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Ayse Olgun

Prettig heel vriendelijk medewerker

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Ayse Olgun, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Bijlhout R

SUPER!!!!! Uw medewerker Luke is heel professioneel in zijn handelen. Waarom? Hij heeft mij nooit het gevoel gegeven dat ik moest opschieten omdat het druk was. Tegelijkertijd hield hij de overige bezoekers heel goed in de gaten. Hij was aan het multi-tasken want ook die mensen, net als ik, lieten ons leiden door zijn rustig en efficiënt optreden. Een topper ☺️

Blaak Rotterdam, ingang Posthoornstraat

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Bijlhout, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw hele mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Farahnaz Nezamdiba

Een deskundig bedrijf

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Nezamdiba, Heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen door uw mooie waardering achter te laten in een review. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag weer van dienst. Met vriendelijke groet, Irene | De Nederlandse Kluis

Chadia

Top

Zoetermeer

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste mevrouw Chadia, hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn u bij een volgend kluisbezoek graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Sharon | De Nederlandse Kluis

Alles is in orde !
Den bosch

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste Ruz, hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Fijn dat u tevreden bent. Wij zijn u graag van dienst bij een volgend kluisbezoek. Met vriendelijke groet, Rutger | De Nederlandse Kluis

RT

Goed en professioneel geholpen door Renysha

Rotterdam

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste RT, hartelijk dank voor uw mooie review en we zullen het aan onze gewaardeerde collega doorgeven. Met vriendelijke groet, Davina | De Nederlandse Kluis

H Aldenhuijsen

Heel prettig, goed begeleid

Antwoord De Nederlandse Kluis

Beste H Aldenhuijsen, bedankt voor uw mooie review. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Davina | De Nederlandse Kluis

Geantwoord op

De Nederlandse Kluis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Nederlandse Kluis heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 12 januari 2016

De Nederlandse Kluis

De Nederlandse Kluis is de grootste onafhankelijke aanbieder van professionele kluisruimte in Nederland. Onze kluizen bevinden zich op goed bereikbare locaties en bieden een betaalbare mogelijkheid om uw kostbaarheden veilig te bewaren. Uw sieraden, edelmetalen en belangrijke documenten zijn beschermd tegen brand en diefstal.

Brediusweg 25

Nadia

Den Bosch

M. Lak

Op welke vestiging bent u geweest?
No improvement points. Very satisfied with the service.

Ali Ulger

Goed geholpen door de medewerker

Breda

van Lienden Co

Prettige ontvangst

Spaarneplein

Joop Knijnenburg

Allervriendelijkst

Ruimte waar je partner/ begeleider even kan wachten.
Delft

Antonius ten Broek