Antwoord Data Recovery Nederland
Beste klant,
Wij willen u informeren dat wij, na het uitvoeren van een professioneel gegevensherstelproces op uw Samsung SSD, met succes een totaal van 374,13 GB aan gegevens hebben hersteld. Tijdens dit proces hebben we ons specifiek gericht op de documenten, foto's en video's die door u als prioriteit waren aangegeven, en hebben we de hoogst mogelijke succesratio bereikt.
In het kader van het herstelproces is de controllerchip van uw SSD gerepareerd. Deze geavanceerde technische ingreep was noodzakelijk om toegang te krijgen tot de gegevens op de SSD. Dergelijke reparaties kunnen alleen worden uitgevoerd met specialistische hardware en forensische software. Gedurende het proces zijn diepgaande analyses, bad sector management, firmwareherstel en disk imaging toegepast als onderdeel van professionele gegevensherstelprocedures.
Verder, na gedetailleerde inspectie, hebben we vastgesteld dat een groot deel van de oorspronkelijke gegevens op uw SSD was overschreven door nieuwe gegevens, waardoor sommige bestanden permanent beschadigd zijn. Dit is een veelvoorkomend risico wanneer een beschadigde flash geheugen blijft worden gebruikt voordat herstel- of reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd.
Gratis gegevensherstelsoftware voert meestal oppervlakkige scans uit en kan beschadigde, overschreven of verwijderde gegevens niet herstellen. In tegenstelling tot deze software hebben wij met behulp van professionele data recovery tools en speciale apparatuur, succesvol verwijderde, beschadigde en gefragmenteerde gegevens opnieuw opgebouwd en de integriteit van de gegevens zorgvuldig geverifieerd.
De bestanden die u later hebt aangegeven hersteld te zijn, werden daadwerkelijk pas toegankelijk nadat wij de defecte controllerchip van uw SSD hadden gerepareerd. Zonder deze cruciale hardware-ingreep zou toegang tot de NAND-geheugenchips en de gegevens die daarop staan, niet mogelijk zijn geweest. Met andere woorden, de gegevens waar u later toegang toe had, zijn direct het resultaat van onze professionele en gespecialiseerde herstelwerkzaamheden.
Alle bruikbare, intacte en waardevolle gegevens zijn aan u geleverd. Systeembestanden en minder belangrijke gegevens, zoals de "Steam Library", zijn niet geleverd, zoals door u eerder aangegeven, om bestandsoverlast en onnodige informatieverwarring te voorkomen.
Wij wensen u veel plezier met de herstelde data.
Team DRN