8.3 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox85% beveelt DAS Rechtsbijstand aan!

Deskundigheid
Duidelijkheid
Persoonlijk

Uitmuntend!

Zie enquete

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, jammer dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. We willen graag weten hoe dit tot stand is gekomen. Hiervoor kun je contact opnemen met de behandelaar van het dossier of je kan ons klachtenformulier op onze website invullen. Klachtenregeling van DAS | DAS Vriendelijke groeten, Sacha Het Webcareteam van DAS

D. Wilkens

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Verschrikkelijke service. Nooit op tijd geholpen en gezien de spoed van mijn zaak heb ik eerder gister dan vandaag advies nodig. Al drie maanden bezig iemand te bereiken, maar ik vang steeds bot. Vreselijk bedrijf

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, dank je wel voor het delen van je beoordeling. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je al geruime tijd op een reactie wacht. Ik heb dit doorgegeven aan de afdeling waar jouw dossier ligt en hen verzocht om contact met je op te nemen. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

anonymous

Tot op heden geen klachten en verbaasd over hoe snel ik reactie kreeg. Op de website stond dat het iets van 6 dagen kon duren, maar was tot mijn verrassing al binnen twee dagen.

michael

goed

anonymous

Zeer tevreden, dankzij hulp van DAS zaak tot een goede oplossing gebracht, terwijl het eerder hopeloos leek.

anonymous

Na een wat moeizaam begin omdat niet duidelijk was welke organisatie de zaak zou oppakken prim

Armand

Nog niet geholpen

Mario

Snel contact, goed geadviseerd

anonymous

Goed advies en prima afhandeling. Medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

M.A.G.M. Vogels

Nog te weinig ervaring met DAS

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, logisch dat je nog wat afwachtend bent. Fijn dat de eerste indrukken positief zijn. Hartelijk dank voor het delen van je review en je aanbeveling. Vriendelijke groeten, Sacha Het Webcareteam van DAS

Goede ervaringen. Snelle terugkoppeling

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, dank voor je review. Top dat je snel bent geholpen! Vriendelijke groeten, Sacha Krenn Het Webcareteam van DAS

anonymous

Ik ben heel snel geholpen, er zat wat tijdsdruk op. Spot on advies waarmee ik resultaat heb geboekt bij mijn werkgever. Zeer prettige en deskundige gesprekspartner. Kortom perfect geholpen.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemiddag, bedankt voor je geweldige review! Top dat het advies meteen resultaat opleverde en dat we je snel konden helpen. We staan altijd voor je klaar! Vriendelijke groeten, Sacha Het Webcareteam van DAS

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Erg traag en omslachtig, vragen of er spoed is en deadline, maar acteren er niet naar. Lange wachttijden aan de telefoon, kan niemand rechtstreeks bellen . veel mensen werken er maar deeltijd zo lijkt het, vervanging is niet echt geregeld. al jaren betaald voor alles en als er hulp moet komen erg slecht en traag. verkeerde mail adres gebruikt, niet wat was opgegeven zodat andere mensen de zaak konden lezen.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, hartelijk dank voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je ervaring niet aan je verwachtingen voldeed. We nemen je opmerkingen over onze bereikbaarheid, opvolging en communicatie zeer serieus. Mocht je nog vragen hebben of als er nog onduidelijkheden zijn omtrent jouw kwestie, dan kun je altijd contact opnemen via 020-6517517. Het staat je uiteraard ook vrij om een klacht in te dienen. Dan kan dat via onze website: Klachtenregeling van DAS | DAS Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Brien

SterSterLege sterLege sterLege ster

Wordt te lang aan het lijntje gehouden

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen Brien, bedankt voor de beoordeling. Het spijt ons te horen dat je ervaring niet naar verwachting was. Dit is niet hoe we willen dat onze klanten zich voelen. We streven ernaar om onze service zo helder en efficiënt mogelijk te maken. Jouw feedback helpt ons daarbij om te zien waar we ons kunnen verbeteren. Mocht je hierover een klacht willen indienen, dan kan dat via onze website: Klachtenregeling van DAS | DAS Toch willen we je bedanken voor je beoordeling en je aanbeveling. Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Geantwoord op

DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.3/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2014

DAS Rechtsbijstand

Bij DAS helpen we onze klanten om problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand of financiële oplossingen. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers. DAS Rechtsbijstand N.V. is er speciaal voor klanten met een rechtsbijstandverzekering.

De Entree 203-225

1101 HG Amsterdam