Lianne
Fijne communicatie
- Welke activiteit heb je bij ons gespeeld?
- Escape room Forbidden Floor
- Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit
- Erg leuke escape room, goed begeleid en al vanaf het begin zat de sfeer er goed in.
100% beveelt Dagje Horst aan de Maas aan!
Fijne communicatie
Alles via mail prima geregeld vooraf. Kwamen afspraken goed na. Het middag- en avondprogramma van onze jaarlijkse vriendendag was hierdoor zeer geslaagd.
Fijne organisatie, korte en duidelijke communicatie. Goed georganiseerd.
Erg vriendelijk en behulpzaam in alles
relax en makkelijk
Het was een aangename ervaring en makkelijk om de dag geregeld te krijgen.
De ervaring met Dagje Horst aan de Maas is goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. De communicatie is goed en het is fijn dat er meegedacht wordt.
Super ontvangst en uitleg. Erg vriendelijke medewerker (Koen).
Wij hebben een hele leuke middag gehad. Vooraf en op de dag zelf was het contact heel prettig. Ontvangst was prima en de tocht & escape waren erg leuk
Geweldige dag gehad,en lekker gegeten.
Leuk dagje uit met veel afwisseling.
Heerlijk weekend gehad met zoon en schoonzonen.
Dit is leuk en kan makkelijk gecombineerd worden onderweg (als je de tijd hebt) of een etentje achteraf (dat lekker is weet ik uit ervaring)
Goede afspraken.
Snelle reactie op vragen, staat open voor aanpassingen fijne communicatie.
Dagje Horst aan de Maas verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dagje Horst aan de Maas heeft de volgende resultaten bereikt:
Dagje Horst aan de Maas
Jacob Merlostraat 1
5961 AA Horst
Fijne communicatie
Fijne organisatie, korte en duidelijke communicatie. Goed georganiseerd.
Erg vriendelijk en behulpzaam in alles
relax en makkelijk
Het was een aangename ervaring en makkelijk om de dag geregeld te krijgen.
Super ontvangst en uitleg. Erg vriendelijke medewerker (Koen).
Geweldige dag gehad,en lekker gegeten.
Leuk dagje uit met veel afwisseling.
Heerlijk weekend gehad met zoon en schoonzonen.
Goede afspraken.
Snelle reactie op vragen, staat open voor aanpassingen fijne communicatie.
Dagje Horst aan de Maas heeft de volgende resultaten bereikt:
Dagje Horst aan de Maas