Tim Deelen
Goede producten en snelle levering
- Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
- Geen
- Product of service:
- Jaga radiator
Neutraal
Snel goedkoop
Goede prijs, snel geleverd, makkelijk betalen, gewoon goed !
De prijs kwaliteit verhouding en de service is top
Duidelijke site. Snelle levering
Ik koop al enige tijd bij cvtotaal en ben daar zeer tevreden over. Goede prijzen en ze zijn altijd welwillend als er iets is
Zou op 24 maart geleverd worden. Niet gekomen. Wel een enquête. Hoe kan ik een enquête invullen ???
Ruime keuze producten. Snelle levering
Voor leverzekerheid iets minder
Goede prijs kwaliteitsverhouding
Concurrerende prijs en correcte service
Snel geleverd netjes aan huis. Alleen rijden van levering kan nauwkeuriger. Tijd slot van 3 uur en toch iets later bezorgd.
Cvtotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt:
Neutraal
Snel goedkoop
Goede prijs, snel geleverd, makkelijk betalen, gewoon goed !
De prijs kwaliteit verhouding en de service is top
Duidelijke site. Snelle levering