Mevr.Rose
- Verbeterpunten of tips
- Mischien wat meer veiligheid op de parkeerplaats achter het pand
- Op welke vestiging bent u geweest?
- Hilversum
98% beveelt De Nederlandse Kluis aan!
Er is niets mis mee
Uitstekend - schoon en netjes - efficiënt en vriendelijk en correct personeel
Uiterst vriendelijke receptioniste!
Prima ervaring
Geweldig
Matig
İk vind altijd breikbaar ,duidelijk informatie,en veilig
Zeer tevreden en uitstekend geadviseerd door Carien
Vandaag eerste bezoek geweest zijn heel fijn ontvangen hadden wat vragen die zijn netjes beantwoord, verder rondleiding gehad hoe het toegaat en wat de regels zijn in het bedrijf zijn heel tevreden en alles netjes afgehandeld.
super
Goede service
Bijzonder vriendelijke ontvangst medewerker. Zeer klantgericht. Het bezoek aan de kluis is daardoor een plezier
Zeer behulpzaam en vriendelijk
Goed behandeld top
De Nederlandse Kluis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Nederlandse Kluis heeft de volgende resultaten bereikt:
De Nederlandse Kluis