schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

Ruben Van den Brink

SterSterLege sterLege sterLege ster

Voorraadinformatie niet compleet. Compensatie op product dat 5x zo duur is? Beetje vreemd.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Voorraad in orde maken. Passende compensatie bieden. Terugbetaling vlotter dan 10 (!) werkdagen.
Product of service:
Uiteindelijk geen product aangekocht.

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je feedback, Ruben. Ik begrijp dat de situatie verwarrend kan overkomen. Helaas hebben wij niet tijdig een update van onze leverancier ontvangen met betrekking tot de voorraad, waardoor wij achteraf genoodzaakt waren om bestellingen te annuleren. Inmiddels zijn alle mobiele airco’s dit weekend uitverkocht, waardoor wij helaas geen passend alternatief konden aanbieden ter compensatie en uit zijn gekomen op een monoblock airco. Onze oprechte excuses dat je dit als vreemd hebt ervaren en voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Alex in t Zandt

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Belofte van 1 dag levering op website, in werkelijkheid 3-4 dagen

Geen dingen beloven die je niet kunt waarmaken
Airco toebehoren

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je feedback, Alex. Helaas is gebleken dat de levertijd langer is uitgevallen dan verwacht, als gevolg van de extreme drukte. Op het moment dat de bestelling werd geplaatst, was dit voor ons nog niet duidelijk, waardoor wij dit niet eerder hebben kunnen communiceren. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak.

Riël van Gastel

Prima afspraken. Mooi apparaat voor het opladen elektrische auto

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Heb geen contact gehad dus kan kennis, professionaliteit, en vriendelijkheid medewerkers niet beoordelen
Oplaadkabel elektrische auto vanuit een normaal stopcontact

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze mooie review, Riël! Super om te horen dat je tevreden bent met jouw product. We zien je graag terug!

Henk de Vries

Je kunt er van op aan dat het goed komt. Dat is mijn ervaring. maar zorg dat een NL beschrijving bij is, dit was niet het geval bij de laatste aankoop.

geen.
Aspen Mobile airco

H.H. van der Meer

Levering binnen de termijn die staat aangegeven bij het product. Goed verpakt en schadevrij ontvangen.

Toevoerventielen

R Joziasse

Site is eenvoudig, materialen bestellen eenvoudig. Snelle levering met duidelijke track and trace.

Qlima airco

Installatiebedrijf C Hoope

Prijs wasgoed. Levering snel, zoals afgesproken.

Prima bedrijf , zo doorgaan
Boiler

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze mooie review! Super om te horen dat je tevreden bent over onze prijs-kwaliteit verhouding, hier doen we ons best voor!

C. van Zantvliet

SterSterSterSterLege ster

Prijsstelling en vlotte behandeling.

Installatiegegevens verduidelijken
Brand Sky 150

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze prijsstelling en snelle service. We nemen jouw feedback m.b.t. installatiegegevens zeker mee, dankjewel!

Hans Ham

Scherpe prijs, snelle levering

Duco silent connect

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze mooie review, Hans! Super om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen en snelle levering!

Franka Leliveld

Vanwege zeer correcte afhandeling van de geplaatste order en ook van de snelle afhandeling van het retour gestuurde artikel.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Ook al hebben wij de bestelling retour gezonden zijn we erg tevreden over de manier en over de snelheid van de afhandeling daarvan.
Verdeelstekkerdoos

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze geweldige feedback, Franka! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons retourproces en service. We zien je graag nog terug!

Gideon Springer

Goeie service en snelle levering

Geen suggesties
Ventilatiebox

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze mooie review, Gideon! Super om te horen dat je tevreden bent met onze service en de snelle levering. We zien je graag terug!

Niek de Jong

Goeie service

Retourzending snel afhandelen
Mechanische ventilatie

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze positieve feedback, Niek! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service die we jou hebben geboden.

Ramon Conijn

Altijd top

Track en trace mailen
Cv ketels

Antwoord Cvtotaal

Fijn om te horen dat je altijd tevreden over ons bent! Helaas heb je voor deze order geen tracking ontvangen wegens een storing, onze excuses hiervoor. Bedankt voor deze mooie review, Ramon!

Benno Veldkamp

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

ik geen e-mail ontvangen dat de boiler gebracht zal worden .Dus ook geen factuur.

Beloofde nakomen.
boiler

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je feedback, Benno. Nogmaals onze excuses dat je hierover geen e-mails hebt ontvangen; er is helaas een storing geweest met betrekking tot de facturen en leveringsmails. Fijn om te horen dat de levering desondanks goed is verlopen! Naar aanleiding van jouw review heb ik de factuur alsnog naar je toegestuurd.

Bob Kasten

Prima product

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
De tekening en het product voor de aansluiting was vaag. 1 slang van 15 naar 12 ontbrak.
Boiler 10 lt.

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je review, Bob! Fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw product! Indien je nog iets mist mag je gerust contact met ons opzoeken.

Geantwoord op

Cvtotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2011

Cvtotaal

Welkom bij cvtotaal: hét online platform voor alles waarmee je je woning duurzamer en comfortabeler maakt. We zijn een 100%-webshop. We leveren onder andere CV-ketels, aircosystemen, ventilatie-units en warmtepompen en werken uitsluitend met de beste A-merken. Sinds 2018 is Cvtotaal partner van Essent.

Slauerhoffweg 7

8912 BH Leeuwarden

Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

Ruben Van den Brink

SterSterLege sterLege sterLege ster

Product of service:
Uiteindelijk geen product aangekocht.

Alex in t Zandt

Toevoerventielen

R Joziasse

Qlima airco

Installatiebedrijf C Hoope

Prijs wasgoed. Levering snel, zoals afgesproken.

Prima bedrijf , zo doorgaan
Boiler

C. van Zantvliet

SterSterSterSterLege ster

Prijsstelling en vlotte behandeling.

Installatiegegevens verduidelijken
Brand Sky 150