8.7 /10

2067 reviewsSchrijf review

checkbox96% beveelt Data Recovery Nederland aan!

Aanmeldingprocedure
2067 reviews

Christel De Croes

Zeer positieve ervaring !

uitstekende telefonische ondersteuning, professioneel en klantvriendelijk
tip voor misschien een betere locatie-beschrijving van het kantoor in Berchem : we zijn onze gecrashte disk gaan afgeven in Berchem, en hadden toch moeite met het vinden van "Spaces Berchem Station Post X"

Antwoord Data Recovery Nederland

Hallo Christel, Dankjewel voor je mooie woorden. Leuk dat onze ondersteuning zo goed beviel. We nemen je tip over de locatie-beschrijving van ons afgiftepunt in Berchem zeker mee om het makkelijker te maken voor toekomstige klanten, dus bedankt voor deze tip. Succes met de teruggevonden data! Met vriendelijke groet, Team DRN

Hans Winter

Uitstekende service en een professionele werkwijze die geresulteerd heeft in een ongekend hoog percentage (99,9%) van het aantal verloren gewaande bestanden op mijn backupschijf dat volledig kon worden gerecupereerd.

Receptionisten van alle DRN-steunpunten in Nederland graag wijzen op het belang van het overhandigen van een ontvangstbevestiging aan de klant. Deze ontving ik niet.
Prima voorlichting op website over de stadia waarin het herstel zich bevond.

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste Hans, Wat fijn om te horen dat 99,9% van je data succesvol is gerecupereerd. We waarderen het enorm dat je zo positief over onze dienstverlening schrijft. We erkennen het belang van een ontvangstbevestiging voor onze klanten en zullen onze receptionisten bij alle DRN-steunpunten hier zeker op attenderen dus bedankt dat je ons hierop wijst. Geniet van je data! Met vriendelijke groet, Team DRN

Wouter van Putten

SterSterSterSterLege ster

Zeer goed, goede communicatie!

meer accurate inschatting van kosten
Communicatie, informatie voorziening

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste Wouter, Hartelijk dank voor je mooie review en je positieve woorden over onze communicatie en informatievoorziening. Over je opmerking over de kosten: Bij data recovery zijn er veel verschillende soorten datadragers en uiteenlopende problemen, waardoor we vooraf alleen een indicatie kunnen geven. We doen altijd ons best deze zo realistisch mogelijk te maken, maar de definitieve prijs wordt pas na onderzoek vastgesteld. Veel succes met je herstelde data! Met vriendelijke groet, Team DRN

ATISA

Progress accurater opvolgen
Doet wat beloofd

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste klant, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat we hebben kunnen doen wat we beloofd hebben. We hebben je opmerking over de voortgang van het recoveryproces genoteerd. Om dit in de toekomst beter te kunnen maken, zouden we graag iets meer willen begrijpen: wat vond je precies niet nauwkeurig aan de voortgangsweergave? Jouw toelichting helpt ons om onze systemen en communicatie nog duidelijker en transparanter te maken voor al onze klanten. We kijken uit naar je reactie. Geniet van je data! Met vriendelijke groet, Team DRN

Stichting Kunstcollectie Gabriella Cleuren

SterSterSterLege sterLege ster

De locatie waar brengen was niet zo duidelijk
Goede visuele informatie

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste klant, Wat fijn om te horen dat het hele proces zo vloeiend is verlopen. We waarderen je compliment over onze service: “super goed… geen probleem”, doet ons echt goed. We nemen je tip over de aflever-locatie zeker mee en willen graag begrijpen wat er precies niet helemaal duidelijk was, zodat we dit beter kunnen aangeven voor onze klanten. Veel succes met de herstelde bestanden en alvast bedankt voor je toelichting! Met vriendelijke groet, Team DRN

Timo Cents

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Er was zeer weinig van mijn harde schijf terug te vinden en daarom vond ik het erg duur

Afleveren ging goed
Ik had ook een extra nieuwe harde schijf gestuurd die is niet meer teruggekomen dit vond ik ook niet duidelijk op jullie site

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste Timo, Bedankt voor het achterlaten van je review. We vinden het uiteraard jammer om te zien dat je onze dienstverlening met een 1 hebt beoordeeld. Daarom nemen we graag even contact met je op om beter te begrijpen waar jouw ontevredenheid precies zit. De harde schijf die je bij ons hebt aangemeld had fysieke sectorschade. Dit betekent dat bepaalde delen van de schijf daadwerkelijk beschadigd zijn geraakt, waardoor de informatie die daar stond in veel gevallen definitief verloren is gegaan. Helaas is dit een vorm van schade die geen enkel data recovery bedrijf volledig kan herstellen, omdat de data fysiek niet meer aanwezig is. Tijdens het onderzoek en de recovery hebben wij daarom alles gedaan wat technisch mogelijk is om zoveel mogelijk data veilig te stellen. Omdat het recoveryresultaat lager was dan normaal, hebben wij je eerst een filelist gestuurd. Deze lijst is bedoeld om transparant te laten zien welke bestanden daadwerkelijk hersteld konden worden. Op basis daarvan heb jij als klant altijd de keuze om: • de recovery af te nemen tegen het afgesproken recoverybedrag, of • de recovery onder het no cure no pay principe te stoppen. Je hebt na het ontvangen van de filelist akkoord gegeven om de recovery door te laten gaan, waarna wij de data conform de offerte en factuur hebben uitgeleverd. In jouw review geef je daarnaast aan dat je ook een extra nieuwe harde schijf had meegestuurd die niet retour is gekomen. In onze factuur-mail vragen wij altijd wat klanten met de originele apparatuur en eventuele extra meegezonden onderdelen willen doen. Wij ontvangen namelijk vaak extra kabels, defecte schijven of andere onderdelen, waardoor wij deze niet automatisch retour sturen zonder bevestiging van de klant. Naar aanleiding van je review hebben we de extra harde schijf die je had meegestuurd inmiddels alsnog naar je retour verzonden. Wij vinden het vooral jammer dat je ontevredenheid niet eerder bij ons is gemeld. We kijken daarom graag samen met je wat we nog kunnen doen om deze case alsnog netjes af te sluiten. Het laatste wat we willen is dat jij het gevoel overhoudt dat wij je niet goed hebben geholpen, zeker in een situatie waarin het verlies van data vaak al vervelend genoeg is. Mocht er iets zijn dat voor jou onduidelijk is geweest of anders had gemoeten, dan horen wij dat natuurlijk graag zodat we dit samen kunnen bespreken en waar mogelijk oplossen. Wanneer alles voor je duidelijk is en netjes is afgerond, zouden we het uiteraard ook erg waarderen als je jouw ervaring en beoordeling nog eens zou willen heroverwegen. Met vriendelijke groet, Team DRN

Verduin HR

Goed maar prijzig

Reactiesnelheid en opbouw prijsstelling
Gratis analyse

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste klant, Bedankt voor je review en feedback. Fijn dat je de gratis analyse en het recoveryresultaat positief hebt ervaren. De uitgebreide prijsopbouw staat in de offerte, nadat wij de datadrager zorgvuldig hebben onderzocht. We begrijpen je opmerking over de prijs, maar voor de beste kans op succes vereist data recovery specialistische kennis, apparatuur en ervaring. Succes met je herstelde data! Met vriendelijke groet, Team DRN

etender

SterSterSterHalve sterLege ster

Erg goed, duidelijke communicatie alleen de geleverde dienst viel tegen maar dat is niet de schuld van DRN omdat het resultaat onbekend is bij acceptatie.

Goede communicatie

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste klant, Bedankt voor je review en de positieve woorden over onze communicatie. Het uiteindelijke recovery-resultaat hangt volledig af van de staat van de schijf en wordt pas duidelijk tijdens het recoveryproces. Veel (luister)plezier met je herstelde bestanden! Met vriendelijke groet, Team DRN

Helson

SterSterHalve sterLege sterLege ster

récupération de données

Un peu trop lent
aucun avis

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste klant, Bedankt voor je review. We vinden het jammer om het matige eindcijfer te zien. In jouw geval ging het om een zeer gecompliceerde datarecovery, en ondanks de complexiteit is het ons uiteindelijk wel gelukt om de data te herstellen. Fijn om te zien dat je ons desondanks wel zou aanbevelen. Geniet van je herstelde data! Met vriendelijke groet, Team DRN

Gijsman

SterSterSterSterLege ster

Goed bereikbaar via telefoon, data netjes terug gekregen, alleen prijs lijkt vrij hoog.

Goed proces, data netjes hersteld.
Prijsverwachting.

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste klant, Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn dat je het contact prettig vond en dat je data netjes zijn hersteld. Dat is precies waar we het voor doen. We begrijpen je opmerking over de prijs. Helaas ligt de uiteindelijke prijs buiten onze invloed, omdat dit afhankelijk is van de staat van de datadrager en de complexiteit van het herstel, hoe vervelend dat soms ook kan zijn. We zijn erg blij dat je ons toch zou aanbevelen en waarderen je vertrouwen en feedback enorm. Succes met al je herstelde data! Met vriendelijke groet, Team DRN

Hans Hogeveen

uitstekende hulp die DRN levert

Goede communicatie en technische uitleg
Beter aangeven dat opsturen naar DRN de snelste manier is. Brengen via bijv Zwolle zorgde voor vertraging

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste Hans, Heel hartelijk dank voor je mooie review. Geweldig om te horen dat je onze communicatie en technische uitleg zo hebt gewaardeerd. “Uitstekende hulp, goede communicatie en technische uitleg” zijn precies de ervaringen die wij onze klanten willen bieden en waar we iedere dag ons best voor doen. We nemen je tip over de snelste verzendmethode graag mee om het voor toekomstige klanten nog duidelijker te maken. Voor nu een mooie dag en geniet van al je herstelde data! Met vriendelijke groet, Team DRN

Vanbrabant laurie

Super goed...geen probleem

De plaats waar het apparaat in Brussel kan worden ingeleverd beter aangeven
Vloeiendheid van het process

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste Laurie, Fijn om te horen dat het hele proces vloeiend is verlopen. We waarderen je compliment over onze service: "super goed....geen probleem". Dit doet ons echt goed. We nemen je tip over de plaats van onze ophaal-locatie in Brussel zeker mee en zullen bekijken hoe we dit beter kunnen aangeven. Veel succes met de herstelde bestanden! Met vriendelijke groet, Team DRN

Chris den Hengst

Helaas door een stommiteit heel veel foto's kwijt geraakt op een stick. Na contact met DRN zijn alle foto's weer terecht! Happy want het waren voor en na foto's die voor mijn werk essentieel zijn.

Degelijk, indien nodig snel
Nogmaals 100% tevreden

Antwoord Data Recovery Nederland

Geweldig om te horen dat al jouw foto's weer terug zijn, Chris. Fijn dat we je hebben kunnen helpen met zo’n belangrijke dataset voor je werk. We zijn blij met jouw 100% tevredenheid en aanbeveling. Veel succes met de teruggewonnen foto's! Met vriendelijk groet, Team DRN

Blond & Blauw theater

prima, geven goeie service, en ook in na service telefonisch goed geholpen

goede service en duidelijke afspraken in kontakt en bij aanschaf
zie bovenstaande\\\

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste klant, Goed om te horen dat je te spreken was over onze service, duidelijke afspraken in contact en de telefonische nazorg. Bedankt voor het delen van je ervaring. Veel plezier met alle teruggehaalde bestanden! Met vriendelijke groet, Team DRN

Leroy

Erg professioneel en prettig ervaren. Ze zijn helder in de onkosten. De prijs kan wat hoog aanvoelen, maar in tegenstelling tot andere bedrijven heb je een zeer verhoogde kans op het terugkrijgen van je data zonder dat dit definitief onherstelbaar wordt. Dus, als je zekerheid wilt over je verloren gegevens zou ik aanraden om niet te troubleshooten via een goedkoper bedrijf. Want ondanks no cure no pay garantie die andere bedrijven vaak geven, is er een kans dat bij no cure je geen mogelijkheid meer hebt om het nog eens te proberen (vanwege beschadiging of ontbreken van onderdelen van de harde schijf). Mijn harde schijf van >10 jaar oud 3 TB is 100% hersteld. (Verkeerde stekker had ik in deze externe harde schijf gestopt, eentje met een hogere Voltage met als gevolg dat de harde schijf niet meer opstartte)

Goedkoper?
Professionaliteit, duidelijk in aanpak, duidelijk in kosten, goed bereikbaar, inzichtelijke oplossing, gaan veilig om met gegevens (de schijf wordt ook vergrendeld met een wachtwoord welke apart naar de klant gecommuniceerd wordt).

Antwoord Data Recovery Nederland

Beste Leroy, Jouw review doet ons goed. Bedankt hiervoor. Geweldig te horen dat we jouw harde schijf van meer dan 10 jaar oud volledig hebben kunnen herstellen. Bedankt ook voor je eerlijke feedback over de prijs en voor je aanbeveling! Wij hopen dat je weer als vanouds kunt genieten van je data! Met vriendelijke groet, Team DRN

Geantwoord op

Data Recovery Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Data Recovery Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

5406 NK Uden

Aanmeldingprocedure
2067 reviews

Christel De Croes

Zeer positieve ervaring !

uitstekende telefonische ondersteuning, professioneel en klantvriendelijk

Hans Winter

Prima voorlichting op website over de stadia waarin het herstel zich bevond.

Wouter van Putten

SterSterSterSterLege ster

Zeer goed, goede communicatie!

meer accurate inschatting van kosten

Un peu trop lent
aucun avis

Gijsman

SterSterSterSterLege ster

Goed proces, data netjes hersteld.
Prijsverwachting.

Hans Hogeveen