Marc Douven
Duidelijke info.
Heldere website, snelle reactie op vragen, scherpe prijzen en materialen worden goed verpakt. Kortom aanrader.
Top , ik had een fout gemaakt maar prima opgelost ,
Mijn eerste bestelling bij Dakgootwinkel.nl gedaan en dat is goed bevallen.We gaan voor de rest van het huis hier zeker bestellen.
gekregen wat ik heb besteld
makkelijk te bestellen, en keurig geholpen
Gewoon goed. Deugdelijk verzonden en snel geleverd
Duidelijke website, bij transport een aantal zinken delen vervormt ontvangen. Klantenservice gemaild met diverse foto's, reageren snel en hebben direct de onderdelen opnieuw verzonden. Perfecte service!
Prima goed contact bij vragen netjes volgens afspraak
Correcte levering. Bij vragen geven ze juiste informatie. Prima bedrijf.
Snel en zorgvuldig in alles, vanaf plaatsing bestelling, informatie daarover, tot aflevering.
Zo eenvoudig en correct als je zou willen dat een online aankoop gaat. Je zoekt je product online uit, klikt, betaald en vervolgens wordt het geleverd.
Top bedrijf goed geleverd en knap op maat gezaagt
Dakgootwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dakgootwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke info.
Top , ik had een fout gemaakt maar prima opgelost ,
gekregen wat ik heb besteld
makkelijk te bestellen, en keurig geholpen
Gewoon goed. Deugdelijk verzonden en snel geleverd
Prima goed contact bij vragen netjes volgens afspraak
Correcte levering. Bij vragen geven ze juiste informatie. Prima bedrijf.
Top bedrijf goed geleverd en knap op maat gezaagt
Dakgootwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt: