gerry van leeuwen
fijn geholpen en alle vragen beantwoord
- Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
- evt wat betere omschrijvingen op de site
- Cruise
- fjorden noorwegen
Fijn en professioneel geholpen
Positief
Jarenlang gebruikmakend dat zegt genoeg, prima geregeld
Het klinkt overdreven, maar wij kennen Cruisewinkel al sinds 2008 of 2009. Buiten één misstap ( cruise geboekt bij een ander) hebben wij totaal 15 cruises bij Cruisewinkel geboekt. Wij ervaren de service, samenwerking en het geduld van Cruisewinkel als onmisbaar bij het boeken van een reis.
over het algemeen positief
Boeking volledig online gedaan,geen direct contact met medewerker gehad. Wel binnen 1 dag antwoord op een vraag gekregen. Prima.
Informatief en service zeer goed
Prima te boeken telefonisch slecht bereikbaar te lang in de wacht.
Goede telefonische ondersteuning na een hapering op de website.
Prima, vriendelijk en duidelijk
Mooi aanbod en goed telefonisch advies gekregen
Cruise geboekt voor 2026 naar IJsland. Boeken gaat gemakkelijk via de site. Zelf had ik een fout gemaakt bij het boeken voor vrienden die met ons mee reizen. Hierdoor was er een dubbele boeking ontstaan. Gelukkig heeft de medewerker Esther dit voor mij goed opgelost. Nogmaals dank! We hebben veel vertrouwen in Cruisewinkel en hebben al heel wat vaarten bij deze organisatie geboekt.
Het boeken ging snel , maar de after sales vond ik erg complex, heeft waarschijnlijk met de leeftijd te maken. het marinernr. is lastig, het met een punt of zonder??
Zeer goede ervaring, goede info ontvangen, er werd goed met ons meegedacht, vriendelijke en vlotte service
Cruisewinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Cruisewinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijn en professioneel geholpen
Positief
Jarenlang gebruikmakend dat zegt genoeg, prima geregeld
over het algemeen positief
Informatief en service zeer goed
Prima te boeken telefonisch slecht bereikbaar te lang in de wacht.
Goede telefonische ondersteuning na een hapering op de website.
Prima, vriendelijk en duidelijk
Mooi aanbod en goed telefonisch advies gekregen