9.7 /10

checkbox100% beveelt Cure Letselschade aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

B.Peters.

SterSterSterSterLege ster

Vriedelijke mensen en snelle afhandeling.

Dat hebben we zeker snel kunnen regelen Bea! Ik heb je heel graag geholpen 😄

Sami

Super!!

Antwoord Cure Letselschade

Dat hebben we snel kunnen regelen Sami! Fijn dat het is afgewikkeld, ik heb je heel graag geholpen.

Baris

De dienstverlening van Cure Letselschade, en in het bijzonder van Eric Grendel, was uitstekend. Hij combineert deskundigheid met persoonlijk contact en snelle, transparante communicatie. Dankzij zijn professionele aanpak is mijn zaak naar wens afgerond.

Antwoord Cure Letselschade

Ik heb je heel graag geholpen Baris! Dank voor je mooie review.

zeer professionele service en prettige benadering

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij Cure Letselschade. Het contact verliep op een fijne manier en de zaak werd professioneel afgehandeld. Super blij met het eindresultaat en ik zou Cure Letselschade zeker aanraden!

Tom van den Nieuwboer

Fantastische ervaring. Mr. Grendel heeft mij bijna 15 jaar bijgestaan. Altijd met geduld, begrip, en energie. Hij heeft altijd gehandeld met wat het beste voor mij is voor ogen. Een absolute aanrader.

Antwoord Cure Letselschade

Dank voor je mooie beoordeling Tom! Tussen je ongeval en de definitieve afronding zat heel wat tijd, maar - zoals ik altijd zeg - ieder dossier wordt uiteindelijk afgewikkeld. We houden contact!

Trix

Support en afhandeling letsel door aanrijding

Graag gedaan Trix!

Willy

Super bedrijf

Antwoord Cure Letselschade

Dankjewel Willy! Ik heb je heel graag geholpen en hoop van harte dat het goed met je gaat.

M.E

Ik ben goed geholpen !

Antwoord Cure Letselschade

Heel graag gedaan Merve! Fijn dat je weer hersteld bent en verder kan.

Jason

Fijn en duidelijk contact gehad. Ik ben erg goed geholpen. Bedankt!

Antwoord Cure Letselschade

Het was altijd prettig om even met je te bellen Jason. Fijn dat het weer zo goed met je gaat, en dat je schade is afgewikkeld!

Jan van Loenen

Zeer goed en bekwaam

Antwoord Cure Letselschade

Dank voor je mooie beoordeling Jan! Volgend jaar komen we elkaar hopelijk weer tegen op de ijsbaan.

José Hogenbirk

Goede communicatie en perfect geregeld

Antwoord Cure Letselschade

Graag gedaan José en bedankt voor je mooie beoordeling!

M Vleugel

Zeer goed

Antwoord Cure Letselschade

Dank voor je mooie beoordeling Marcel! Je hebt pittige jaren achter de rug, maar nu je zaak is afgerond en met een goede baan ziet je toekomst er zonnig uit. Ik wens je alle goeds!

Jeci

Eric heeft ons na een auto-ongeval uitstekend geholpen en onze belangen behartigd. Hij luisterde goed naar onze wensen en communiceerde deze duidelijk naar de verzekeringsmaatschappij. Dankzij zijn inzet en professionaliteit hebben wij een goede vergoeding ontvangen.

Antwoord Cure Letselschade

Dank voor het mooie compliment Jeci! Het was fijn om jullie te kunnen helpen.

Sjaak

SterSterSterHalve sterLege ster

Cure Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Cure Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 4 april 2018

Cure Letselschade

Met meer dan 25 jaar ervaring is Cure Letselschade meester in het oplossen van uw letselschade. Snel, deskundig, persoonlijk, gratis advies. Ook bij u thuis!

Groenekanseweg 246-O

3737 AL Groenekan

B.Peters.

SterSterSterSterLege ster

Vriedelijke mensen en snelle afhandeling.

Dat hebben we zeker snel kunnen regelen Bea! Ik heb je heel graag geholpen 😄

Sami

Super!!

Baris

Antwoord Cure Letselschade

Ik heb je heel graag geholpen Baris! Dank voor je mooie review.

zeer professionele service en prettige benadering

Super bedrijf

M.E

Ik ben goed geholpen !

Antwoord Cure Letselschade

Heel graag gedaan Merve! Fijn dat je weer hersteld bent en verder kan.

Jason

Fijn en duidelijk contact gehad. Ik ben erg goed geholpen. Bedankt!

Jan van Loenen

Zeer goed en bekwaam

José Hogenbirk

Goede communicatie en perfect geregeld

Antwoord Cure Letselschade

Graag gedaan José en bedankt voor je mooie beoordeling!

M Vleugel

Zeer goed

Jeci

Antwoord Cure Letselschade

Dank voor het mooie compliment Jeci! Het was fijn om jullie te kunnen helpen.

Sjaak

SterSterSterHalve sterLege ster