anonymous
Het ontbreekt mijns inziens aan klant gerichte inzet
personeel van DAS is vaak ziek of met sabbatical/ je hebt vaak te maken met een jurist- gevoelsmatig van HBO niveau- en niet de professional die je mag verwachten/ bij de klantenservice sta je lang in de wacht
Niet echt gevoel dat ik juridisch en goed advies heb gekregen.
De mensen aan de telefoon zeiden dat ze bepaalde dingen konden doen, de mail die ik kreeg zei dat ik dat zelf moest doen wat niet lukt omdat de politie ivm privacy geen gegevens verstrekt aan mij die jullie wel op konden vragen. Verder is iedereen wel vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon alleen is op dit moment het probleem nog niet opgelost
De telefonist kon mij niet helpen en adviseerde via e-mail melding te maken. Een dag later al een zeer duidelijke reactie. Daarmee had ik een heldere antwoord op mijn juridisch probleem.
Prima Partij Blij mee dat er naar ons geluisterd werd
Na de aanmelding werd er snel contact opgenomen met mij en kreeg ik advies.
Tot zo ver prima!
Ik ben zeer tevreden
Ik ben al een week bezig om contact te zoeken . Ik heb een mail gekregen dat onze zaak is gesloten terwijl die nog niet begonnen was . Krijg totaal geen respons op mails of chat . Wij hebben 4 verzekeringen bij Das maar begin me af te vragen of het allemaal wel nut heeft . In dit geval zeker niet !!!!!!
Had liever gewild dat een jurist contact met mij had opgenomen telefonisch
Snel reageren op mijn mail en deskundigheid van de medewerkers
Alleen lastig dat je niemand aan de telefoon krijg als je een nieuwe melding wil maken
Duidelijkheid als je zelf teveel emoties hebt. Prima communicatie, goede oplossingen.
Prima,alleen soms wat moeilijk bereikbaar!!
DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:
Het ontbreekt mijns inziens aan klant gerichte inzet
Niet echt gevoel dat ik juridisch en goed advies heb gekregen.
Prima Partij Blij mee dat er naar ons geluisterd werd
Na de aanmelding werd er snel contact opgenomen met mij en kreeg ik advies.
Tot zo ver prima!
Ik ben zeer tevreden
Had liever gewild dat een jurist contact met mij had opgenomen telefonisch
Snel reageren op mijn mail en deskundigheid van de medewerkers
Prima,alleen soms wat moeilijk bereikbaar!!
DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt: