8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox83% beveelt DAS Rechtsbijstand aan!

Deskundigheid
Duidelijkheid
Persoonlijk

anonymous

Dossier voorlopig stopgezet ivm laks optreden werkgever mocht het nodig zijn is 1 berichtje genoeg om alles weer op te pakken nogmaals complimenten voor de behandelaar namens ons wensen wij haar een fijn vitaliteitsverlof

Zeer tevreden

Heel blij mee.

anonymous

Goede ervaring. Kundig advies. Helaas geen digitale omgeving om casus in te zien

anonymous

Vakkundigheid, hebben mij prima geholpen.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, bedankt voor je mooie woorden! 😊 Fantastisch om te zien dat je zo goed geholpen bent en dat onze vakkundigheid opviel. Daar doen we het voor! Als er in de toekomst nog iets is waar we je mee kunnen helpen, weet je ons te vinden. Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

Wel snel gehandeld , maar de jurist deed haar werk niet goed

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, dankjewel voor je feedback. Jammer om te zien dat je niet tevreden bent over de behandeling van je zaak. Het blijft mogelijk om dit nogmaals met de behandelaar te bespreken en zo wellicht tot een passende oplossing te komen. Vriendelijke groeten, Brenda Het webcareteam van DAS

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte ervaring bleef alleen maar om stukken vragen die ik allang gestuurd had. Heeft niks gedaan.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is absoluut niet hoe we het willen doen. Je mag altijd contact opnemen om dit te bespreken of via onze website een klacht indienen Klacht indienen | DAS Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

Tevreden klant

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, een tevreden klant, daar doen we het voor! Hartelijk dank voor je moeite om dit met ons te delen, dit wordt gewaardeerd. Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

goed

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, dank je wel voor het delen van je ervaring en je aanbeveling. Mocht je ons nog eens nodig hebben, zijn we er weer voor je. Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

anonymous

Das heeft mijn zaak aangenomen. Fijne juriste toegewezen gekregen. Ze had goede kennis van zaken. Ik ben voortdurend op de hoogte gesteld over de gang van zaken. Ben zeer tevreden hoe mijn zaak verlopen is.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, wat een mooie woorden, fijn dat je een prettige ervaring hebt gehad! We waarderen het zeer dat je dit met ons deelt en zouden dit graag aan onze collega willen doorgeven. Als je dit een leuk idee vindt, ontvangen we graag een email met je dossiernummer via webcare@das.nl o.v.v. “Compliment” Dank je wel voor je aanbeveling en dikke 10 🎉 Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

anonymous

Mijn algehele ervaring is uitstekend.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, wat geweldig om te horen dat je ervaring uitstekend was! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! We waarderen het enorm, net als je prachtige 10! Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

We zijn snel en adequaat geholpen door DAS

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, wat leuk om te horen! 😊 We doen ons best om iedereen snel en goed te helpen, dus super dat dit zo is ervaren. Dank voor het delen van je review! Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

anonymous

Snelle hulp, goede communicatie. Goede afwikkeling. Ben blij dat ik verzekerd ben bij DAS voor rechtsbijstand na deze kwestie.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Wat fijn om te horen! 😊 Bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent met onze service. Daar doen we het voor! Mocht je het leuk vinden om dit compliment door te geven aan de behandelaar van je dossier, ontvangen we graag je dossiernummer via webcare@das.nl o.v.v. “Compliment” We geven je mooie woorden graag door. Vriendelijke groeten, Brenda Het Webcareteam van DAS

anonymous

Alles bij elkaar was het positieve ervaring. Het enige punt wat ik wel vervelend vond was de snelheid waarmee mijn dossier werd opgepakt. Dit liet wel 2 weken op zich wachten en dat is geval van een conflict niet prettig, want je verlangt naar duidelijkheid. Nadat de zaak was opgepakt door een jurist verliep het goed en volgens een duidelijk te volgen lijn.

Antwoord DAS Rechtsbijstand

Goedemorgen, bedankt voor je uitgebreide review. We zijn blij om te horen dat je de behandeling van je zaak als positief hebt ervaren en dat het traject, eenmaal opgepakt door de jurist, duidelijk en goed verliep. We begrijpen heel goed dat de wachttijd van twee weken als vervelend is ervaren, zeker in een conflictsituatie waarin je behoefte hebt aan duidelijkheid. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze processen verder te verbeteren, zodat dossiers in de toekomst vlotter kunnen worden opgepakt. Dank dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Vriendelijke groeten, Danique Het Webcareteam van DAS

Geantwoord op

DAS Rechtsbijstand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2014

DAS Rechtsbijstand

Bij DAS helpen we onze klanten om problemen te voorkomen of op te lossen. Met juridische bijstand of financiële oplossingen. Verzekerd of niet verzekerd. Voor consumenten én ondernemers. DAS Rechtsbijstand N.V. is er speciaal voor klanten met een rechtsbijstandverzekering.

De Entree 203-225

1101 HG Amsterdam

Deskundigheid
Duidelijkheid
Persoonlijk

Zeer tevreden

Heel blij mee.

anonymous

Vakkundigheid, hebben mij prima geholpen.

Wel snel gehandeld , maar de jurist deed haar werk niet goed

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Tevreden klant

goed

anonymous

Mijn algehele ervaring is uitstekend.

We zijn snel en adequaat geholpen door DAS

DAS Rechtsbijstand heeft de volgende resultaten bereikt: