Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

MG

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Niet correct geleverd, onjuiste communicatie. Moet zelf er achteraan.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Duidelijkheid over leveringen. Nu zou er 1 levering komen, maar achteraf blijkt dat er meerdere komen. Geeft gedoe en irritatie.
Mechanische ventilatie

marcelle coblijn

veel nuttige spullen om te besparen

n.v.t.
douchekop

Antwoord Cvtotaal

Wat een mooie review, Marcelle! Fijn om te horen dat je zo positief bent over ons. Hartstikke bedankt voor deze review!

Erika Vallinga

Goede prijs, snelle levering en product voldoet aan de verwachting

Evolar Eco cover

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor jouw mooie review! Fijn dat prijs, levering en product helemaal naar verwachting zijn. We blijven ons inzetten voor deze kwaliteit.

Sander Van den Berg

Wel. Supersnel geleverd

Waterregulator

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze positieve review, Sander. Mooi om te horen dat de snelle levering is opgevallen!

Eric van Kempen

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijke website, keurig en vriendelijke koerier!

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Zorg dat er niet 2 verschillende prijzen voor het zelfde item zijn!
Mengverdeler en temperatuur sensor

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je positieve review, Eric! Helaas konden we niet meer terugvinden waar de verschillende prijzen te zien zijn, maar we zullen ons oogje erop houden.

Hans Roosenburg

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik heb nog steeds niks ontvangen

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Bestellen en de andere dag in huis klopt dus niet. Ben nu al drie dagen verder, morgen maar weer bellen
Duco ventilatie box

Marc Barendse

Snelle levering en goede verpakking.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Misschien een iets betere beschrijving van het product. Bij het installeren bleek dat de draadloze unit niet wilde communiceren met de centrale afzuiginstallatie.
Brink remote control voor afzuiginstallatie

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor de feedback Marc! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering.

Hans Gutteling

Normaal doe ik dit niet, als het niet goed is meld ik me wel, maar de service en dienstverlening is heel goed en zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en anderen

Niet van die lange vraag formulieren
Close-in boiler

Antwoord Cvtotaal

Wat fijn om te horen dat je toch een review voor ons wou achterlaten, laat staan zo'n positieve eén! Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dienstverlening, bedankt!

Richard

Goede prijs kwaliteit.

Geen.
Afstandsbediening lucht installatie

Antwoord Cvtotaal

Fijn om te horen dat je onze prijs kwaliteit verhouding goed vind! Bedankt voor deze positieve review, Richard.

Gerard Kuipers

Alles gelopen zoals het hoort

Ga zo door
Evolar omkasting

Antwoord Cvtotaal

Wat een fijne review, Gerard! Hartstikke bedankt voor jouw mooie woorden, we zullen zo doorgaan.

Ria Immink

Snelle service

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Levertijd duidelijker afstemmen met bezorg firma.
Cv ketel

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je goede feedback, we zullen het meenemen! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service!

Oktay Unlu

Super goed geregeld

Nvt
Boiler

Antwoord Cvtotaal

Wat een prachtige review, Oktay! Heel erg bedankt voor deze hoog scorende review.

B. Smeets

SterSterSterHalve sterLege ster

Een van de goedkopere leveranciers van radiatoren en bovendien een van de weinige leveranciers die radiatoren met een aansluiting links aanbieden. Over de levering is echter wel veel onduidelijk; Meermaals wordt aangegeven dat het product de volgende dag in huis is, éénmaal wordt aangegeven dat het product niet voorradig is, maar in de opvolgende e-mails wordt vervolgens bevestigd dat de radiator de volgende dag in huis is. Daarna blijft het stil en word ik niet op de hoogte gehouden van een actuele leverdatum.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Wees duidelijk over de leverdatum. Bij het product staat "Uiterlijk 25 april in huis", maar pas in de winkelmand wordt vermeld: "Dit product is momenteel niet voorradig. Uiterlijk 25 april in huis." Dat is tegenstrijdig, maar er wordt verder niets vermeld over de leverdatum. Ik word dan graag ingelicht over wat wél de verwachte leverdatum is.
ULTRA 8 vlak links

Luuk Friele

Goede prijs, nooit problemen met leveren

Intergas HRE

Antwoord Cvtotaal

Super om te horen dat je onze prijzen goed vind en nooit problemen hebt ondervonden met de levering(en)! We zien je graag terug, Luuk!

Antoine van den Broek Bedrijf Bernhezer installatie bedrijf BV

Aanbod en prijs

Ga zo door !
Intergas HRE 36/30

Antwoord Cvtotaal

We zullen zeker zo doorgaan, en altijd nog kijken naar verbeteringen! Bedankt voor je positieve review, Antoine.

Geantwoord op

Cvtotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2011

Cvtotaal

Welkom bij cvtotaal: hét online platform voor alles waarmee je je woning duurzamer en comfortabeler maakt. We zijn een 100%-webshop, maar voeren daarnaast ook montage- en onderhoudswerkzaamheden uit. We leveren onder andere CV-ketels, aircosystemen, ventilatie-units en warmtepompen en werken uitsluitend met de beste A-merken. Sinds 2018 is cvtotaal partner van Essent.

Slauerhoffweg 7

8912 BH Leeuwarden

Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

MG

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Niet correct geleverd, onjuiste communicatie. Moet zelf er achteraan.

Mechanische ventilatie

Wel. Supersnel geleverd

Waterregulator

Eric van Kempen

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijke website, keurig en vriendelijke koerier!

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Zorg dat er niet 2 verschillende prijzen voor het zelfde item zijn!
Mengverdeler en temperatuur sensor

Hans Roosenburg

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik heb nog steeds niks ontvangen

Duco ventilatie box

Marc Barendse

Snelle levering en goede verpakking.

Brink remote control voor afzuiginstallatie

Evolar omkasting

Ria Immink

Snelle service

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Levertijd duidelijker afstemmen met bezorg firma.
Cv ketel

Oktay Unlu