Harma Bos
Alles goed
- Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
- Niets
- Product of service:
- Cv
Alles goed
Scherpe prijs, goede levering.
Tevreden
Goed bedrijf snelle leverinng
Duidelijke product omschrijving en snelle levering
Overzichtelijke website, smeekte levering
1e ervaring is goed
Cvtotaal komt haar afspraken na. En als er iets niet goed, dan nemen ze contact op om het te herstellen. Top service
alles naar wens
In eerste instantie een incorrecte levering en onduidelijke communicatie. Moest er zelf achteraan. Vervolgens erg snel en netjes geholpen door de klantenservice. Nieuw apparaat was er vervolgens de volgende dag. Wat begon als een stroeve ervaring is ruimschoots goed gemaakt door de service.
veel nuttige spullen om te besparen
Goede prijs, snelle levering en product voldoet aan de verwachting
Wel. Supersnel geleverd
Duidelijke website, keurig en vriendelijke koerier!
Ik heb nog steeds niks ontvangen
Cvtotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles goed
Scherpe prijs, goede levering.
Tevreden
alles naar wens
veel nuttige spullen om te besparen
Goede prijs, snelle levering en product voldoet aan de verwachting
Wel. Supersnel geleverd
Duidelijke website, keurig en vriendelijke koerier!
Ik heb nog steeds niks ontvangen
Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt: