Helke Vermeer
- Sterke punten
- Goede voorlichting met een aankoop
- Verbeterpunten of tips
- Nee heb ik niet
- Product of service:
- Fietstassen .route kaarten
99% beveelt De Fietsvakantiewinkel aan!
Goede behandeling en snelle levering
Prettig contact en goed geholpen
Vriendelijke medewerker en goed geholpen.
Prima service
Dit was mijn eerste bestelling. Het is goed verpakt verstuurd en in goede orde ontvangen. Het was allemaal duidelijk en makkelijk.
Soepel
Een fijne (web) Winkel, waar het personeel weet waar het over gaat.
zeer goed
Fantastisch
Super
De dienstverlening van dit bedrijf is voorbeeldig. Ook opvallend is de deskundigheid waar het gaat om zaken die belangrijk zijn voor de vakantiefietser
Goed aanbod, veel fietsroutes en handige accessoires
Bij een zoektocht toevallig "De vakantiewinkel "tegengekomen en een bestelling gedaan. In geen tijd mijn bestelling ontvangen al was dat toch niet zo dringend . Hartelijk dank daar voor.
Het was behoorlijk druk ivm een lezing en maar 2 medewerkers, hierdoor voelde ik me wat minder rij om mijn vragen te stellen. Desondanks ben ik wel goed geholpen met mijn aankopen en heb ik besloten om info over o.a schoenen ergens anders te halen
De Fietsvakantiewinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
De Fietsvakantiewinkel heeft de volgende resultaten bereikt:
De Fietsvakantiewinkel
Celsiusweg 12
6662PX Elst
Goede behandeling en snelle levering
Prettig contact en goed geholpen
Vriendelijke medewerker en goed geholpen.
Prima service
Soepel
Een fijne (web) Winkel, waar het personeel weet waar het over gaat.
zeer goed
Fantastisch