Mark van der Putten
Prima geholpen
- Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
- Geen
- Product of service:
- Thermostaat
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snelle levering, goede prijs
Omdat ik niet zit te wachten om na elke bestelling wordt belaagd met mails hoe ik een online winkel heb ervaren en of ik ze aan vrienden en familie wil aanbevelen. Knettergek wordt je ervan. Stop ermee
Prima geregeld
snelle Levering
Goed product op tijd levering
Bezorging via PostNL is waardeloos. Pakket wordt bij de voordeur gelegd en niet bij het afgesproken PostNLpunt. Liever een leverancier, die met een andere pakketdienst samenwerkt.
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Prettige website snelle service en verzending.
Goede prijs, snelle levering en chauffeur belt vooraf even over de verwachte aankomsttijd. Prima service van zowel verkopende partij en leverancier (Rensa) in dit geval.
Goede prijs en snelle levering!
Snel geleverd, goede service bij vragen
Snelle levering, goedemorgen prijs en goede aftersales
Je besteld en er staat de volgende dag geleverd. Dit duurde ruim 1 week. Reactie van CVTotaal: "Goedemiddag, Onlangs hebben we contact kunnen hebben via de chat, graag kom ik er bij deze op terug. Onze leverancier heeft mij zojuist laten weten dat het pakket helaas nog niet is verzonden, de reden hiervoor weet ik helaas niet. Onze leverancier stuurt dit vandaag op, zodat je het pakket morgen kan verwachten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, H. Medewerker binnendienst" Er straalt weinig meedenken vanuit. Waarom het pakket niet verzonden is weet ik niet. Dat had je kunnen vragen. Morgen het pakket verwachten... dat was een vrijdag, uiteindelijk werd dit pas dinsdag dat het pakket kwam.
Slechte afhandeling schade
Cvtotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Snelle levering, goede prijs
Prima geregeld
snelle Levering
Goed product op tijd levering
Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
Prettige website snelle service en verzending.
Goede prijs en snelle levering!
Snel geleverd, goede service bij vragen
Snelle levering, goedemorgen prijs en goede aftersales