Gunjan
Nice design
- Wat zijn jouw favoriete product(en) uit de blije doos?
- Bottle and diapers
Fijn dat er producten inzitten om uit te testen
good
Bekende merken
Its a good start for the pregnant moms
Leuke en handige artikelen
Er zitten een paar interessante dingen bij om te proberen
Handige en nuttige producten.
Leuke en vooral nuttige spullen.
De Blije Doos bevat veel handige en kwalitatieve producten. Het is een leuke verrassing en erg nuttig voor aanstaande ouders.
Het is zeker fijn om producten te krijgen in zo’n doos. Op deze manier kun je testen wat voor jou prettig is zonder mega veel direct te moeten aanschaffen
Gratis, beschikbaar voor alle zwangeren
Ik heb geen feedback op deze vraag.
de blije doos verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
de blije doos heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijn dat er producten inzitten om uit te testen
good
Bekende merken
Its a good start for the pregnant moms
Leuke en handige artikelen
Er zitten een paar interessante dingen bij om te proberen
Handige en nuttige producten.
Leuke en vooral nuttige spullen.
Gratis, beschikbaar voor alle zwangeren
Ik heb geen feedback op deze vraag.
de blije doos heeft de volgende resultaten bereikt: