8.9 /10

checkbox97% beveelt De Isolatieshop aan!

stefan laan

Goede webshop veel keuze en snel en goed geleverd

Veel om uit te kiezen zowel a als b kwaliteit

Leo.

Snelle en nette levering

Snel besteld, keurig geleverd.

bart hassing

geen idee

Klantgericht

Ik moest schakelen tussen twee medewerkers die niet dezelfde informatie hadden. Dat kan beter.
Handelen snel

Gideon Bonte/bouwbedrijf Bonteman

fijn bedrijf, goed contact en goed geholpen

veel voorraad en snelle levering en grootste pluspunt persoonlijk contact.
misschien iets beter weten welke hoeveelheid er in een verpakking.

Ferdinand Eggink

gril nasturen
alles klop alleen geen gril gekregen die gratis was

Jullian Dirksen

SterSterSterLege sterLege ster

Prima producten, betalen om je eigen gekochte producten op te halen is te gek voor woorden…

Goede producten en vriendelijk personeel
Ophaalkosten weghalen, dit heb ik nog nooit meegemaakt

Hakman Klussen

Goed snel en netjes geleverd.

De mails omtrent levering.
Snel en nette levering

Fijne service

goede productinformatie en prima service
eigenlijk geen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb een zakelijk account bij dit bedrijf. Ben geen grote klant voor ze maar koop af en toe hier. Vrijdag ben ik erheen gereden om een paar pakken steenwolplaten op te halen, die ik die middag voor een klant nodig had. De medewerker gaf aan dat ze alleen nog maar werken met orders die van te voren zijn geplaatst en dat hij mij niet ging helpen. Ik werd gewoon weggestuurd!

veel voorraad
Niet erg klantvriendelijk

Antwoord De Isolatieshop

Beste Bas, Bedankt voor je feedback. Vervelend dat je dit keer een slechte ervaring bij ons hebt gehad. We maken inderdaad gebruik van een Pick-up point waar klanten bestellingen kunnen afhalen. Veel klanten ervaren dit juist als positief, omdat de wachttijden hierdoor erg kort zijn. Omdat we de bestellingen al klaar hebben kunnen zetten. We zien je in de toekomst graag bij ons terug. Voor advies met dit soort spoed klussen helpen we je graag via telefoon, mail of WhatsApp. Met vriendelijke groet, Team Isolatieshop

Ron van Wijk

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

op zich goed maar heb zeer veel moeite dat materialen altijd eerst on-line moeten worden besteld om ze vervolgens pas 1 - 2 sdagen later te kunnen ophalen. De afhaalvergoeding is verder ook belachelijk Tenslotte, geen goede zaak dat er een digitaal reclamebord staat in plaats van een medewerker als je spullen komt afhalen

veel verbeterpunten: - zorg dat materialen altijd kunnen worden afgehaald (ook zonder bestelling vooraf) - schaf afhaalvergoeding af - zorg dat er weer menselijk contact is bij afhalen
goede producten

Antwoord De Isolatieshop

Beste Ron, Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als je verwacht gelijk je benodigde materiaal mee te kunnen nemen. We maken echter gebruik van een Pick-up point zodat we bestellingen compleet en snel voor je klaar kunnen zetten bij afhalen. Veel klanten ervaren dit juist als positief en efficiënt, omdat de wachttijden hierdoor erg kort zijn. Voor advies helpen we je graag via telefoon, mail of WhatsApp. Je opmerkingen over de afhaalkosten en het ontbreken van persoonlijk contact nemen we mee om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Isolatieshop

Joost

Fijn bedrijf, komen afspraken en leveringen na

Snelle levertijden, scherpe prijzen
Retourneren van pallets eerdere leveringen

De Isolatieshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Isolatieshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 mei 2016

De Isolatieshop

De isolatiebranche op zijn kop zetten. Dat is de gedachte waarmee wij in 2010 De Isolatieshop zijn begonnen. De isolatiebranche is van vroeger uit erg conservatief. Je handelde in A-keuze of B-keuze producten, maar niet in allebei. Daar hebben wij verandering in gebracht! Dit hebben we gedaan door zowel A-keuze als B-keuze isolatiemateriaal én outlet partijen op te nemen in ons assortiment. Een concept dat in de markt goed ontvangen is. Met ons brede aanbod hebben wij iedereen wat te bieden!

Hengelder 40

6902 PA Zevenaar

stefan laan

Goede webshop veel keuze en snel en goed geleverd

Veel om uit te kiezen zowel a als b kwaliteit

Leo.

Snelle en nette levering

Snel besteld, keurig geleverd.

bart hassing

geen idee

Klantgericht

Handelen snel

Gideon Bonte/bouwbedrijf Bonteman

fijn bedrijf, goed contact en goed geholpen

veel voorraad en snelle levering en grootste pluspunt persoonlijk contact.
misschien iets beter weten welke hoeveelheid er in een verpakking.

Ferdinand Eggink

gril nasturen
alles klop alleen geen gril gekregen die gratis was

Jullian Dirksen

SterSterSterLege sterLege ster

Goede producten en vriendelijk personeel
Ophaalkosten weghalen, dit heb ik nog nooit meegemaakt

Hakman Klussen

Goed snel en netjes geleverd.

De mails omtrent levering.
Snel en nette levering

Henk Bindsbergen