8.9 /10

checkbox97% beveelt De Isolatieshop aan!

anonymous

Telefonisch goed advies gehad. Snel bezorgd.

Advies en snelle bezorging

evert

super

sneller bezorgd dan verwacht met een super levering.... site zelf is ideaal alles zo gevonden

Sofie Peerlinck

SterSterSterLege sterLege ster

matig

kwliteit van materiaal is goed
ik kwam de eerste keer maar ik vind het bestellen en afhalen van dingen niet echt optimaal het was me niet duidelijk dat als ik het wou ophalen ik eerst wel het leverproces door moet volledig om aan te geven dat ik het op kwam halen. ik had eerst ook gehoopt het aan de deur op te kunnen halen zonder vooraf te reserveren maar dat kon duidelijk niet dat dit voor meer mensen niet duidelijk was bleek doordat ik toen ik mijn bestelling op kon halen er nog mensen waren die hoopten en dachten dat ze het zo konden ophalen helaas.

‍ ‍

gewoon goed geregeld

anonymous

De beschrijving op de webshop is heel duidelijk, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken voor het juiste produkt.

Ik heb niet direct verbeterpunten.
Overzichtelijk geheel.

goede prijs
beriekbaarheid per tel

Rob

Geen.
Goede communicatie. En een top afhaal systeem met bellen bij de receptie en dan voor de deur laden met de medewerker.

Frank Reulink

Prettige ervaring door het bestelgemak.

Als ik dan wat moet melden dan is het dit. Ik moest wennen aan de manier van aanmelden bij het afhalen van mijn bestelling.
Bestellen gaat eenvoudig. Snelle levering. Materialen kunnen gemakkelijk opgehaald worden.

roel verseveldt

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos,als je teveel besteld kan je na twee weken niet meer retourneren!!

Betere service
Zien bedrijf ook als particulier

Antwoord De Isolatieshop

Beste klant, Allereerst bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Echter willen wij ons wel beroepen op het herroepingsrecht. Wij houden ons, zoals beschreven staat, aan de 14 dagen retourtermijn. Met vriendelijke groet, Team Isolatieshop

Geantwoord op

Jansen

Heel tevreden

Levering zou iets sneller kunnen. Niet alles op de website was op voorraad
Vriendelijk, goed bereikbaar en houden zich aan afspraken

Alles
Nvt

Rietberg

Fijne en overzichtelijke website, snelle levering en goede communicatie.

Duidelijke website, vlotte levering. Vóór de levering gebeld. Erg netjes.

Dissevelt

Goed. Denken met je mee. Wel handig als ze plaatafmeting pir vs de verlijmde gipsplaat aangeven opdat je mogelijk ander formaat gaat gebruiken.

Uitleg verlijmde platen pir met gips mag beter uitgelegd worden bij 3m lengten.
Komen levering goed na. Levering op locatie prima op juiste plek gezet. Producten van goede kwaliteit.

De Isolatieshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

De Isolatieshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 mei 2016

De Isolatieshop

De isolatiebranche op zijn kop zetten. Dat is de gedachte waarmee wij in 2010 De Isolatieshop zijn begonnen. De isolatiebranche is van vroeger uit erg conservatief. Je handelde in A-keuze of B-keuze producten, maar niet in allebei. Daar hebben wij verandering in gebracht! Dit hebben we gedaan door zowel A-keuze als B-keuze isolatiemateriaal én outlet partijen op te nemen in ons assortiment. Een concept dat in de markt goed ontvangen is. Met ons brede aanbod hebben wij iedereen wat te bieden!

Hengelder 40

6902 PA Zevenaar

anonymous

Telefonisch goed advies gehad. Snel bezorgd.

Advies en snelle bezorging

kwliteit van materiaal is goed

‍ ‍

gewoon goed geregeld

anonymous

Ik heb niet direct verbeterpunten.
Overzichtelijk geheel.

beriekbaarheid per tel

Rob

Geen.

Frank Reulink

Prettige ervaring door het bestelgemak.

roel verseveldt

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Waardeloos,als je teveel besteld kan je na twee weken niet meer retourneren!!

Betere service

Vriendelijk, goed bereikbaar en houden zich aan afspraken

Alles
Nvt

Rietberg

Fijne en overzichtelijke website, snelle levering en goede communicatie.

Duidelijke website, vlotte levering. Vóór de levering gebeld. Erg netjes.

Dissevelt

Uitleg verlijmde platen pir met gips mag beter uitgelegd worden bij 3m lengten.

De Isolatieshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10