8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox92% beveelt DAS Documentenshop aan!

Deskundigheid
Duidelijkheid
7.8/10
Gebruiksvriendelijkheid

Edwin Menzing

SterSterSterSterLege ster

Snel gereageerd. Zaak loopt nog.

Rechtsbijstand

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel voor je mooie review en aanbeveling Edwin! Fijn dat je onze DAS Documenten Selfservice snel en makkelijk hebt ervaren. Heel veel succes met het verdere verloop van je zaak. Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Valentijn Wortelboer

Heel goed

Claim vertraging vlucht

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel voor je positieve beoordeling en de aanbeveling. We zijn blij dat je snel de juiste hulp hebt gevonden en dat onze DAS Documenten Selfservice naar tevredenheid is verlopen. Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Helen Gisolf-Simons

SterSterSterLege sterLege ster

Brief

Antwoord DAS Documentenshop

Hallo Helen, dankjewel dat je de moeite hebt gedaan om jouw ervaring hier te delen. We zijn blij dat je ervaring goed was en ons ook aanbeveelt. Aan de 3 sterren en je toelichting zie ik dat je ook wel wat ruimte voor verbetering hebt gezien. Wij staan altijd open voor feedback dus als je opmerkingen of ideeën hebt ter verbetering van onze service dan horen wij dat graag! Je kan ons hierover een mail sturen via webcare@das.nl Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Petra Gijsen

Zeer prettig

Disclaimer voor de website van mijn bedrijf

Antwoord DAS Documentenshop

Hoi Petra, wat fijn dat je aangeeft dat je veel hebt gehad aan het gemak van onze Documenten Self Service en dat het een prettige ervaring voor je is geweest. Je snapt, dat horen wij graag!😃 Dankjewel voor de mooie maximale score en de aanbeveling, daar zijn we heel blij mee. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Jurrie Klein

Zeer goede contact

Over huurprijs

Antwoord DAS Documentenshop

Hallo Jurrie, dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring. We zijn heel blij met de mooie cijfers die je ons hebt gegeven en de aanbeveling! Mocht je ons nogmaals nodig hebben, dan weet je ons te vinden. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Hans Van den Bossche

Voorbeeld overeenkomst

Antwoord DAS Documentenshop

Bedankt voor je 4 sterren review en aanbeveling. Fijn om te horen dat je ervaring prima was, ook al was deze nog beperkt. We staan graag voor je klaar als je onze service nog eens nodig hebt. Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Rogér Mastbooms

zeer tevreden

ingebrekestelling

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel voor je positieve beoordeling. Geweldig dat je zo tevreden bent en dat het document precies bood wat je nodig had om het aangetekend te versturen of te mailen. We zijn blij dat onze service je zo goed heeft geholpen. Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Johan Peter Brouwer

Snel en makkelijk geregeld

Agio overeenkomst

Antwoord DAS Documentenshop

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je de duidelijkheid van onze website en het gemak van het proces zo waardeert. Dat je ons aanbeveelt, betekent veel voor ons. Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

ed jong

Op zoek naar een duidelijke brief omtrent wettelijke en fabrieks garantie van aangekocht product en gevonden, het heeft geholpen want het desbetreffende bedrijf ging overstag!

Audio, soundbar

Antwoord DAS Documentenshop

Bedankt voor je geweldige 5 sterren review en aanbeveling Ed!. Wat fijn om te horen dat je precies de duidelijke brief vond die je zocht en dat het je daadwerkelijk heeft geholpen in je situatie. We zijn blij dat onze informatie voor jou het verschil heeft gemaakt en waarderen het dat je dit met ons deelt. Vriendelijke groeten, Astrid Het Webcareteam van DAS

Frans Nagel

Uitstekend! Duidelijke info , snel resultaat

Ingebrekestelling

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemiddag Frans, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze DAS Documenten Self Service. We waarderen het enorm dat je aangeeft dat de informatie duidelijk is en dat je snel tot een resultaat komt. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Mark van Hees

Per chat goed geadviseerd m.b.t. mij probleem en fijn doorverwezen.

Ingebrekestellingsformulier

Antwoord DAS Documentenshop

Hallo Mark, fijn om te zien dat het contact als prettig is ervaren. Goed dat het chatgesprek je op weg heeft geholpen naar de juiste vervolgstap. Dank je wel voor deze mooie beoordeling en succes met de situatie! Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Kraamzorg Mother’s Care

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel voor de review. Goed om te zien dat je tevreden was met onze documenten self shop. Mocht je ons in de toekomst nog een keer nodig hebben dan staan we graag weer voor je klaar. Vriendelijke groeten, Danique Het Webcareteam van DAS

Rob Woudenberg

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Het ging niet zozeer om een document als wel om informatie. Deze stond niet bij uw onderwerpen. Ik zou graag persoonlijk met iemand met een Email adres in contact komen om zo ons probleem voor te leggen en sturen hetgeen ik al opgesteld heb.

Formulier??

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemiddag Rob, Hartelijk dank voor je reactie. Uit je beoordeling blijkt dat je graag advies wilt ontvangen. Je kunt hiervoor een melding maken via onze website: Je conflict melden op je rechtsbijstandverzekering | DAS Een collega neemt daarna contact met je op om je zaak te bespreken. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Elles Tenten

brief

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel Elles voor de review. Fijn om te zien dat we je goed hebben kunnen helpen met de documentenshop. Mocht je ons in de toekomst nog een keer nodig hebben dan staan we graag weer voor je klaar. Vriendelijke groeten, Danique Het Webcareteam van DAS

a van dam

prima

wik brief

Antwoord DAS Documentenshop

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met onze Self Service. Fijn dat je ons als prima beoordeeld en als je nog vragen of opmerkingen hebt ter verbetering van onze service kun je ons altijd een email sturen via webcare@das.nl Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

Geantwoord op

DAS Documentenshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Documentenshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2019

DAS Documentenshop

Maak binnen 5 minuten jouw juridische document. Voor een vaste lage prijs.

De Entree 203 t/m 225

1101 HG Amsterdam

Deskundigheid
Duidelijkheid
7.8/10
Gebruiksvriendelijkheid

Edwin Menzing

SterSterSterSterLege ster

Snel gereageerd. Zaak loopt nog.

Rechtsbijstand

Frans Nagel

Uitstekend! Duidelijke info , snel resultaat

Ingebrekestelling

Mark van Hees

Per chat goed geadviseerd m.b.t. mij probleem en fijn doorverwezen.

Ingebrekestellingsformulier

DAS Documentenshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2019

DAS Documentenshop

Maak binnen 5 minuten jouw juridische document. Voor een vaste lage prijs.

De Entree 203 t/m 225

1101 HG Amsterdam