Piet Niels
- Sterke punten
- Op tijd geleverd. Bezorger bracht onze order keurig naar achteren. Maatvoering blokken goed.
- Aangekocht product
- Patio blokken en lijm hiervoor.
98% beveelt de Jong Handelsonderneming BV aan!
98% beveelt de Jong Handelsonderneming BV aan!
Goed!
Top!
Tevreden
Douglas hout en betonpoeren besteld. Keurig en snel geleverd.
goed
Online bestellen is gemakkelijk en de levering is erg vlot.
In eerste instantie waren we niet geheel blij met de geleverde producten. Echter na contact met de firma, hebben zij het goed opgelost. Wat ik als erg prettig ervaren heb, is dat de klacht serieus genomen werd. Geen gemaar of doen alsof ik een zeur ben. Dank voor de oplossing. Ik ben dus ook van mening dat overal wel een een dingetje niet goed kan gaan en als het dan goed opgelost wordt is dan geen probleem. After care is erg belangrijk
Super goed
Goed, netjes geholpen.
Goed bedrijf
Het steigerhout was niet echt van topkwaliteit, meerdere planken braken in tweeën en ook een paar begonnen krom te trekken na een miezerbuitje. Al met al niet echt best
Levering zoals het hoort te gaan
Zeer vriendelijke en correcte informatie gekregen aan de telefoon. Het bestellen gaat gemakkelijk en de levering is volgens de afspraken verlopen.
Prima!
de Jong Handelsonderneming BV verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
de Jong Handelsonderneming BV heeft de volgende resultaten bereikt:
de Jong Handelsonderneming BV
Achterbergsestraatweg 134
3911CX Achterberg
Goed!
Top!
Tevreden
Douglas hout en betonpoeren besteld. Keurig en snel geleverd.
goed
Online bestellen is gemakkelijk en de levering is erg vlot.
Super goed
Goed, netjes geholpen.