8,1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox91% beveelt DAS Documentenshop aan!

Deskundigheid
Duidelijkheid
7,8/10
Gebruiksvriendelijkheid

Arjan Guijt

Product of service:
We vroegen ons af wat te doen als de mensen van het plaatsen van kunststof kozijnen niet meer komen opdagen. Ze zijn gelukkig 1,5 week na de oorspronkelijke afspraak toch gekomen

Antwoord DAS Documentenshop

Arjan, dank je wel voor de moeite die je hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te zien dat je tevreden bent over onze Documenten Service. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Frank IJsseldijk

Goed tot uitstekend

Ingebrekestelling

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen Frank, fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze Documenten Shop en dat je goed bent geholpen. Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Harry Philipsen

uitstekende service met inhoudelijk sterke juridische ervaring

Ingebrekestelling bedrijf i.v.m. ondeugdelijke thuisbatterij

Antwoord DAS Documentenshop

Bedankt voor je mooie beoordeling, Harry! Wat fijn om te lezen dat je onze service en juridische expertise zo positief hebt ervaren. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen én dat je ons aanbeveelt. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS.

Cornelieke van Beveren

SterSterSterHalve sterLege ster

prettig persoonlijk contact via de telefoon. Meteen email ter ondersteuning ontvangen

ontwerp voor ingebrekestelling

Antwoord DAS Documentenshop

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je het telefonisch contact als prettig hebt ervaren en dat de ondersteunende e-mail direct duidelijkheid gaf. 😊 Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

Paul Wiggers

SterSterSterLege sterLege ster

goed

dak

Antwoord DAS Documentenshop

Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geregeld! Vriendelijke groeten, Sacha Het Webcareteam van DAS

John Hoozemans

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht

Voorbeeldbrief

Antwoord DAS Documentenshop

Bedankt voor je feedback. Het document is na download beschikbaar als Word-bestand en kan altijd naar wens worden aangepast. Hierdoor kun je eventuele aanvullingen of wijzigingen zelf doorvoeren, zodat het document aansluit bij jouw situatie. Mocht je hulp nodig hebben, dan staan wij voor je klaar. Vriendelijke groeten, Sacha Het Webcareteam van DAS

Henny Dijks

brief

Antwoord DAS Documentenshop

Wat leuk dat je ons een 10 geeft, bedankt! Fijn dat onze dienstverlening heeft geholpen. We staan graag weer voor je klaar. Vriendelijke groeten, Sacha Het Webcareteam van DAS

Alfred Prescher

Antwoord DAS Documentenshop

Alfred, dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Fijn om te zien dat je tevreden bent over onze Documenten Self Service. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

eam de Bruin

aanmaning

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel voor je positieve feedback. Wat fijn om te horen dat je ons aanbeveelt en onze Documentenshop als gebruiksvriendelijk hebt ervaren. Dat is precies wat wij onze klanten willen bieden. Vriendelijke groeten, Peet Het Webcareteam van DAS

Marjon Wagemakers

Input was superfijn

Brief in gebreke stelling

Antwoord DAS Documentenshop

Hoi Marjon, dank je wel voor je positieve beoordeling. We vinden het fijn dat je onze Documenten Self Service als goed hebt ervaren. Vriendelijke groeten, Peet Het Webcareteam van DAS

pieter Staats

Hartelijk dank voor de voorbeeld brief en de goede service.

Brief non actief

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze Documenten Self Service. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Konrad de Groot

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Matig enthousiast

Gratis ingebrekestelling

Antwoord DAS Documentenshop

Bedankt voor je feedback. Wij bieden de ingebrekestelling aan in zowel Word als pdf. Zo kun je de brief altijd zelf controleren en waar nodig aanpassen, bijvoorbeeld door extra ruimte of een extra spatie toe te voegen. Wij begrijpen dat dit bij vragen met invulvelden niet altijd makkelijk is te beoordelen. Daarom bekijken we ook of we dit kunnen verbeteren, zodat de brief nog gebruiksvriendelijker wordt. Vriendelijke groeten, Het Webcareteam van DAS

Ronne Kok

SterSterSterSterLege ster

Duidelijke uitleg en gelijk een brief opgesteld die ik, onderteken, en zo op de brievenbus kon doen.

Product of service:
Samenvatting voor een brief aan de hand van mijn sleutelwoorden.

Antwoord DAS Documentenshop

Bedankt voor je prachtige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je al jarenlang op ons kunt rekenen en dat je je goed geholpen voelt. Het doet ons bijzonder goed om te horen dat je de ondersteuning als prettig, toegankelijk en betrouwbaar ervaart. Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen dat je ons geeft. 😊 Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Besnijdeniskliniek Noord

WIK document van DAS aangevraagd

WIK document

Antwoord DAS Documentenshop

Wat mooi om te zien dat je zo tevreden bent met onze Documenten Service en deze als zeer makkelijk hebt ervaren. Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring en de mooie 5 sterrenbeoordeling. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Tineke van Slooten

prima, document in een handomdraai geregeld

WIK brief

Antwoord DAS Documentenshop

Bedankt voor je positieve reactie en 5 sterren! Mooi om te horen dat het in een handomdraai geregeld was en je snel geholpen bent via deze service. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Geantwoord op

DAS Documentenshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Documentenshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8,1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2019

DAS Documentenshop

Maak binnen 5 minuten jouw juridische document. Voor een vaste lage prijs.

De Entree 203 t/m 225

Marjon Wagemakers

Input was superfijn

Brief in gebreke stelling

pieter Staats

Hartelijk dank voor de voorbeeld brief en de goede service.

Brief non actief

Konrad de Groot

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Matig enthousiast

Gratis ingebrekestelling

Ronne Kok

Product of service:
Samenvatting voor een brief aan de hand van mijn sleutelwoorden.

Besnijdeniskliniek Noord

DAS Documentenshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8,1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2019

DAS Documentenshop

Maak binnen 5 minuten jouw juridische document. Voor een vaste lage prijs.

De Entree 203 t/m 225

1101 HG Amsterdam