Rinus
Een goede ervaring
Volop keuze, prima advies, de verkopers-/ verkoopsters nemen ruim de tijd voor de klant.
Prima zaak!
Prima service
Een week geleden zijn we bij De Groot Wonen in Apeldoorn geweest en zijn we ontzettend fijn geholpen door medewerker Jeffrey. Hij heeft ons goed geholpen bij het uitzoeken van een bank, draaifauteuil en salontafels. Wat wij vooral prettig vonden, was dat hij ons alle ruimte gaf om rustig rond te kijken en onze keuzes even te laten bezinken. Hij was absoluut niet opdringerig en nam echt de tijd voor ons. Toen we nog een keer wilden rondkijken, was dat geen enkel probleem. Ook heeft hij ons heel goed geholpen met het kiezen van de juiste stoffen en het combineren van de kleuren. Hij dacht echt met ons mee en gaf prettig en eerlijk advies. Dit hebben wij enorm gewaardeerd. We zijn ontzettend blij met onze aankoop en kunnen nu al niet wachten tot alles geleverd wordt! 😍 We kijken er enorm naar uit om straks onze nieuwe bank, draaifauteuil en salontafels in huis te hebben. Zeker een aanrader om bij De Groot Wonen te gaan kijken!
Fijne service en goede kwaliteit
Prima geholpen
Geweldige service, netjes geholpen in de winkel en besloten om hier meteen alle meubels te bestellen. Kleine aanbetaling gedaan en wat fijn dat alles op tijd binnen was. Afspraak gemaakt en keurig in elkaar gezet bij ons in huis. Heel fijn!!
Helaas is de afhandeling na een klacht over een bank die beschadigd is geleverd ronduit teleurstellend. Geen enkele terugkoppeling en ze laten je gewoon zitten (op een beschadigde bank). Had van De Groot Wonen/ Pronto andere verwachtingen!
Alle aandacht en tijd voor de klant.
Goed geadviseerd
In de winkel keuze kunnen maken voor een TV meubel, uitvoering bij bestelling kunnen aanpassen en spoedig en netjes geleverd. Bovenblad heeft in de linker hoek wel kleine, lichte afwijking in de lak.
De Groot Wonen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Groot Wonen heeft de volgende resultaten bereikt:
Een goede ervaring
Prima zaak!
Prima service
Fijne service en goede kwaliteit
Prima geholpen
Alle aandacht en tijd voor de klant.
Goed geadviseerd
De Groot Wonen heeft de volgende resultaten bereikt: