9.2 /10

checkbox99% beveelt CyclOn aan!

Assortiment
Kwaliteit producten
Levering

Peter Vandenhoeke

Always "on" my bike

Niels

Femke

Ik kocht onlangs de cyclon foam cleaner en tools. Omdat ik in een appartement woon is het niet altijd handig om met water mijn fiets schoon te maken. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en ze doen ook wat ze beloven. Fijn dat er ook staaltjes bij zaten, die heb ik gelijk uit geprobeerd. De levering ging zeer vlotjes, ik kom zeker nog terug.

heel goed, vlotte bestelling en levering

Lars B

Prettig, snel, ervaring zoals je bij een fatsoenlijke webshop kan verwachten

Gerben De Volder

Duidelijke website met mooie goede producten!

Peter

Cyclon ontvetter besteld. Top product

Frank de Clerck

Goede producten

PK Motoren

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb een motorfietsbedrijf en ben op zoek naar minder schadelijke en milieuvriendelijker remreiniger. Ik heb CyclOn gebeld met de vraag of hun remreiniger net zo effectief is als gewone remreiniger. Dat werd volmondig beaamt. Met die informatie heb ik een flacon besteld om uit te proberen. Voor mijn werk (veel lekkende oldtimers) is het totaal ongeschikt. Het spul is lang niet zo goed als gewone remreiniger. Helaas. Als ik Cyclon op een vet onderdeel spuit, gebeurt er niks. Met gewone remreiniger zie je het vet en de olie oplossen. Sorry, maar het is voor echt vette onderdelen waardeloos.

Dave

Top spul

Ruud

Goed , goede spullen

Johan

Fijn product

John Peeters

Goede en snelle service! Goed product!

Martens

Cor

Prettige ervaring

CyclOn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

CyclOn heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 25 februari 2020

CyclOn

Alle CyclOn producten zijn ontwikkeld uit passie voor de wielersport. We bieden een complete lijn met reinigings-, smeer-, bescherm- en onderhoudsmiddelen aan speciaal ontwikkeld voor iedereen met een racefiets, mountainbike, gravelfiets, e-bike en stadsfiets die het maximale uit elke rit wil halen. We doen er alles aan ‘to keep your bike smiling!'

Assortiment

heel goed, vlotte bestelling en levering

Lars B

Prettig, snel, ervaring zoals je bij een fatsoenlijke webshop kan verwachten

Gerben De Volder

Duidelijke website met mooie goede producten!

Peter

Goed , goede spullen

Johan

Fijn product

John Peeters

Goede en snelle service! Goed product!

Martens

Cor