anonymous
Erg goed geholpen
Ben zeer tevreden en wordt goed en snel geholpen
Ik heb het idee dat er te weinig met de zaak is gedaan. Naar mijn mening hebben de juristen te weinig vertrouwen gehad in de zaak. Ik blijf erbij dat er fouten zijn gemaakt. Ik moest als leek formulieren invullen. Daar hadden ze mij ookbij kunnen helpen waardoor ik eea misschien niet goed geformuleerd heb.
prima
Professioneel en meedenkend
Behulpzaam, inlevend, luisterd en geduldig uitleg gegeven. Dat is wat je nodig hebt in zo'n afschuwelijke tijd waar je doorheen gaat!
Super tevreden
Naar tevredenheid geholpen!
posietief
De belangen van DAS liggen teveel voorop en wegen zwaarder dan de belangen van de zaken. Dit is niet alleen uit deze zaak, maar ook een privé zaak die via OHRA loopt.
bedankt voor de hulp R de bruijn
Goede adequate hulp
Uitstekend!!
prima deskundige hulp en handelen
DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:
Erg goed geholpen