schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

Mark van der Putten

Prima geholpen

Antwoord Cvtotaal

Goed om te horen dat je goed bent geholpen door ons, Mark! Bedankt voor deze mooie beoordeling!

Bob Sinjorgo

Snelle levering, goede prijs

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Wellicht wel handig om bij bezorging meer informatie te geven over hoe er geleverd wordt. Bleek vanuit Rensa te komen, die niet zoals particuliere bezorgdiensten levert bij niet thuis.
Itho Daalderop verticale douche-wtw DDS Cycloon

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze mooie review, Bob! En bedankt voor de goede feedback, we zullen dit intern meenemen. Fijn om te horen dat je tevreden was met de snelheid van levering en onze goede prijzen!

Richard Van der veer

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Omdat ik niet zit te wachten om na elke bestelling wordt belaagd met mails hoe ik een online winkel heb ervaren en of ik ze aan vrienden en familie wil aanbevelen. Knettergek wordt je ervan. Stop ermee

Stop met spam, zeuren om positieve reviews of aanbevelingen
5 huizen een hond en zes bomen

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor de feedback, Richard. Het is jammer om te horen dat je vind dat we te veel mails hebben verstuurd om een review te schrijven, dit is zeker niet onze bedoeling. We nemen dit intern mee om te kijken of we dit kunnen minderen van 2 mails naar 1. Nogmaals bedankt voor de feedback.

Gerrit Janssen

Prima geregeld

Kan niks bedenken
Airco

Antwoord Cvtotaal

Goed om te horen dat je tevreden bent met jouw ervaring bij ons, Gerrit! Bedankt voor deze mooie beoordeling!

Rogier Gerritse

snelle Levering

itho box

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze mooie review, Rogier! Goed om te horen dat jouw pakket snel is aangekomen. We zien je graag terug!

M

Goed product op tijd levering

Zo doorgaan
Draadloze afstandsbediening ventilatie

Antwoord Cvtotaal

Fijn om te zien dat jouw levering op tijd binnen is gekomen! Bedankt voor deze mooie review!

CJ de Bruijn

SterSterSterLege sterLege ster

Bezorging via PostNL is waardeloos. Pakket wordt bij de voordeur gelegd en niet bij het afgesproken PostNLpunt. Liever een leverancier, die met een andere pakketdienst samenwerkt.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Geen contact met medewerker gehad, dus geen oordeel mogelijk. In enquête nvt opnemen!

Antwoord Cvtotaal

Dank je wel voor je review en je feedback. Vervelend om te horen dat de bezorging via PostNL niet volgens afspraak is verlopen, onze excuses hiervoor. We nemen je opmerkingen mee ter verbetering.

Jan P

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Itho rft bediening

Antwoord Cvtotaal

Goed om te horen dat je tevreden bent met onze prijs-kwaliteitsverhouding, Jan! Bedankt voor deze positieve review!

Patrick Van den Ing

Prettige website snelle service en verzending.

Vooral zo doorgaan.
Duco ventilatie

Antwoord Cvtotaal

Fijn om te horen dat je onze website als prettig ervaart en tevreden bent met onze service, Patrick! Bedankt voor de mooie review!

Rob van Leusden

Goede prijs, snelle levering en chauffeur belt vooraf even over de verwachte aankomsttijd. Prima service van zowel verkopende partij en leverancier (Rensa) in dit geval.

Ketel en expansievat

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze mooie review, Rob! Super om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen en de levering van Rensa! We zien je graag terug!

Arjan Van Wijk

Goede prijs en snelle levering!

Ga zo door!
Itho Daalderop ventilatiebox

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze mooie review, Arjan! Het doet ons goed om te horen dat je tevreden bent met de prijs en levering!

Tris Braicks

Snel geleverd, goede service bij vragen

Itho Daalderop eco centrale ventilatie box

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze mooie review, Tris! Goed om te horen dat je tevreden bent over de levering en met onze service bij jouw vragen. We zien je graag terug!

Ben de Groot

Snelle levering, goedemorgen prijs en goede aftersales

Vooral doorgaan
Itho Daalderop Ventilator

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze mooie review, Ben! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat je tevreden bent met onze aftersales. We zullen zeker zo doorgaan!

AV

SterSterLege sterLege sterLege ster

Je besteld en er staat de volgende dag geleverd. Dit duurde ruim 1 week. Reactie van CVTotaal: "Goedemiddag, Onlangs hebben we contact kunnen hebben via de chat, graag kom ik er bij deze op terug. Onze leverancier heeft mij zojuist laten weten dat het pakket helaas nog niet is verzonden, de reden hiervoor weet ik helaas niet. Onze leverancier stuurt dit vandaag op, zodat je het pakket morgen kan verwachten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, H. Medewerker binnendienst" Er straalt weinig meedenken vanuit. Waarom het pakket niet verzonden is weet ik niet. Dat had je kunnen vragen. Morgen het pakket verwachten... dat was een vrijdag, uiteindelijk werd dit pas dinsdag dat het pakket kwam.

Doe beter je best bij het uitzoeken voor een klant
zehnder comfofan co2

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat onze reactie als niet meedenkend is overgekomen, dat is uiteraard niet de bedoeling. In dit geval heb ik de informatie gedeeld zoals die op dat moment bij ons bekend was. We begrijpen dat je graag meer duidelijkheid had willen krijgen over de oorzaak, en als je daar alsnog meer inzicht in wilt, zoeken we dat natuurlijk graag verder voor je uit. Je kunt hiervoor altijd opnieuw contact met ons opnemen. Daarnaast bieden we onze excuses aan voor de vertraging van je bestelling. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer er “de volgende dag geleverd” wordt gecommuniceerd. Afgelopen week is het bij pakketdiensten erg druk, wat helaas soms tot vertragingen kan leiden. Nogmaals excuses voor het ongemak, en bedankt dat je dit met ons deelt.

Robin Sponselee

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Slechte afhandeling schade

Meer coulance
Boiler

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je onze service zo hebt ervaren. Helaas klopt het inderdaad dat we in deze situatie niet veel meer voor je hebben kunnen betekenen, omdat het artikel al was opgehangen op het moment dat de schade werd vastgesteld. Hierdoor zijn onze mogelijkheden beperkt. Desondanks vinden we het erg spijtig dat dit zo is gelopen en bieden we je hiervoor nogmaals onze excuses aan.

Geantwoord op

Cvtotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2011

Cvtotaal

Welkom bij cvtotaal: hét online platform voor alles waarmee je je woning duurzamer en comfortabeler maakt. We zijn een 100%-webshop. We leveren onder andere CV-ketels, aircosystemen, ventilatie-units en warmtepompen en werken uitsluitend met de beste A-merken. Sinds 2018 is Cvtotaal partner van Essent.

Slauerhoffweg 7

Jan P

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Itho rft bediening

Patrick Van den Ing

Prettige website snelle service en verzending.

Vooral zo doorgaan.
Duco ventilatie

Rob van Leusden

Ketel en expansievat

Arjan Van Wijk

Goede prijs en snelle levering!

Ga zo door!
Itho Daalderop ventilatiebox