Lieke De Bie
Zeer teleurstellend. Wegens de hoge score en uitstekende wijn hebben we met zorg een doosje uitgekozen voor pakjesavond. Donderdag was de bezorger blijkbaar onderweg, maar kon hij volgens de omschrijving ons adres niet bereiken. Dit is onmogelijk aangezien je de straat van 3 kanten kan benaderen. Klantenservice vertelde dat het de volgende ochtend geleverd kon worden. Niet gebeurd, en contact met klantenservice leverde een vaag verhaal op waarin het doosje blijkbaar niet gevonden kon worden. Na wat doorvragen besloot de (vriendelijke) dame dat ze nog ging proberen het die avond op het feestadres te bezorgen en ze bood een nazending aan voor de volgende dag. Dat vond ik een (jammere maar) redelijke oplossing. Maar…. weer geen doosje wijn geleverd. En nu? Geen idee. Heel jammer!
- Verbeterpunten of tips
- Communicatie is alles. Ik moest de problemen telkens via statusupdate op account vernemen en moest er zelf telkens achteraan bellen wat nu. Ook is de indicatie van bezorging niets waard want ik ben twee dagen thuis gebleven op de aangegeven tijd, maar niks dus.
- Sterke punten
- Vriendelijke dame aan telefoon, al heeft ze uiteindelijk niks voor me kunnen doen