Eva
Bruikbaar en interessant voor de (bijna) kleuter.
- Wat zijn jouw favoriete product(en) uit de kleuter koffer?
- Bobo tijdschrift en kortingsvouchers.
Genoeg inhoud
Bobo
Leuk dat het aangeboden wordt!
Niet zo veel
Nvt
Kind was er blij mee
X
Leuk dat er op deze manier bij de kleuter fase wordt stilgestaan
Idee is leuk, blad spreekt aan
De Bobo sluit goed aan op deze leeftijd
De kleurplaat, iets wat onze zoon net leuk begint te vinden nu hij bijna 4 is.
Geen, het lijkt zo’n leuk aanbod een gratis koffertje met dingen voor je kleuter. Maar er zit alleen maar reclame in, 1 pakje Wicky, een zakje duplo blokjes voor de leeftijd 1,5 jaar. En dat was het?
Specifiek voor die leeftijd
De Bobo was een goede toevoeging, mijn kleuter vindt die erg leuk
de kleuter koffer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
de kleuter koffer heeft de volgende resultaten bereikt:
Genoeg inhoud
Bobo
Leuk dat het aangeboden wordt!
Niet zo veel
Nvt
Kind was er blij mee
X
Leuk dat er op deze manier bij de kleuter fase wordt stilgestaan
Idee is leuk, blad spreekt aan
De Bobo sluit goed aan op deze leeftijd
De kleurplaat, iets wat onze zoon net leuk begint te vinden nu hij bijna 4 is.
Specifiek voor die leeftijd
De Bobo was een goede toevoeging, mijn kleuter vindt die erg leuk