8.1 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox92% beveelt DAS Documentenshop aan!

Deskundigheid

Arend Wissink

Handig en snel

Voorbeeldbrief aanmaning

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen, ik ben blij om te zien dat je naar volle tevredenheid gebruik hebt gemaakt van onze Documenten Self Service. Fijn dat je het als snel en praktisch hebt ervaren en het ook meteen kon gebruiken. Dankjewel dat je jouw positieve ervaring en de bijbehorende 4 sterren hier met ons hebt willen delen. Vriendelijke groeten, Petra Het Webcareteam van DAS

Albert

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemiddag Albert, fijn om te zien dat je tevreden bent en alles goed werkte. Bedankt voor de mooie acht, hier zijn we blij mee. Vriendelijke groeten, Sacha Het Webcareteam van DAS

Leo Sluper

Was op zoek naar een voorbeeld van een "ingebrekestelling" en hier gevonden. Super handig en makkelijk.

document ingebrekestelling

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen Leo, ik ben blij om te zien dat je onze Documenten Self Service zo waardeert. Fijn om te horen dat je het voorbeeld handig en makkelijk vond! Dankjewel voor het delen van jouw positieve ervaring. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

Jan Boshart

Een voorbeeld ingebrekestelling gedownload

Antwoord DAS Documentenshop

Hallo Jan, bedankt voor je mooie feedback. Goed te horen dat je onze Documenten Self Service zo waardeert. Vriendelijke groeten, Peet Het Webcareteam van DAS

Hein Bongers

Makkelijk toegankelijk. Snel online een brief maken voor ingebrekestelling. Brief wordt gelijk verstuurd naar betreffende bedrijf en mezelf.

Autobanden

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemiddag, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze documentenshop. Dit is precies waar we het voor doen: snel en zonder gedoe een duidelijke brief kunnen maken en versturen. Mocht je ons in de toekomst nog een keer nodig hebben dan staan we graag weer voor je klaar. Vriendelijke groeten, Danique Het Webcareteam van DAS

marco witte

netjes en accuraat

shovel

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen Marco, dank je wel dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Wat fijn om te horen dat je het gebruik van onze Documenten Selfservice als zeer toegankelijk en duidelijk ervaart. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Dorie Van-Leeuwwen-Geritssen

Erg behulpzaam

Nvt

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen Dorie, wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze Documenten Service. Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen, dat waarderen we enorm. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

OverAlt

Concept brief, problemen met leverancier/product

Dure machine / gebruiksvoorwerp

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling 4⭐ en de aanbeveling. Fijn dat het concept in orde is. Mocht je in de toekomst opnieuw gebruik willen maken van onze service, weet je ons te vinden. Vriendelijke groeten, Irene Het Webcareteam van DAS

Ron Van Gimst

Goed advies via chat

Email ingebrekestelling

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen Ron, dank je wel voor het achterlaten van je review. Wat goed om te horen dat je via de chat prettig bent geholpen en zo werd gewezen op onze Documenten Selfservice. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

ROGER KEULERS

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke medewerkster die goede uitleg gaf over de voorbeeldbrieven.

Voorbeeldbrief

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen Roger, wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent bij het gebruik van onze Documenten Selfservice. Hartelijk dank voor de mooie 8 en voor het delen van je beoordeling. We waarderen dit enorm! Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Rob Gerrits

SterSterSterLege sterLege ster

Het mondelinge deel was goed, het geautomatiseerde deel slecht.

Advies

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent over de Documenten Selfservice. We verbeteren onze service continu. Zou je via de mail kunnen aangeven op welk rechtsgebied je een brief nodig had? Dan kan ik je feedback doorgeven aan mijn collega. Je kunt de e-mail sturen naar: webcare@das.nl o.v.v. Documenten Self Service. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

W. C. van Schaik

Vriendelijk en snel antwoord op je vragen. Altijd goed geholpen.

In gebreke stelling brief

Antwoord DAS Documentenshop

Dank je wel voor je fijne bericht! Goed om te horen dat je zo pretig bent geholpen en dat je snel verder kon. Als je ons weer nodig hebt dan weet je ons te vinden. Vriendelijke groeten, Damita Het Webcareteam van DAS

Erwin Hoedeman

SterSterSterSterLege ster

Goede standaard opzet om professionele brief op te stellen.

Kitchenaid mixer onderdelen/assesoires

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemiddag Erwin, het eenvoudig opstellen van een professionele brief. Dat is precies de bedoeling van onze Documenten Self Service. Dank je wel dat je laat weten dit te waarderen. Vriendelijke groeten, Peet Het Webcareteam van DAS

Soedjiet Bhoekhan

voorbeeldbrief

Antwoord DAS Documentenshop

Goedemorgen, fijn om te horen dat je tevreden bent over onze Documenten Selfservice en deze als handig ervaart. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Vriendelijke groeten, Joke Het Webcareteam van DAS

Geantwoord op

DAS Documentenshop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Documentenshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2019

DAS Documentenshop

Maak binnen 5 minuten jouw juridische document. Voor een vaste lage prijs.

De Entree 203 t/m 225

Goed advies via chat

Email ingebrekestelling

ROGER KEULERS

SterSterSterSterLege ster

Vriendelijke medewerkster die goede uitleg gaf over de voorbeeldbrieven.

Voorbeeldbrief

Rob Gerrits

SterSterSterLege sterLege ster

Het mondelinge deel was goed, het geautomatiseerde deel slecht.

Advies

W. C. van Schaik

Vriendelijk en snel antwoord op je vragen. Altijd goed geholpen.

In gebreke stelling brief

Erwin Hoedeman

SterSterSterSterLege ster

Goede standaard opzet om professionele brief op te stellen.

Kitchenaid mixer onderdelen/assesoires

Soedjiet Bhoekhan

voorbeeldbrief

DAS Documentenshop heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.1/10
  • checkEerste review geschreven op 10 juli 2019

DAS Documentenshop

Maak binnen 5 minuten jouw juridische document. Voor een vaste lage prijs.

De Entree 203 t/m 225

1101 HG Amsterdam