Frans van Rossum
Net bedrijf, vriendelijke en ter zake kundige adviseur
vriendelijk en goed personeel en veel keus.
Vriendelijk en meedenkend geholpen.
Super
Wij zijn al jaren klant bij De Groot wonen. Ook deze levering van 2 fauteuills was weer tot volle tevredenheid. De aflevering was netjes aangekondigd en een fijne bezorger. Deskundig en vriendelijk.
Wij zijn tevreden met onze relaxstoelen, prima kwaliteit en zeer goed voorgelicht !!
Prima. Goed product. Meedenken
Wij hebben een super mooie bank en fauteuil besteld bij dit bedrijf. Het heeft even geduurd voordat we hem thuiskregen, want dat werd een paar keer uitgesteld omdat de bank nog niet klaar was. Maar toen de bank er eenmaal was waren we er superblij mee. Hij staat mooi en lijkt van goede kwaliteit te zijn.
Uitstekend. Vriendelijke medewerker, prima service.
Goed ontvangst in de winkel, luisterend oor van wat de wensen van de klant is.
Aangenaam verrast
Erg goed geholpen
goede keuze en uitleg
Nette, mooie showroom. Vriendelijk personeel. Goede service.
De Groot Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Groot Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Net bedrijf, vriendelijke en ter zake kundige adviseur
vriendelijk en goed personeel en veel keus.
Vriendelijk en meedenkend geholpen.
Super
Prima. Goed product. Meedenken
Uitstekend. Vriendelijke medewerker, prima service.
Goed ontvangst in de winkel, luisterend oor van wat de wensen van de klant is.
Aangenaam verrast
Erg goed geholpen
goede keuze en uitleg
Nette, mooie showroom. Vriendelijk personeel. Goede service.
De Groot Wonen heeft de volgende resultaten bereikt: