7.9 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox81% beveelt DakPro aan!

Venhorst

Snelle reactie op mijn berichtje, direct volgende dag aanwezig om de reparatie uit te voeren. Vriendelijke meneer die de reparatie snel voor elkaar had. Prima prijsafspraak.

Heerde
Noodreparatie nok

van de Steeg

Snelle reactie goede uitleg over reparaties, ook nog slecht hout vervangen. Erg fijn in de omgang. Kortom blij dat de lekkage zo snel is opgelost😀👍

Losser
Vervangen dekbedekking

Matthias

Goeie en snelle service zijn zeer tevreden. Zou iedereen adviseren.

Deventer
Dakkapel

Van den Bogaert Isolatie en daktechniek

Tevreden, ze hadden in een drukke periode nog snel tijd en hebben kundig nieuwe isolatie buitenzijde aangebracht en nieuwe dakpannen gelegd. Ze hebben hard doorgewerkt om geen last te hebben regen, wat is gelukt (zelfs kopje koffie sloegen ze af).

Nieuwe dakisolatie en vervangen dakpannen huis uit jaren '70

G. de Leeuw

Alleen maar positief, snelle en harde werkers en leveren goed en vakkundig werk af!

Vernieuwen plat dak

John van t Ende

Snelle komst na lekkage. Bleek de nokvorsten te zijn. Binnen 3 weken aangesmeerd en geen lekkage meer. Er werd netjes en snel gewerkt. Top !!!!

Nokvorsten aansmeren na lekkage

R. Schuurman

Zeer kundig en vriendelijk dakdekkersbedrijf

Dakbedekking vervangen

Henk en Elly

Yes, ons nieuwe dak op de woning is klaar. Dankzij de hardwerkende en keurige AE Dakdekkers. Dhr. A. Ayaz en collega’s doen wat er op de website staat: “Bel ons, maak een afspraak, we komen langs en het wordt opgelost.” En dat binnen 4 weken. Prima werk afgeleverd en we zullen AE dakdekkers zeker aanbevelen. Super bedankt!

Vernieuwen dak op woonhuis

Mulder

Zeer professionele en behulpzame service

Lekkage verholpen, pvc vervangen door bitumen

Joas

Vriendelijke en professionele afhandeling van de opdracht (vernieuwen dakleer). De medewerkers kwamen op tijd en de klus was op tijd klaar.

Vervanging dakleer

Rian Cuppens

Het dak van mijn vakantiehuisje is vervangen. Goed werk en het waren gezellige en nette mannen en jongens. Ze hadden ook veel plezier onder elkaar. Alles werd duidelijk met mij afgestemd. Heel prettig zaken doen zo!

Beekbergen
Shingles dak vervangen houten chalet

A.E. Greiner-Teensma

Geweldig, komt afspraak na en snel geholpen

Den Helder
erker met dakpannen lekkage verholpen

de Jonge

Prettig en vriendelijk in de omgang.

Vervangen dak dakkapel

Bouman

Het was fijn dat er weinig tijd zat tussen eerste inspectie en het daadwerkelijk vervangen van de bedekking van het platte dak. Dat ging vlot in een ochtend en er is aan een stuk door hard gewerkt door prettige mensen. Ik ga een stuk geruster zijn als het weer regent!

Vervanging plat dak

DakPro verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

DakPro heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 november 2020

DakPro

DakPro is een landelijk platform dat in heel Nederland actief is. Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar een lokale dakdekker. Er zijn meer dan 15 dakdekkers aangesloten bij DakPro. Zij zijn ten eerste gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties en onderhoud voor spoedklussen aan het dak. Maar u kunt de dakdekkers echter ook bereiken voor het vervangen of aanleggen van daken. Daarnaast beschikken zij over een spoedservice. De spoedservice is onder andere dag en nacht bereikbaar. Zowel doordeweeks als in het weekend. Uiteraard komen de aangesloten dakdekkers dan direct naar u toe om voor een oplossing te zorgen!

Venhorst

Heerde
Noodreparatie nok

van de Steeg

Losser
Vervangen dekbedekking

Matthias

Goeie en snelle service zijn zeer tevreden. Zou iedereen adviseren.

Deventer

Geweldig, komt afspraak na en snel geholpen

Den Helder
erker met dakpannen lekkage verholpen

de Jonge

Prettig en vriendelijk in de omgang.

Vervangen dak dakkapel

Bouman