8,5 /10

Marcel Bakker

Ruim aanbod

Snelheid en levering, Aanbod
Welke tips of suggesties heb je nog voor Coen+?
Punt van aandacht als je hier besteld: Zit er in je straatnaam een 'vreemd' teken, dan kan het zo zijn dat op het etiket niet je straatnaam volledig wordt vermeld. In mijn geval werd de straatnaam 'n' en daarachter het huisnummer, gelukkig maakt PostNL ook gebruik van de postcode anders weet ik niet waar het zou zijn bezorgd. Dus bij het bestellen even opletten, helemaal als je je adresgegevens zoekt op basis van een ingegeven postcode.
Zehnder ComfoFan Silent Move Up ventilatiebox

Antwoord Coen+

Bedankt voor de mooie review, Marcel! Fijn om te zien dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad! Het komt helaas inderdaad voor dat een extra teken niet altijd goed word meegenomen door het systeem, we doen ons best dit op te lossen.

edwin boerboom

gewoon goed

zo doorgaan
Waarom heb je voor Coen+ gekozen?
Snelheid en levering, Betrouwbaarheid van de leverancier, Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding, Verwachtte opbrengst/rendement, Aanbod, Persoonlijk advies, Ervaring van familie/vrienden
ithobox -remeha avanta

Antwoord Coen+

Super om te horen dat jouw ervaring goed is geweest bij ons, daar doen we ons best voor! Bedankt voor deze mooie review, Edwin!

Bradley

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb een gebruikte zehnder Comfofan MV-box ontvangen.

Zehnder ComfoFan Silent ventilatiebox - Eurostekker

Antwoord Coen+

Bedankt voor je review, Bradley. Helaas heb je door een fout van onze leverancier inderdaad een gebruikte ventilatiebox ontvangen. We hopen dat onze aftersales je in deze situatie goed heeft kunnen helpen en dat alles naar tevredenheid is opgelost.

Henk Hartman

Goede klantenservice, erg behulpzaam. Uitstekend geholpen door vriendelijke medewerkers

Ga zo door
Cv radiator

Antwoord Coen+

Wat goed om te horen dat onze klantenservice jou goed heeft kunnen ondersteunen, Henk! Bedankt voor deze prachtige review!

Bert Pols

Ruime keus, redelijke prijs.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Coen+?
Service desk zou iets meer vakkennis mogen hebben.
Close-in boiler

Antwoord Coen+

Goed om te horen dat je tevreden bent met ons assortiment en onze prijzen. Bedankt voor deze mooie review, Bert!

Ian Spiessens

SterSterSterHalve sterLege ster

Alles ging goed en snel bestellen leveren.

Cv ketel

Antwoord Coen+

Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en dat het pakket snel is geleverd! Bedankt voor deze mooie review, Ian!

Albert Boelen

Snelle levering en niet de duurste

Betrouwbaarheid van de leverancier
Plintboiler Q5

Antwoord Coen+

Bedankt voor deze mooie review, Albert! Super om te horen dat de levering snel binnen is gekomen en dat je tevreden bent met onze prijzen!

Maria Horne

Prima service

Afstandsbediening voor iPhone mechanische afzuiging in badkamer

Antwoord Coen+

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, Maria! Bedankt voor deze mooie review!

EK

Snelle service en een erg aardige bezorger

Ventilator Zehnder

Antwoord Coen+

Fijn om te horen dat de bezorger vriendelijk is geweest en dat we jou een snelle service hebben kunnen bieden. Bedankt voor deze prachtige review!

Bouke van der Heide

Vlot, betrouwbaar

Welke tips of suggesties heb je nog voor Coen+?
Helaas lichte deuk in airco-ombouw bij uitpakken geconstateerd gelukkig zelf weer recht gemaakt
Aanbod, Ervaring van familie/vrienden
Airco-ombouw

Antwoord Coen+

Wat super om te horen dat je ons als betrouwbaar en vlot hebt ervaren! Daar doen we ons best voor! Bedankt voor deze mooie review, Bouke!

Jan Ravesteijn

Snel en goed geprijsd,

Waarom heb je voor Coen+ gekozen?
Prijs/kwaliteit verhouding, Snelheid en levering, Betrouwbaarheid van de leverancier
Jeukenboiler

Antwoord Coen+

Goed om te horen dat jouw bestelling snel is afgerond en goed geprijsd is! Bedankt voor deze mooie review, Jan!

Wim Wilmink

Het is volgens mij een betrouwbaar bedrijf.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Coen+?
Misschien iets beter omschrijving als je de kabel moet omwisselen.
Ventilatie box

Antwoord Coen+

Fijn om te horen dat je ons als betrouwbaar hebt ervaren, Wim! Bedankt voor deze mooie review.

Huub Possen

Snel en correct bezorgd

Kennis en vakmanschap

Antwoord Coen+

Fijn om te horen dat jouw bestelling snel en correct is geleverd, Huub! Bedankt voor deze mooie review!

Hein Theissen

SterSterSterSterLege ster

Waren wat problemen maar die zijn opgelost door dat ik contact met ze opgenomen had

Klant beter informeren met betrekking levering
Drukregelaar

Antwoord Coen+

Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen, nadat je contact met ons hebt opgezocht! Helaas was er een storing m.b.t. de leveringsmails waardoor je niet jouw track en trace tijdig hebt ontvangen, nogmaals onze excuses hiervoor. Bedankt voor de mooie review, Hein!

Peet

Ruim assortiment en schappelijke prijs.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Coen+?
Probeer Track & Trace en verzendbevestiging in te passen.
Itho afstandsbediening

Antwoord Coen+

Bedankt voor deze mooie review, Peet! Super om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen en assortiment, daar doen we ons best voor! We nemen je feedback zeker mee.

Geantwoord op

Coen+ verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Coen+ heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8,5/10
  • checkEerste review geschreven op 26 oktober 2011

Coen+

Welkom bij Coen⁺: hét online platform voor alles waarmee je je woning duurzamer en comfortabeler maakt. We zijn een 100%-webshop. We leveren onder andere CV-ketels, aircosystemen, ventilatie-units en warmtepompen en werken uitsluitend met de beste A-merken. Sinds 2018 is Coen⁺ partner van Essent.

Slauerhoffweg 7

zo doorgaan
ithobox -remeha avanta

Bradley

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik heb een gebruikte zehnder Comfofan MV-box ontvangen.

Zehnder ComfoFan Silent ventilatiebox - Eurostekker

Henk Hartman

Ga zo door
Cv radiator

Bert Pols

Ruime keus, redelijke prijs.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Coen+?
Service desk zou iets meer vakkennis mogen hebben.
Close-in boiler

Ian Spiessens

SterSterSterHalve sterLege ster

Alles ging goed en snel bestellen leveren.

Cv ketel

Jan Ravesteijn

Snel en goed geprijsd,

Jeukenboiler

Wim Wilmink

Het is volgens mij een betrouwbaar bedrijf.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Coen+?
Misschien iets beter omschrijving als je de kabel moet omwisselen.
Ventilatie box

Huub Possen

Snel en correct bezorgd

Kennis en vakmanschap

Hein Theissen

Klant beter informeren met betrekking levering
Drukregelaar

Peet

Ruim assortiment en schappelijke prijs.

Welke tips of suggesties heb je nog voor Coen+?
Probeer Track & Trace en verzendbevestiging in te passen.
Itho afstandsbediening

Coen+ heeft de volgende resultaten bereikt: