8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox91% beveelt DAS Documenten Self Service aan!

Deskundigheid
Duidelijkheid
7.6/10
Gebruiksvriendelijkheid

Parama

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemiddag, dankjewel voor de mooie 4 sterren en de aanbeveling. Ik ben blij te zien dat je zo tevreden bent en onze service als Goed beoordeeld hebt. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Corine Tuinstra

Ingebrekestelling

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemiddag Corine, wat fijn dat je ons een mooie score geeft, dank daarvoor. We bieden ook diensten aan voor particuliere klanten, het lijkt erop dat je op het zakelijke gedeelte van onze website terecht bent gekomen. Daardoor kreeg je informatie die niet precies aansloot bij jouw situatie. Voor een eventuele volgende keer kun je deze link gebruiken: Gratis juridische voorbeeldbrieven | DAS We waarderen de aanbeveling! Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Bernd Huibers

Heldere stappen; duidelijk resultaat

Brief ingebrekestelling

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemiddag, fijn om te lezen dat de stappen en het resultaat duidelijk waren! Dankjewel dat je jouw ervaring hier hebt gedeeld en ons zo’n mooie beoordeling hebt gegeven. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Nils De ridder

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik zou beter gericht advies willen

Brief

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemiddag, vervelend om te zien dat je niet tevreden bent. Via onze Documenten Self Service kan je verschillende soorten voorbeeldbrieven downloaden die je vervolgens zelf naar een wederpartij kan sturen. Wanneer je juridisch advies wilt in een bepaalde kwestie dan kan je jouw zaak aanmelden via Je geschil melden op je rechtsbijstandverzekering | DAS en daarna kan je telefonisch geadviseerd worden. Hopelijk ben je hiermee geholpen. Mocht je nog vragen hebben over het aanmelden van een zaak dan kan je altijd even contact opnemen via 020-6517517. Vriendelijke groeten Petra Het Webcareteam van DAS

Loe van Berge Henegouwen

goede service

cadeaubon.nl

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemorgen Loe, hartelijk dank voor de review. We doen ons best om het zo makkelijk en soepel mogelijk te maken, fijn dat je het ook zo ervaren hebt! Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

karin van der Roest

Geweldig

Vaststellingsovereenkomst

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemorgen Karin, hartelijk dank voor je geweldige beoordeling. 😉 We worden altijd heel blij van zulke mooie berichten van tevreden klanten. Fijn dat alles duidelijk voor je was. Vriendelijke groeten, Peet Het Webcareteam van DAS

Elles Boterenbrood

Positief

Sparren met een jurist

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemorgen Elles, dank je wel voor je positieve beoordeling. Goed om te zien dat je deze manier van dienstverlening waardeert. Fijn dat je dit met ons wil delen. Vriendelijke groeten, Peet Het Webcareteam van DAS

Egidia Beverwijk

Slecht

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemorgen Egidia, bedankt voor je feedback. We vinden het jammer dat je onze service zo hebt ervaren. We kijken graag samen met je naar verbetering. Stuur een e-mail met je vragen naar webcare@das.nl o.v.v. “Documenten Self Service”. Vriendelijke groeten, Peet Het Webcareteam van DAS

anonymous

Voorbeeldbrief

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemiddag, ik zie allemaal tienen, hartelijk dank daarvoor! Beter kunnen we het niet wensen, we waarderen het enorm dat je dit met ons deelt. Als je ons in de toekomst weer nodig mocht hebben dan weet je ons te vinden. Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Juan Felix

SterSterSterHalve sterLege ster

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemiddag Juan, dank je wel voor de beoordeling, fijn dat je onze dienstverlening als “prima” hebt beoordeeld. We zouden graag willen weten wat we beter hadden kunnen doen, is er iets wat je nog mist, of heb je andere aanbevelingen voor ons? We staan open voor alle tips en feedback zodat we je bij een eventuele volgende keer kunnen verrassen met een hoger eindcijfer! Je kunt hiervoor een mail sturen naar webcare@das.nl o.v.v. Documenten Self Service. Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Ed Wortel

Telefonisch naar de site verwezen duidelijke informatie

In gebreke Stellings document

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemiddag Ed, dank je wel voor je mooie beoordeling. Fijn dat je het zo hebt ervaren, dat doet ons goed. Vriendelijke groeten, Peet Het Webcareteam van DAS

Kevin

SterSterSterLege sterLege ster

Mensen schakelen altijd te laat. Alles via email is onhandig. En 6 dagen wachten tot je een jurist aangewezen hebt gekregen is te veel. Ook escalaties die snel gebeuren kan je niet opvolgen omdat je s avonds ze niet kan bereiken voor advies. Ook kan je niet alle documenten uploaden bv eventuele geluidsopnames

verbouwing

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemiddag, hartelijk dank voor je beoordeling. Het spijt ons te horen dat de ervaring niet is verlopen zoals je had verwacht. Waarschijnlijk is bij het aanmelden een optie geselecteerd die tot het aanvragen van een brief uit onze documentenshop heeft geleid. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en willen dit graag oplossen. Je kunt via webcare@das.nl contact met ons opnemen zodat we met je mee kunnen kijken, we horen het graag. Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

Margreth Buskens

SterSterSterSterLege ster

Handige Tool om een brief op te stellen.

In gebreke stellen

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemorgen Margreth, dank je wel voor je mooie beoordeling. Je feedback nemen we mee om de tool nog gebruiksvriendelijker te maken. Vriendelijke groeten, Peet Het Webcareteam van DAS

Loek Janssen

Goede service, de vragen via de chat gaan niet naar een robot. Er is duidelijke informatie. Het formulier invullen is heel makkelijk.

Brief ingebreken stelling

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemorgen Loek, hartelijk dank voor je mooie review en aanbeveling! Fijn om te horen dat je onze service als duidelijk en behulpzaam hebt ervaren, en dat het invullen van het formulier zo soepel verliep. We zijn blij dat we je op een prettige manier hebben kunnen helpen! Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Richard Terpstra

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas geen voorbeeld te zien van aankoop, en later aanpassingen doen niet mogelijk, ja pas maar aan via het word document, maar niet een herkansing, want ik heb toch geen idee wat een andere keuze precies doet. Ik had bijvoorbeeld verkeerd aangegeven dat deze online wordt getekend, wat die ook wordt, maar daarvoor zijn de tekenvakjes wel nodig. die zetten zij er alleen bij offline tekenen bij. simpel om het dan even opnieuw te doen, zodat het document juist gegenereerd word. Maar niet bij DAS. U zoekt het maar uit. Documentenservice van dezaak geeft wel voorbeelden, waarna je nog wijzigingen kan doen.

Verwerkersovereenkomst en SAAS contract

Antwoord DAS Documenten Self Service

Goedemiddag Richard, jammer om te zien dat je niet tevreden bent. Fijn dat je precies aangeeft wat er mis is. Met jouw feedback kunnen we onze dienstverlening verbeteren. We hebben dit intern voor je doorgegeven. Vriendelijke groeten, Sacha Het Webcareteam van DAS

Geantwoord op

DAS Documenten Self Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Documenten Self Service heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2019

DAS Documenten Self Service

Maak binnen 5 minuten jouw juridische document. Voor een vaste lage prijs.

De Entree 203 t/m 225

SterSterSterLege sterLege ster

verbouwing

Margreth Buskens

SterSterSterSterLege ster

Handige Tool om een brief op te stellen.

In gebreke stellen

DAS Documenten Self Service heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2019

DAS Documenten Self Service

Maak binnen 5 minuten jouw juridische document. Voor een vaste lage prijs.

De Entree 203 t/m 225

1101 HG Amsterdam