anonymous
Zie enquete
Verschrikkelijke service. Nooit op tijd geholpen en gezien de spoed van mijn zaak heb ik eerder gister dan vandaag advies nodig. Al drie maanden bezig iemand te bereiken, maar ik vang steeds bot. Vreselijk bedrijf
Tot op heden geen klachten en verbaasd over hoe snel ik reactie kreeg. Op de website stond dat het iets van 6 dagen kon duren, maar was tot mijn verrassing al binnen twee dagen.
goed
Zeer tevreden, dankzij hulp van DAS zaak tot een goede oplossing gebracht, terwijl het eerder hopeloos leek.
Na een wat moeizaam begin omdat niet duidelijk was welke organisatie de zaak zou oppakken prim
Nog niet geholpen
Snel contact, goed geadviseerd
Goed advies en prima afhandeling. Medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
Nog te weinig ervaring met DAS
Goede ervaringen. Snelle terugkoppeling
Ik ben heel snel geholpen, er zat wat tijdsdruk op. Spot on advies waarmee ik resultaat heb geboekt bij mijn werkgever. Zeer prettige en deskundige gesprekspartner. Kortom perfect geholpen.
Erg traag en omslachtig, vragen of er spoed is en deadline, maar acteren er niet naar. Lange wachttijden aan de telefoon, kan niemand rechtstreeks bellen . veel mensen werken er maar deeltijd zo lijkt het, vervanging is niet echt geregeld. al jaren betaald voor alles en als er hulp moet komen erg slecht en traag. verkeerde mail adres gebruikt, niet wat was opgegeven zodat andere mensen de zaak konden lezen.
Wordt te lang aan het lijntje gehouden
DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:
Zie enquete