Eric
Goede afspraken.
- Welke activiteit heb je bij ons gespeeld?
- Forbidden Floor
- Beschrijf hier je ervaring met deze activiteit
- Prima Escape Room, zeer goede begeleiding.
100% beveelt Dagje Horst aan de Maas aan!
Goede afspraken.
Snelle reactie op vragen, staat open voor aanpassingen fijne communicatie.
Vriendelijke en duidelijke ontvangst en uitleg over de activiteit die erg leuk opgezet was.
Ze maken er (in overleg) een hele leuke activiteit van.
Was goed geregeld. Begeleiding was prima.
Erg prettig om mee samen te werken
Top
We zijn goed ontvangen en begeleid!
Leuke gastheer die het goed wist te vertellen. Makkelijk te boeken via de website.
Was allemaal heel goed geregeld. Mooie omgeving leuke stops. Rondleiding hertog fabriek En het borrelhapje en ‘s avonds de sharing dinner waren boven verwachting goed. Er was niemand die iets aan te merken had. Echt een aanrader.
Alles was prima geregeld. Communicatie is duidelijk en op vragen wordt snel gereageerd.
Super correct en leuk contact tijdens het boeken van de activiteit. De avond zelf was super goed georganiseerd.
Goed contact met de eigenaar en vriendelijk personeel, zeer zeker een aanrader
Dagje Horst aan de Maas verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Dagje Horst aan de Maas heeft de volgende resultaten bereikt:
Dagje Horst aan de Maas
Jacob Merlostraat 1
5961 AA Horst
Goede afspraken.
Snelle reactie op vragen, staat open voor aanpassingen fijne communicatie.
Ze maken er (in overleg) een hele leuke activiteit van.
Was goed geregeld. Begeleiding was prima.
Erg prettig om mee samen te werken
Top
We zijn goed ontvangen en begeleid!
Goed contact met de eigenaar en vriendelijk personeel, zeer zeker een aanrader
Dagje Horst aan de Maas heeft de volgende resultaten bereikt: