Paul Baert
Goede en snelle service
- Welke tips of suggesties heb je nog voor Cvtotaal?
- Geen
Transport schade aan de mechanische ventilatiebox andere dag een nieuwe top
Goede zaak
Heel tevreden en duidelijk contact mogelijk via watsapp
Goede prijs
Bij CVtotaal heb ik de Zehnder ComfoFan Silent Move Up woonhuisventilator aangeschaft en ik ben erg tevreden over zowel het product als de webshop. De website is overzichtelijk, het product was duidelijk beschreven en bestellen ging eenvoudig. De levering was snel en netjes verpakt. De Zehnder ComfoFan doet precies wat hij belooft: hij is energiezuinig, krachtig én opvallend stil. Na installatie merk je direct een verbetering in ventilatie en comfort in huis. Ook de prijs-kwaliteitverhouding bij CVtotaal is uitstekend. Al met al een fijne aankoopervaring. Ik zou CVtotaal zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar betrouwbare ventilatieproducten en goede service.
Precies alles gegaan als beschreven
Defecte ketel geleverd en vervolgens niet volwassen genoeg zijn om een onkostenvergoeding van slechts €100 te betalen. Telefonisch contact gehad, verwezen naar de e-mail en nadat ik het zelf heb laten oplossen door een Cv monteur aangeven dat dit kosteloos opgelost had kunnen worden via een storingsformulier. Ik heb juist precies gedaan wat er werd gezegd, maar ben simpelweg verkeerd geïnformeerd aan de telefoon. Dan ook nog beginnen over begrip en medewerking… echt absurd.
Ze zijn snel met reageren! Je weet waar je aan toe bent.
Alles verliep naar wens, supersnelle levering en werd keurig vooraf door de chauffeur gebeld.
correcte levering, mooie aanbieding incl. pakket!
prijs/kwaliteit en snelle serivice
Snel geregeld
Cvtotaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cvtotaal heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle service, vriendelijke chaffeur
Snelle levering tegen scherpe prijzen
Transport schade aan de mechanische ventilatiebox andere dag een nieuwe top
Goede zaak
Heel tevreden en duidelijk contact mogelijk via watsapp
Goede prijs
Precies alles gegaan als beschreven
Ze zijn snel met reageren! Je weet waar je aan toe bent.
correcte levering, mooie aanbieding incl. pakket!
prijs/kwaliteit en snelle serivice
Snel geregeld