Prima.
Heeft u verbeterpunten voor cruisewinkel?
Reactie Cruisewinkel.nl:
Bedankt voor uw reactie! We wensen u een goede reis toe aan boord van AMAwaterways.
Team Cruisewinkel
Misschien melden dat betaling vanuit het buitenland ( Belgie) niet lukt via Ideal. Of een qr code aanbieden om te betalen
Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij dat u onze service als professioneel en behulpzaam hebt ervaren. Veel plezier aan boord van de Harmony of the Seas!
Team Cruisewinkel
Bedankt voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat alles naar wens is.
We wensen u een mooie reis toe aan boord van uw bijzondere Japan cruise met Cunard!
Team Cruisewinkel
Bedankt voor uw feedback! Fijn om te horen dat het boeken van de reis soepel verliep.
Goede reis!
Team Cruisewinkel
Nee, ze denken echt mee hoe we de reis willen
Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad.
Veel plezier in Japan!
Team Cruisewinkel
Dezelfde aanbetaling voorwaarden aanhouden als de rederij Aida
Bedankt voor uw eerlijke feedback! We waarderen uw geduld en zijn blij te horen dat u ondanks de kleine foutjes tevreden bent.
Team Cruisewinkel
Bij boeking in de avond na sluitingstijd staat de uiterste betaaldag op dezelfde dag vermeld, zou prettig zijn wanneer deze datum open staat tot dat de factuur binnen is dit zorgt voor verwarring
Bedankt voor uw uitgebreide feedback! Wat fijn dat u alles gemakkelijk online heeft kunnen regelen en dat het telefonische contact daarna prettig verliep. We wensen u een fijne reis toe naar het...
Op dit moment niet
Bedankt voor uw reactie! Fijn dat u de ervaring als prettig heeft ervaren.
We wensen u veel plezier in Noorwegen & Denemarken!
nee
Bedankt voor uw reactie! Fijn om te horen dat het boekingsproces makkelijk verliep.
We wensen u een fijne reis toe!
zal ik over denken
Beste heer Friesen,
Bedankt voor uw positieve feedback! Het doet ons goed om te horen dat onze service en advies aan uw verwachtingen voldeden. We blijven ons inzetten om elke reis zo aangenaam...