Wiebe Tromp
Scherpe prijs en snel geleverd
- Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
- Nog iets meer info over het product
- Product of service:
- Co2 meter aansturing
Scherpe prijs en snel geleverd
snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding chauffeur belde 10 min. van tevoren, echt top
Snelle levering. Beste prijs en product voldoet aan de verwachtingen.
Producten zijn geleverd. Aansluitset bij keukenboiler (samen als 1 pakket te kopen) bevat echter andere koppeling dan orginele koppeling en werkt ook niet hetzelfde. Daarmee niet bruikbaar. Heb oude koppeling erop moeten zetten. Advies dus om de aansluitset los te bestellen.
Levering in orde. Communicatie over verzending deze keer ver onder de maat
Goede prijs. Snelle levering. Zeer content
Snelle levering en reactie
Snelle en correcte levering
Vlotte levering voor één van de laagste prijzen
snel en scherpe prijzen. Als je vragen hebt zijn ze er ook!
Zie hieronder
Er was even een probleem bij de bezorging van het pakket maar Hester van de binnendienst heeft dat netjes opgelost en ik heb de boiler in goede staat ontvangen.
Goede en snelle service
Cvtotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt:
Scherpe prijs en snel geleverd
Snelle levering. Beste prijs en product voldoet aan de verwachtingen.
Levering in orde. Communicatie over verzending deze keer ver onder de maat
Goede prijs. Snelle levering. Zeer content
Snelle levering en reactie
Snelle en correcte levering
Vlotte levering voor één van de laagste prijzen
snel en scherpe prijzen. Als je vragen hebt zijn ze er ook!
Zie hieronder
Goede en snelle service