Alles bij elkaar genomen, hoe tevreden ben je over de service van Cvtotaal
Kennis en professionaliteit

Willem Zegers

Ruime keuze producten. Snelle levering

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Bestelling werd in d3 delen door verschillende koeriers geleverd over de hele dag. Zou prettig geweest zijn om de producten in 1x te ontvangen. Was wel inlevering mail gemeld
Ventilatie box incl bediening en buis

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor de duidelijke en mooie review, Willem! Het klopt inderdaad dat sommige bestelling in meerdere leveringen worden gebracht, zodat we de scherpste prijzen kunnen hanteren. Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen!

J. Steenwijk

SterSterSterLege sterLege ster

Voor leverzekerheid iets minder

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Verzending beter volgen of afstemmen. Product niet geleverd volgens afspraak en ook geen reactie van Cv-Totaal. Moet er zelf achteraan!
Close-up Boiler

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je eerlijke feedback. We hebben hierover geen contactmoment terug kunnen vinden, maar het is uiteraard niet de bedoeling dat dit gebeurt. Onze excuses hiervoor.

Ruud Vermeul

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Op afgesproken dag leveren en niet een dag later
Product of service:
Daalderop close-in boiler 15 ltr.

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je feedback! Mooi dat de prijs/kwaliteit naar wens is. We nemen je opmerking over de levering zeker mee.

C

comfofan silent moveup

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor de review, C! Fijn om te zien dat je tevreden met ons bent!

Robert

Concurrerende prijs en correcte service

Itho Daalderop mechanische ventilatie

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je beoordeling, Robert! Fijn om te horen dat je de prijs en service als goed hebt ervaren. We waarderen je feedback en hopen je ook bij een volgende bestelling van dienst te kunnen zijn!

Charles Borst

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel geleverd netjes aan huis. Alleen rijden van levering kan nauwkeuriger. Tijd slot van 3 uur en toch iets later bezorgd.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
Meer benodigde materialen op de site onder het product zetten. Scheelt zoeken en niet te vergeten.
Cv ketel intergas

Antwoord Cvtotaal

Super om te horen dat jouw ketel snel en netjes aan huis is geleverd! We nemen je tip zeker mee in het vervolg. Bedankt voor de mooie review, Charles!

Frank van Dijk

Ik ben echt heel goed geadviseerd bij de vervanging van mijn thermostaat. Kreeg eerst zelfs tips om er zeker van te zijn dat de oude echt niet goed meer werkte. Daarna ookgoede ondersteuning bij het aansluiten van de opentherm bedrading.

Honeywell T6

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze prachtige uitgebreide review, Frank! Super om te zien dat we jou goed hebben kunnen helpen bij een keuze en de installatie! We zien je graag terug!

jos Kerstholt

snel, goed en betrouwbaar

viega insteekbus

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor de mooie review, Jos! Super om te horen dat je ons als snel, goed en betrouwbaar hebt ervaren!

Nico Wolf

Hele goede service

NVT
Plint boiler

Antwoord Cvtotaal

Fijn om te horen dat je tevreden bent geweest met onze service, Nico! Bedankt voor deze mooie review.

Boban Cvetkovski

Goed kwaliteit snel levering

Zo door gaan
Aftak blokjes

Antwoord Cvtotaal

Goed om te horen dat jouw bestelling van goede kwaliteit is geweest en de levering snel heeft plaatsgevonden! Bedankt voor de mooie review, Boban!

Patrick de Groot

duidelijk antwoord op vragen, snel geleverd, en werkt als een tierelier

Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
nee geen zaken die mij te binnen schieten zouden tot een betere service kunnen leiden
ventilatie box Daalderop

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze prachtige review, Patrick! Super fijn om te horen dat je overal tevreden mee bent!

Willem Jan Allaart

Kon status bestelling niet volgen

Status bestelling online inzichtelijk maken
Zehnder ComfoFan Silent Move Up ventilatiebox - Perilex

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor je review, Willem Jan! Jammer om te horen dat je de statusmail niet hebt ontvangen, dit is normaal gesproken wel de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak.

Frits

Goede en snelle levering.

Ga zo door.
Expansievat

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor deze mooie review, Frits! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze goede en snelle levering!

Minguel Werleman

Goede service en snel artikel afgeleverd

Niks bij te voegen zo doorgaan met jullie goede service
Close-in boiler 15 liter

Antwoord Cvtotaal

Dank je wel voor deze mooie review, Minguel! We blijven ons inzetten voor snelle levering en goede service!

tom denissen

duidelijke site

koppelingen

Antwoord Cvtotaal

Super om te horen dat je onze site als duidelijk hebt ervaren! Bedankt voor deze mooie beoordeling, Tom.

Geantwoord op

Cvtotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2011

Cvtotaal

Welkom bij cvtotaal: hét online platform voor alles waarmee je je woning duurzamer en comfortabeler maakt. We zijn een 100%-webshop. We leveren onder andere CV-ketels, aircosystemen, ventilatie-units en warmtepompen en werken uitsluitend met de beste A-merken. Sinds 2018 is Cvtotaal partner van Essent.

Slauerhoffweg 7

Ruud Vermeul

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Op afgesproken dag leveren en niet een dag later
Product of service:
Daalderop close-in boiler 15 ltr.

C

comfofan silent moveup

Antwoord Cvtotaal

Bedankt voor de review, C! Fijn om te zien dat je tevreden met ons bent!

Robert

Kon status bestelling niet volgen

Status bestelling online inzichtelijk maken
Zehnder ComfoFan Silent Move Up ventilatiebox - Perilex

Frits

Goede en snelle levering.

Ga zo door.
Expansievat