anonymous
Juist correct en snel antwoord
Hele positieve ervaring op alle gebieden.
Fijn dat er mensen zijn die kennis hebben over dit soort zaken, daar waar het ons te kort in komt.
Voldeed volledig aan mijn verwachting
prettig contact en zeer snel reageren
Mijn naam mag niet genoemd worden , alleen intern
Prima geholpen....heeft een lang tijdsbestek gehad
zie eerder antwoord
Ik heb alle stukken geleverd aan DAS. Mijn verzoek aan DAS was op zijn minst een brief te sturen naar Ryanair en hun aansprakelijk stellen. Ik had voldoende stukken / bewijsmateriaal waaruit blijkt dat Ryanair niet heeft voldaan aan zijn afspraken. Onze vakantie met twee kleine kinderen was een hel geworden. En veel kosten moeten maken.
Top
Mijn grote waardering voor adv. Lourents. van DAS.
Goed contact met jurist en duidelijke info over hoe verder met de zaak
Zeer slecht
Netjes uitleg gekregen over welke mogelijkheden er zijn op mijn vraag.
DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:
Juist correct en snel antwoord
Hele positieve ervaring op alle gebieden.
Voldeed volledig aan mijn verwachting
prettig contact en zeer snel reageren
Mijn naam mag niet genoemd worden , alleen intern
Prima geholpen....heeft een lang tijdsbestek gehad
zie eerder antwoord
Top
Mijn grote waardering voor adv. Lourents. van DAS.
Goed contact met jurist en duidelijke info over hoe verder met de zaak
Zeer slecht
Netjes uitleg gekregen over welke mogelijkheden er zijn op mijn vraag.
DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt: