Art collection int bv
- Aangekochte service
- Export
Erg tevreden over de samenwerking
It is always fast and smooth through CTS. The booking website is easy, fast and comfortable to handle.
Mijn ervaring met CTS GROUP was over het algemeen zeer positief. De communicatie voorafgaand aan de zending was duidelijk en professioneel. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces en eventuele bijzonderheden rondom de levering. De zending(en) zelf zijn vlot en zonder schade verlopen. De afgesproken levertijden werden nagekomen en de chauffeurs waren vriendelijk en behulpzaam bij het lossen van de goederen. Wat ik vooral waardeerde was de transparantie en bereikbaarheid van de klantenservice. Bij vragen of wijzigingen kon ik snel iemand spreken, en werd er oplossingsgericht meegedacht. Kortom, een betrouwbare partner voor transport en logistiek. Ik zou CTS GROUP zeker aanraden aan anderen.
Goed!
De samenwerking verloopt prima.
Prima! Dit jaar eigenlijk maar 2/3 probleem zendingen gehad.
Correcte en adequate afhandeling van onze zedningen.
Betrouwbare partner voor transporten binnen Europa
Zeer professioneel, snelle verwerking en nette prijzen
positief over CTS zelf, wanneer in het buitenland transportpartners worden ingeschakeld kan het rommelig worden.
Overall een prima bedrijf die zijn zaakjes goed op orde heeft met redelijke tarieven
snel / duidelijk / efficient
Great communication and service
Wij verzenden regelmatig pallets via CTS. Tot nu toe zijn er nog geen verstoringen geweest, dus 100% tevreden. En ook contact met individuele medewerkers gaat makkelijk, zowel kantoor- als ook uitvoerend personeel.
CTS GROUP verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
CTS GROUP heeft de volgende resultaten bereikt:
CTS GROUP
Schillingweg 50
2153 PL Nieuw-Vennep
Erg tevreden over de samenwerking
Goed!
De samenwerking verloopt prima.
Prima! Dit jaar eigenlijk maar 2/3 probleem zendingen gehad.
Correcte en adequate afhandeling van onze zedningen.
Betrouwbare partner voor transporten binnen Europa
Zeer professioneel, snelle verwerking en nette prijzen