A&D
uitstekende service, snelle bezorging
Levering ging snel en netjes afgeleverd zoals afgesproken. Retourkosten voor eigen rekening. Onlangs dat er op de website bij het artikel wordt aanbevolen verloopstuk 80/100 te bestellen past deze niet. Na dit te vermelden wordt er gevraagd het artikel te retourneren op eigen kosten geen omruiling mogelijk! Erg jammer anders was het perfect geweest.
vrijdag besteld zaterdag geleverd. top
Tot nu toe top
Bestellen op de site is gemakkelijk en ook telefonische info is perfect, ook netjes ingepakt en snelle correcte verzending!
Snel en makkelijk en goed meedebkend
Heel goed, zelfs een aanpassing van de bestelling werd goed vewerkt.
Top service als er iets mist direct actie
Ik heb hier een zwarte rechthoekige goot besteld, deze ziet er erg mooi uit heel tevreden mee, echter ik had een verkeerd hoekstuk gekregen. Na contact via Whatsapp, direct de juiste toegestuurd gekregen. Goeie service en mooie goot. Blij mee
Helemaal Super!.
Afspraken nagekomen
Makkelijk samen te stellen
De set voor het 10 meter dak is geleverd met voldoende dakgoothaken en kit om alles te lijmen. Geen problemen met monteren. Kan niet anders zeggen dan perfect.
Allereerst, prijs, kwaliteit zonder woorden. De bestelling werd direct en zonder problemen verzonden. Uitzonderlijk in alle opzichten. Ik raad het met vertrouwen aan.
Prima behandeld en snelle nette levering
Dakgootwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dakgootwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
vrijdag besteld zaterdag geleverd. top
Tot nu toe top
Snel en makkelijk en goed meedebkend
Heel goed, zelfs een aanpassing van de bestelling werd goed vewerkt.
Top service als er iets mist direct actie
Helemaal Super!.